Hızlı Soru - Cevap

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #20,981
arkadaşlar merhaba. kurulama havlusu fikrine ihtiyacım var. carpronun kurulama havlusu var memnunum ama araç sayısı 2 ye çıkınca artık kurulamada zorlanıyorum aynı anda yıkarsam. 2. bi bez almam gerekiyor kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız sevinirim
Merhaba, purestar dublex twist towel 45*75 1100 gsm veya virtues twisted duble plus 50*80 1200 GSM. İkisini de kullanıyorum. Hatta prustar i her zaman kullanmıyorum. Saklıyorum:). Virtues i sürekli, yıkamada kullanıyorum. Ben memnunum. Kapı aralarıni ayrı idarelik bir bezim var onunla kuruluyorum. Kaporta ve cam yüzeyleri tek seferde virtues ile geçiyorum. Sonra kalan damlaları tekrar alıyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
arkadaşlar merhaba. kurulama havlusu fikrine ihtiyacım var. carpronun kurulama havlusu var memnunum ama araç sayısı 2 ye çıkınca artık kurulamada zorlanıyorum aynı anda yıkarsam. 2. bi bez almam gerekiyor kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız sevinirim
çift taraflı olarak purestar dublex twist towel kullanıyorum cok memnunum. Klin drying duo var çift taraflı. tek taraflı isterseniz gyeon silk dryer bakabilirsiniz

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
herkese iyi forumlar. adams garageden bu ürünleri almayı düşünüyorum. hazır faizsiz 2 ay sonra ödemeye başla 3 taksitte öde varken değerlendirmek istiyorum. kalitesi nasıldır?

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
herkese merhabalar, farlardaki kireç lekelerini nasıl çıkarabilirim. biraz araştırdım ancak bulduklarım cam yüzeyler için. plastik yüzeyler için herhangi bir şey bulamadım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
herkese merhabalar, farlardaki kireç lekelerini nasıl çıkarabilirim. biraz araştırdım ancak bulduklarım cam yüzeyler için. plastik yüzeyler için herhangi bir şey bulamadım
Cam pastalarini farlara da kullanabilirsin sorun olmaz veya Normal bir pasta da isini görebilir.

ioniq5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Köpük pompasinin 1000 TL olduğunu yikamacinin kostiginden kurtulamayacağını gördükten sonra 3500 TL ye Bosch aquatak 120 almaya karar verdim. 3990 TL ye nilfisk core 130 diğer opsiyon. Sizce hangisi ?

mehmetkdyfc

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhaba iyi forumlar aracım için jant temizleyici ve cam temizleyici araştırıyorum f/p tavsiyelerinizi bekliyorum

BarisSamsunlu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba iyi forumlar aracım için jant temizleyici ve cam temizleyici araştırıyorum f/p tavsiyelerinizi bekliyorum
cam temizleyici ve su kaydırıcı olarak ADBL Hybrid Glass Cleaner tavsiye edebilirim hem uygulaması kolay hemde dayanımı sürekli yoğun yağış altında 1.5 ay kadar gidiyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
cam temizleyici ve su kaydırıcı olarak ADBL Hybrid Glass Cleaner tavsiye edebilirim hem uygulaması kolay hemde dayanımı sürekli yoğun yağış altında 1.5 ay kadar gidiyor.
bende bugun uyguladım ilk defa cama verdiği kayganlık cok iyiydi umarım dediğiniz kadar dayanıklı cıkar.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Köpük pompasinin 1000 TL olduğunu yikamacinin kostiginden kurtulamayacağını gördükten sonra 3500 TL ye Bosch aquatak 120 almaya karar verdim. 3990 TL ye nilfisk core 130 diğer opsiyon. Sizce hangisi ?
Merhaba. bende sizinle aynı fikirdeyim artık pompa ile cok zor gelmeye basladı ve petrolde uğraşmaktan cok sıkıldım. Bende suanlık 4000 tlye nilfisk core 130 düşünüyorum. Metal baglantısı ve kullanışlığı açısından boschdan bi tık daha iyi benim için. Bosch cok kucuk duruyor sanki yeterli basıncı veremeyecekmiş gibi.

ioniq5

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba. bende sizinle aynı fikirdeyim artık pompa ile cok zor gelmeye basladı ve petrolde uğraşmaktan cok sıkıldım. Bende suanlık 4000 tlye nilfisk core 130 düşünüyorum. Metal baglantısı ve kullanışlığı açısından boschdan bi tık daha iyi benim için. Bosch cok kucuk duruyor sanki yeterli basıncı veremeyecekmiş gibi.
Makita hw112 var. Ağırlığı 16 kg. Emsallerinden 10-12 kg fazla. O daha mı iyi acaba? Ama yedek parça vs. sorun olabilir.