Hızlı Soru - Cevap

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #21,081
Deturner kullanıp video çeken bi arkadaş var kendisi forumdada aktifti bi aralar instagram videosundan kendinizce karşılaştırma yapabilirsiniz. Benim kendi düşüncem roton çok daha iyidir. Rotonun kıvamı jel gibi sulandırmaya müsait. Ben 1:3 sulandırıyorum o şekilde bile cok güzel iş yapıyor. ve en önemlisi deturnerle aynı fiyat.
Video
Eyvallah Emirhan kardeşim. Roton zaten epeydir kullanılıyorum, çok memnunum. Deturner bir tık daha premium bir marka olarak lanse edildiği için aradaki farkı merak etmiştim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eyvallah Emirhan kardeşim. Roton zaten epeydir kullanılıyorum, çok memnunum. Deturner bir tık daha premium bir marka olarak lanse edildiği için aradaki farkı merak etmiştim.
Ben tercihimi rotondan yana kullanıyorum abi çok bereketli ürün 1/2 sulandırsam bile 1 litresi 450 ise 2 litre oluyor sulandırınca öyle oluncada litresi 225e geliyor gayet ucuz o yüzden rotondan devam :)

aykutclyn

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhabalar, k2 letan deri koruyucu formentor'un koltukları için uygun mudur ?
ayrıca k2 bora'nın PH değerini bilen var mı ? seramikli araç için güvenli midir ?

eav3030

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@Sefa46, merhabalar ben aracımı kendım yıkamaya karar verdım. sıfırdan set yapcam elınızde olan urunlerden almak ısterım ama profılınız kapalı bana yazabılırsenız sevınırım

eav3030

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
merhabalar, artık aracımı kendim yıkamaya karar verdim. Çok bir bilgim yok aracım koyu gri renk,
ön yıkama
köpük pompası
yıkama
yıkama sonrası hızlı cila
jant balata tozu temizleyici
parlatıcı
kova
bu ürünlerden almak istiyorum. Güncel F/P ürünler nelerdir, yeni başlayan biri için hangi ürünleri tavsiye edersiniz acaba? Yıkamayı şuan için benzinlikte yapmayı planlıyorum.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
merhabalar, artık aracımı kendim yıkamaya karar verdim. Çok bir bilgim yok aracım koyu gri renk,
ön yıkama
köpük pompası
yıkama
parlatıcı
kova
bu ürünlerden almak istiyorum. Güncel F/P ürünler nelerdir, yeni başlayan biri için hangi ürünleri tavsiye edersiniz acaba? Yıkamayı şuan için benzinlikte yapmayı planlıyorum.
Merhaba, benim araç yıkama konusundaki paylaşımlar istediğin ölçüde olabilir. Her şeyi yazdım. Hatta yarın haftalık yıkamayı tekrar yapıp paylaşacağım. Geriye dönük bakabilirsin. Kullandığım ürünler istediğin gibi sayılır.

eav3030

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Tekrar merhabalar ön yıkama yapmadan benzınlıkte su ile yıkayıp sonrasında kovada şampuan hazırlayıp arabamı yıkasam hangı sampuanı kullanmalıyım.
Vonıx Floc - AD Velvet - Valet Pro Foamula 1 bu üç ürün arasında kaldım

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Tekrar merhabalar ön yıkama yapmadan benzınlıkte su ile yıkayıp sonrasında kovada şampuan hazırlayıp arabamı yıkasam hangı sampuanı kullanmalıyım.
Vonıx Floc - AD Velvet - Valet Pro Foamula 1 bu üç ürün arasında kaldım
Foamula 1 bildiğim kadarıyla ön yıkama şampuanıdır. Velvet cilalı oluyor hiç köpürmez ben 1 kere kullandım tavsiye etmem. Vonix v floc kullanıyorum çok memnunum köpürmesi kayganlığı vs çok iyi tavsiye ederim.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ön yıkama
köpük pompası
yıkama
parlatıcı
kova
Kendimce yazayım…
Ön yıkama köpüğü Auto Brite Magifoam
Köpük pompası Marolex 3000 veya araç küçükse Alta Foam 2000
Şampuan Flowey EV12, auto brite purple velvet, leraton konsantre
Yıkama sonrası hızlı cila Vonixx blend spray wax
Jant temizleyici Flowey R1
Kova herhangi bir kova olur

eav3030

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
merhalabar toyota corolla sedan aracım için Marolex 3000 (950 lira) yada Alta Foam 2000 (580 lira) arasında kaldım ikisinide kullanan varsa hangisini tercih etmeliyim sizce. aradaki fiyat farkına değermi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
merhalabar toyota corolla sedan aracım için Marolex 3000 (950 lira) yada Alta Foam 2000 (580 lira) arasında kaldım ikisinide kullanan varsa hangisini tercih etmeliyim sizce. aradaki fiyat farkına değermi
Gerek hacim gerek kalite olarak marolex çok daha iyidir kendimde kullanıyorum tavsiye ederim

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar dostlar,uzun zamandir yogunluktan dolayi ve havalardan dolayi arabaya ilgi alaka gosteremedim :) en son yikamayi 22ekimde kayinconun dugunu icin yaptim :) arac o gun bugundur yagmur suyundan baska bisey gormedi.ozellikle son haftalardaki camur yagmurundan da nasibini aldi tabiiki. Standart onyikama+cift kova yikamasi yeterli olur mu yoksa farkli tavsiyeniz olur mu? Cift onyikama,once duru su vs. Resimdekilerden daha kirli emin olun :)

Son düzenleme:

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
abi dancing boar al kullananlar memnun gayette kaliteli duruyor şeffaf şişe kullanışlı olur bende dancing boar alıcam inş. youtubeda kullanan bi abiye sormuştum oda cok memnunmuş

Teşekkürler hocam. Peki dancing boar'ı bosch tabancaya nasıl takabiliriz apartını nasıl tedarik edebiliriz bilgin var mı?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Teşekkürler hocam. Peki dancing boar'ı bosch tabancaya nasıl takabiliriz apartını nasıl tedarik edebiliriz bilgin var mı?
Ben kendi makineme uyumlu yani nilfisk uyumlu kısa tetik tabanca aldım kısa tetik tabancanın ucu 1/4 hızlı bağlantıya uyumlu oluyor dancing boarda 1/4 hızlı baglantıya uyumlu o şekilde kullanmayı düşünüyorum. İlk önce kısa tetik tabancam gelsin sonrasında deneyeceğim.