Koch chemie protector wax ve Atas Idrolak deneyebilirsiniz. Bunlar sulandırılarak kullanılabildiği için foam lance ile atmaya uyumludur. Bizzat iki ürünü de bu şekilde kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba. Ön yıkama şampuanım bitmek üzere. Bugüne kadar auto glym polar blast, valet pro advenced neutral snow foam, valet pro foamula, koch chemie gsf kullandım. Sanırım henüz evet bu diyebilceğim bi şampuana denk gelemedim. Benim için önemli olan kir çıkarıcılığı iyi olan aynı zamanda korumaya dokunmayan bi ürün olması. Tavsiyelerinize açığım
magifaom kullanınca işte bu dersiniz hocam. kullandığınız ürünlerden valet pro ansf nin rakibi fakat kir sökücülüğü daha iyi bir ürün. Ancak diğer şampuanlara göre korumanın ömrünü biraz daha hızlı bitirebilir düzenli kullanımda.
sipariş ettiğim foam lance geldi yarin deneme firsatim olacak inşallah sormak istediğim megifoamı köpük için , purple velleti temasli yikama için ne kadar su karışım orani yapmam gerekir
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
magi için 50-70 ml lik bir karışım yeterli olur diye düşünüyorum. velvet için ise 10 lt suya 10-15 ml ürün çok fazlasıyla yetiyor. zaten ultra konsantre bir şampuan
kullanılan ürüne göre değişir hocam. örneğin soft 99 fusso kalıcılığı ile ünlü olan bir waxtır normal şartlarda 4-6 ay arası bir ortalama dayanıma sahip. kullanım şartlarına göre +- olarak değişir tabi. Ancak piyasadaki bazı seramikler daha iyi hidrofobi sağlasa da bu kadar uzun ömürlü olamayabiliyor.
Kısacası kullanacağınız ürüne ve uygulama şartlarınıza göre değişiklik gösterebilir.
Nasıl becerdiysem pompalama yaparken marolex in içinde bulunan borunun baş kısmı kırıldı, internette aradım yedek parça da bulamadım. En son bu kırılan parçaları yapıştırmak aklıma geldi, pilastik yapıştırıcı denilen ürünlerle yapıştırılıp sağlam olur mu acaba ?
Arkadaşlar merhaba. Ön yıkama şampuanım bitmek üzere. Bugüne kadar auto glym polar blast, valet pro advenced neutral snow foam, valet pro foamula, koch chemie gsf kullandım. Sanırım henüz evet bu diyebilceğim bi şampuana denk gelemedim. Benim için önemli olan kir çıkarıcılığı iyi olan aynı zamanda korumaya dokunmayan bi ürün olması. Tavsiyelerinize açığım
Ben yaşadığım yer için en son edindiğim tecrübeme göre, kışın vazgeçilmez tek gerçek Magifoam , bahar aylarında ise Magifoam'a göre daha güvenli ürünler olan son favorim Innovacar Foamy, yerine muadile yakın ürünler olarak da VP ANSF veya Foamula da olabilir ancak FL kullanımı için çok maliyetli oluyor. Yazları ise K2 Bela, EV13 gibi soft ürünler kullanıyorum. Hepsinde de en çok köpüren ve en konsantre olanları tercih ediyorum. Mevsimlere göre favorilerime bakarsak Magifoam, Foamy, Bela.
KC GSF cilalı yada parlatıcı içerikli diye hatırlıyorum ama emin değilim. Yine kc tercih edecekseniz active foam iyidir , kokusuda etkiside güzeldir. Ve içerik olarak ph 9/10 civarı yani magifoam veya b33 gibi ph 12/13 olmayıp içeriğinde kostik veya kimyasal adı NAOH yok. Tabii temizlik etkisi bu iki şampuanın oldukça yüksektir
yine sizin kullandıklarınızdan foamlua da benim kullandığım en soft şampuanlardan ve şuan normal ön yıkama değil yazlık sadece tozluyken veya kovada kullanıyorum. Vp de ise kir sökülükte ANSF iyidir .
bana kalsa tek şampuan yeterli gelmeyip , temizliği yüksek ve ph nötr olup yazlık olarak 2 ayrı şampuan tercih etmeli. Temizliği yüksek ürünlerin bazıları koruma elleyebileceği gibi ph nötr ürünlere göre bi tık pahalı ve yazın pek kirlenmediği için bu tarz ürünlere gerek olmadığını düşünüyorum.
KC GSF cilalı yada parlatıcı içerikli diye hatırlıyorum ama emin değilim. Yine kc tercih edecekseniz active foam iyidir , kokusuda etkiside güzeldir. Ve içerik olarak ph 9/10 civarı yani magifoam veya b33 gibi ph 12/13 olmayıp içeriğinde kostik veya kimyasal adı NAOH yok. Tabii temizlik etkisi bu iki şampuanın oldukça yüksektir
yine sizin kullandıklarınızdan foamlua da benim kullandığım en soft şampuanlardan ve şuan normal ön yıkama değil yazlık sadece tozluyken veya kovada kullanıyorum. Vp de ise kir sökülükte ANSF iyidir .
bana kalsa tek şampuan yeterli gelmeyip , temizliği yüksek ve ph nötr olup yazlık olarak 2 ayrı şampuan tercih etmeli. Temizliği yüksek ürünlerin bazıları koruma elleyebileceği gibi ph nötr ürünlere göre bi tık pahalı ve yazın pek kirlenmediği için bu tarz ürünlere gerek olmadığını düşünüyorum.
Merhaba, yaz için ön yıkama ve kova şampuanı olarak neler olabilir? Ben yaz için ön yıkamada ev13, kovada Fraber neve kullanıyorum. Başka ne olabilir diye de araştırma içindeyim.
Koch chemie protector wax ve Atas Idrolak deneyebilirsiniz. Bunlar sulandırılarak kullanılabildiği için foam lance ile atmaya uyumludur. Bizzat iki ürünü de bu şekilde kullanıyorum.
Merhabalar togg marka aracimin krem rengi döşemesine cebindeki tükenmez kalem bulaştı birkaç ürün denedim ama çıkaramadım tecrubesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Kir sökücülüğü başarılı bilthamber autofoam yada toucless deneyebilirsiniz.Sulandırma oranları biraz farklıdır
Yine carpro lift temassız kullandığınız müddetçe korumaya zarar vermez
Kir sökücülüğü başarılı bilthamber autofoam yada toucless deneyebilirsiniz.Sulandırma oranları biraz farklıdır
Yine carpro lift temassız kullandığınız müddetçe korumaya zarar vermez
Malesef ürünün karakteri öyle.Bilthamber önyıkama ürünleri detailingworld de en çok kullanılan köpüklerin başını çekiyor.Gelgelelim temizleyiciliği yüksek olsada uygularken göze hitap etmiyor,traffic film remover tarzında köpürmeden çalışıyor,Biz traşköpüğü formunu seviyoruz
Malesef ürünün karakteri öyle.Bilthamber önyıkama ürünleri detailingworld de en çok kullanılan köpüklerin başını çekiyor.Gelgelelim temizleyiciliği yüksek olsada uygularken göze hitap etmiyor,traffic film remover tarzında köpürmeden çalışıyor,Biz traşköpüğü formunu seviyoruz
Köpürmesinden yana benim için sorun yok köpürmesede olur temizleyiciliği iyiyse korumaya zarar vermiyorsa benim için okeydir elimde yaklaşık 750-800ml var kullanmıyordum bozuk sanıp allahtan dökmemişim
Ben göz kararı çok az koyuyorum. Sitesinde 1 litreye 30 ml diyor. O kadar bereketli ki, bir kaç yıl önce 500ml bölünmüş almıştım, daha yeni bitmek üzere.
Merhabalar togg marka aracimin krem rengi döşemesine cebindeki tükenmez kalem bulaştı birkaç ürün denedim ama çıkaramadım tecrubesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yıkama makinesi olarak NILFISK 150-10 modelinde karar kıldım. Şu an 8200 TL.
Ancak belki indirim olur diye bekliyorum bir kaç gündür. Sizce indirim falan olma ihtimali var mı ? 2 ay önce 4000 Tl olan cihaz şimdi 8200 TL olunca, elim almaya gitmiyor
Ancak belki indirim olur diye bekliyorum bir kaç gündür. Sizce indirim falan olma ihtimali var mı ? 2 ay önce 4000 Tl olan cihaz şimdi 8200 TL olunca, elim almaya gitmiyor
Özellikle son 5 yıldır geçerli olan bir atasözü var " bugün, yarından zenginiz" . Ben maliyetli ürünleri,genelde 10. ay ile 12. ay arası almayı tercih ediyorum. Karar yinede sizin.
@Erkan KOCAKAYA hocama katılarak ekleme yapmak istedim, fiyat grafiğine bakarsanız ürün giderek artmış ve 8200 lira dan sonra 9 bin ve üzerine çıkacak.. Bosch aquatak serisine de bakabilirsiniz.
malum ülkemizde bugün aldığınızı yarın alamıyorsunuz.. Tabi bütçe ve karar sizindir..
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi