Hızlı Soru - Cevap

onurkarabulut

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #21,361
Valla hocam bizim buralar boş az evel Shell in onunden geçtim 7 peronlu hic kimse yok gece de acik aydinlatmasi felan da var ona ragmen kimse olmuyor buralarda birde Samsun yolu uzeri oldugu icin her 200 metre de bir petrol var.
Hocam Merhabalar, bende Altındağ güneşevlerdeyim, genelde siteler samsun yolunda aygazda yıkıyorum başka önerebileceğiniz bu civarlarda yıkama varmıdır ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam Merhabalar, bende Altındağ güneşevlerdeyim, genelde siteler samsun yolunda aygazda yıkıyorum başka önerebileceğiniz bu civarlarda yıkama varmıdır ?
Hocam az asagisinda 1011 Kavsaginin ordaki Shell veya onun hemen gerisindeki Petrol ofisi gayet iyi ve sakin Arac kurulamak icin alanda var.

Sugosu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
ik foam pro pompa
6-7 çeşit kimyasal sıvı kutusu
Havlular
Eldiven
İk foam proya takacağım bosch pompa
Sünger
Fırçalar

tüm bunlara M beden uyar mı acaba..
Bence sigar,en garanti yolu tum dediginiz malzemeleri istifleyip en boy olcmek. Cantanin olculeri aciklamalarda var

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhabalar iyi akşamlar, Aracımın üstünde camlarda çok fazla kuşluk pisliği ön tarafta da börtü böcek mevcut on yıkama olarak Valet Pro Combo 2 veya Magifoam kullanıyorum. Bunlar tek başına bu pislikleri çıkarmaya yeterli olur mu ?
Kuş pisliği çıkarma konusunda benim bugune kadar demediklerimden en iyisi nanolex insect remover. Çok güzel başarılı bir ürün.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Böcek kalıntılarını genellikle şampuanlar sokemiyor, ben K2 Nuta anti insect almıştım birkaç kez kullandım memnun kaldım. Kuş pislikleri için ise quick detailer tarzı ürünler ya da gaz yağı en etkili yöntem.
Apc ile sökemeyebilir hocam. Böcek söken malzemeler de korumayı mahvediyor. Kaputta sık sık yeniliyorum bu sebeple. Shiny garage plastik-lastik temizleyicisini mecbur kalıp sıkmıştım, o iş görmüştü.
Ama tabi en güzeli böcek temizleyici alıp sıkıp bir miktar bekledikten sonra ön yıkama yapmak
Değerli yorumlarız için teşekkürler K2 Nuta aldım 1 lt 180₺ cilakutusunun indirimiyle daha uyguna geldi.
Kuş pisliği çıkarma konusunda benim bugune kadar demediklerimden en iyisi nanolex insect remover. Çok güzel başarılı bir ürün.
Dediğiniz ürüne baktım ancak güncel stok bulamadım K2 satın aldım

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaslar elimde ki k2 makinemi çaldılar. K2 nin basıncı az geldigi icin k5 veya k6 almak istiyorum ama fiyatlari cok fazla yukselmis. Linkteki urunu buldum. Marka olarak Lavor iyidir ama 180 wps modeli nasildir bilen var mi acaba? Fiyat olarakta cok uygun geldi bana.

Ayrica k2 icin kopuk aparatim mevcut. Onuda kullanmak istiyorum. Girisleri karcher K modellerinden farkli midir?

Lavor Predator 180 WPS Basınçlı Yıkama Makinesi

Sk29

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Karabük
Merhabalar elimde Autoglym Polar Seal ürünü var ama basınçlı yıkma makinem ve Foam lance yok bu ürünü basınçlı pompa ile aracıma uygulayabilir miyim ?

Misafir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Merhabalar, karcher k6 makinemde karcherin kendi tetiğini kullanıyorum. Kısa tetik olarak değiştirenleri gördüm ve bana da daha kullanışlı geldi. Acaba bu kısa tetiği kullanmak makineye bir zarar verir mi ya da namludan daha güçlü su çıkışı sağlar mı?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar elimde ki k2 makinemi çaldılar. K2 nin basıncı az geldigi icin k5 veya k6 almak istiyorum ama fiyatlari cok fazla yukselmis. Linkteki urunu buldum. Marka olarak Lavor iyidir ama 180 wps modeli nasildir bilen var mi acaba? Fiyat olarakta cok uygun geldi bana.

Ayrica k2 icin kopuk aparatim mevcut. Onuda kullanmak istiyorum. Girisleri karcher K modellerinden farkli midir?

Lavor Predator 180 WPS Basınçlı Yıkama Makinesi
Markayı çok bilmiyorum ama saatlik maksimum su çıkışı 51o litre fena bir değer değil. Bende Bosch Aquatak 135 var, saatlik maksimum su çıkışı 450 litre, gayet memnunum. Zaten K2'den sonra epey güçlü gelecektir size.

Aparat olayına gelince -kesin bilgim olmamakla birlikte- geçen aldığım kısa tetik markasının kataloglarından anladığım kadarıyla Lavor/Parkside/Bort/Patriot ve Daewoo markaları Karcher'den farklı olarak kendi aralarında aynı bağlantı aparatını kullanıyorlar.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, karcher k6 makinemde karcherin kendi tetiğini kullanıyorum. Kısa tetik olarak değiştirenleri gördüm ve bana da daha kullanışlı geldi. Acaba bu kısa tetiği kullanmak makineye bir zarar verir mi ya da namludan daha güçlü su çıkışı sağlar mı?
Zarar vermez, daha güçlü su çıkışı hissettirir. En azından bana kesinlikle öyle hissettiriyor. Reelde gerçekten basıncı artırıyor mu bilmiyorum.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar elimde Autoglym Polar Seal ürünü var ama basınçlı yıkma makinem ve Foam lance yok bu ürünü basınçlı pompa ile aracıma uygulayabilir miyim ?
Normalde snow foam türü ürünler, basınçlı pompa ile de gayet tabi kullanılıyor, ancak sizin sorduğunuz ürünün açıklamasındaki "Yüksek basınçlı yıkama ekipmanı ile uygulandığında içeriğindeki boya koruma kaplaması aktif hale gelerek aracınızın camları dahil tüm dış yüzeyinde yüksek performanslı su iticilik ve etkileyici bir parlaklık veren koruyucu kaplama oluşturmaktadır. " ibaresi bir tık kafamı karıştırdı...