Hızlı Soru - Cevap

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhabalar elimde Autoglym Polar Seal ürünü var ama basınçlı yıkma makinem ve Foam lance yok bu ürünü basınçlı pompa ile aracıma uygulayabilir miyim ?
Elimdeki hızlı cilalar arasında polar seal da var, ara ara kullanırım, her iki şekilde de kullandığım için benim size tavsiyem normalde polar seal foam Lance kullanırken 40 ml ürün, alta foam, kwazar yada ik foam ile de 80 ml yada 100 ml ekleyerek foam Lance ile uygulanırken ki etkiyi yakalayabilirsiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Markayı çok bilmiyorum ama saatlik maksimum su çıkışı 51o litre fena bir değer değil. Bende Bosch Aquatak 135 var, saatlik maksimum su çıkışı 450 litre, gayet memnunum. Zaten K2'den sonra epey güçlü gelecektir size.

Aparat olayına gelince -kesin bilgim olmamakla birlikte- geçen aldığım kısa tetik markasının kataloglarından anladığım kadarıyla Lavor/Parkside/Bort/Patriot ve Daewoo markaları Karcher'den farklı olarak kendi aralarında aynı bağlantı aparatını kullanıyorlar.
Teşekkür ederim. 150 barlık Parkside ta alabilirim. Biraz arastirma yaptim dediginiz gibi dönüştürücüler varmış. Olmazsa dönüştürücü alıcam foam lance i kullanmak istiyorum çünkü.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar cartainerin bu fırçalarını kullananlarınız varmı, önerir misiniz. Araç içinde göğüs, kapı üstünlerinde vs. valed pro nun fırçasını kullanıyordum kayboldu bi anda. Cartainer in fırçalarını da görünce sormak istedim, sanırım ortadaki fırça daha yumuşak, diğerleri daha sert gibi. Kullanan arkadaşlar fırçanın kıllarında dökülme vs oldumu önemli olan o aslında

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Arkadaşlar cartainerin bu fırçalarını kullananlarınız varmı, önerir misiniz. Araç içinde göğüs, kapı üstünlerinde vs. valed pro nun fırçasını kullanıyordum kayboldu bi anda. Cartainer in fırçalarını da görünce sormak istedim, sanırım ortadaki fırça daha yumuşak, diğerleri daha sert gibi. Kullanan arkadaşlar fırçanın kıllarında dökülme vs oldumu önemli olan o aslında

Ben bu 3lü seti değilde Cartainer 2’li Siyah Premium Ultra Yumuşak Detay Fırça Seti - Cila Kutusu bu linktekinden aldım yumuşacıklar

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Ben bu fırça takımı ilk satışa çıktığında almıştım, ortadaki yumuşak soft fırça, fırçalardan sarı renkli kıllı olanı kıllarda dökülme olduğu için kullanmadım, geriye kalan diğer fırça da sentetik uçlu, açıkçası pek kullanmadım. Soft fırçayı da bir süre kullandım ama yapısı bozuldu. Sonra work stuff detay fırçası aldım, memnunum. Bence günü kurtarsın düşünceniz varsa bu fırça takımı iş görür ama bir kere alayım diyorsanız kaliteli markalara bakmanız iyi olur.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ben bu fırça takımı ilk satışa çıktığında almıştım, ortadaki yumuşak soft fırça, fırçalardan sarı renkli kıllı olanı kıllarda dökülme olduğu için kullanmadım, geriye kalan diğer fırça da sentetik uçlu, açıkçası pek kullanmadım. Soft fırçayı da bir süre kullandım ama yapısı bozuldu. Sonra work stuff detay fırçası aldım, memnunum. Bence günü kurtarsın düşünceniz varsa bu fırça takımı iş görür ama bir kere alayım diyorsanız kaliteli markalara bakmanız iyi olur.

Üstadim soft fırçanin yapısı bozuldu derken tam olarak ne oldu

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Arkadaşlar turtle wax dry satın aldım. Yıkamadan sonra yüzey ıslakken bu ürün uygulanıyor sanırım. Fakat ıslak yüzeye ürünü uygulayıp kurlama havlusu ile kurlarsak, havlu su emicilik özelliğini kaybeder mi?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar turtle wax dry satın aldım. Yıkamadan sonra yüzey ıslakken bu ürün uygulanıyor sanırım. Fakat ıslak yüzeye ürünü uygulayıp kurlama havlusu ile kurlarsak, havlu su emicilik özelliğini kaybeder mi?
Ben o ürünün shine olanını kullandım. Mavi şişe de olanını. Bölgesel uygulama yaptim. Örneğin ; araç ıslak iken ilk olarak tavana sıkıp ardından tavanı duruladim. Sonra bir yan tarafa sıkıp orayı duruladim. Sonra kaputa sıkıp oarayi duruladim. Sonra havlu ile kuruladim. Tüm araca sıkıp sonra durulama konusunda emin olamadım, iz bırakabilir diye okumuştum. O yüzden bölgesel uygulama yaptim.