Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #681
Dostlar merhaba. Autoglym Multiwash TFR kullanan var mı? Advanced olan sandım davlumbazlarda kullanmak için aldım ama Multiwashmuş. Bunu da ne olarak kullansam bilemedim :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dostlar merhaba. Autoglym Multiwash TFR kullanan var mı? Advanced olan sandım davlumbazlarda kullanmak için aldım ama Multiwashmuş. Bunu da ne olarak kullansam bilemedim :)
Multiwash olunca ne oluyormuş :)

Araç kirli iken foamdan önce kullanabilirsin gibi..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Beyler özellikle qd uyguladıktan sonra aracın üzerine yapışan tozlarla ilgili olarak aşağıda linkini verdiğim tarz zımbırtılar kullanılabilir mi? Var mı tecrübe eden birisi?

Look what I found on AliExpress
Car Cleaning Brush Microfiber Auto Window Wash Cleaner Long Handle Dust Car Care Towel Handy Washable Car Dirt Dust Clean Brush-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
hocam toz toplama sürtünmeye bağlı olarak oluşan elektriklenme sebebiyle oluşuyor. bu zımbırtıda sürtünme sağlıyor. e tozluyken silersen hem çizme yapacak hem elektriklenme. ben ne yapıyorum. arabayı genelde haftasonu yazlıkta yıkayıp cilalıyorum akşamüstü. akşam üstünü örtüyorum bezle. sabaha kadar elektriklenme falan kalmıyor :D bizimkilere nasıl dalga kaynağı olduğumu anlatmama gerek yoktur :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Beyler özellikle qd uyguladıktan sonra aracın üzerine yapışan tozlarla ilgili olarak aşağıda linkini verdiğim tarz zımbırtılar kullanılabilir mi? Var mı tecrübe eden birisi?

Car Cleaning Brush Microfiber Auto Window Wash Cleaner Long Handle Dust Car Care Towel Handy Washable Car Dirt Dust Clean Brush-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Tavsiye etmem. Sadece toz almak için bile bu tarz ürünler çok riskli. Ne kadar az temas o kadar az risk ;)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
M600 tinerin markasi sikkens bildigim kadariyla. Mardinde bu markadan yok ama dukkanda temizleme tineri adi altinda baska markalar var ve fiyatlari 20 civari. Adam dedi m600 getirtelim brnde dedim bi fiyatina bakin ne kadara gelecek diye 23 dedi 1 litre fiyatina hatta iki sefer teyit ettirdim. Sasirdim dogrusu normalde daha pahali diye biliyorum. Sizce degerli forumdaslar sikkens i bekleyeyim mi yada diger markalarda ayni isi yapar mi.
Selametle.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. Forumun yeni ara yüzü de hayırlı olsun beklemesi zor oldu ama olsun teşekkür ederiz.
Sorum belki gereksiz gelebilir ama istediğim bilgilere hic bir yerde ulaşamadım. Detay kovası gerekli mi sizce ? Ölçüleri nedir(en boy vs) 4.5 gallon olanın.
Eğer gerekli görüyorsanız hangi marka veya Ankarada benzer plastik kova tavsiyeniz var mı dirt trap uyacak ?
Baya aradım bulamadım. Su taşıyan biriyim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

DSC_0036.JPG

Ben bunu kullanıyorum fakat sadece polisaj yaparken. Onun dışında tavsiye etmem, çizme riski yüksek.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. Forumun yeni ara yüzü de hayırlı olsun beklemesi zor oldu ama olsun teşekkür ederiz.
Sorum belki gereksiz gelebilir ama istediğim bilgilere hic bir yerde ulaşamadım. Detay kovası gerekli mi sizce ? Ölçüleri nedir(en boy vs) 4.5 gallon olanın.
Eğer gerekli görüyorsanız hangi marka veya Ankarada benzer plastik kova tavsiyeniz var mı dirt trap uyacak ?
Baya aradım bulamadım. Su taşıyan biriyim.

Hayırlı Ramazanlar ;
Cg in kapaklı kovalarından alın, ömürlük kullanırsınız.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
cevap için teşekkür ederim.Ben de onu düşünüyorum ama biraz bekleyecek siparis vermiştim iptal ettim sıkışık durumdayım bi kaç aya alacam galiba yarışma zaten zor :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
cevap için teşekkür ederim.Ben de onu düşünüyorum ama biraz bekleyecek siparis vermiştim iptal ettim sıkışık durumdayım bi kaç aya alacam galiba yarışma zaten zor :)

İlla Cgnin kovalarını kullanmak zorunda degılsınız, ucuzluk pazarlarını,semt pazarlarını fln gezip bulabilirsiniz aslında dirt trap uyacak sekılde..

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
toptancıları, milyonculari gezdim bulamadım. bi kova buldum o da çok büyük bi de su taşınmiyor kapaktan dolayi aslında murat plastik gibi biyerden bulabilsem çok güzel olacak yoksa bulamayacam. Damacana kullanıyorum şu taşımak için o da kötü oluyor arabada iki damacana bagajı öldürüyor.Bir pazar çantam var kovaları onun içine koymayı eşyaları da kovanın içine koymayı istiyorum.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
toptancıları, milyonculari gezdim bulamadım. bi kova buldum o da çok büyük bi de su taşınmiyor kapaktan dolayi aslında murat plastik gibi biyerden bulabilsem çok güzel olacak yoksa bulamayacam. Damacana kullanıyorum şu taşımak için o da kötü oluyor arabada iki damacana bagajı öldürüyor.Bir pazar çantam var kovaları onun içine koymayı eşyaları da kovanın içine koymayı istiyorum.

@Murat abi de vardi en son. Satmadiysa cg kovasi alin sizin icin en ideali o gibi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Doğru diyon Eray abi galiba öyle yapcam. Grit guardlari da isteyen olursa satarım yoksa sknti olur bana.