Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhaba kendi aracımda deri temizliği ve bakımı için Colourlock ürünlerini kullanıyorum. Temizlik için Colourlock mild cleaner, koruma için Colourlock leather shield (aracınızın yaşına bağlı olarak leather protector ürününü de tercih edebilirsiniz) kullanıyorum. Plastik trim parçaları ve dashboard için AutoGlym Interior Shampoo kullanıyorum ama daha dayanıklı parçalarda kullanmak üzere KockChrmie GS ürününü temin ettim. Bu parçaları korumak için ise K2 Satina Pro ürününü tercih ediyorum.
Colourlock Deri Temizliği ürününü seyreltiyor muyuz acaba seyreltiyorsak hangi oranda kullaniyorsunuz

bloodsday

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza birkaç ay önce katıldım ancak bugün yazma fırsatım oldu. Detay için hangi ürün / ürünleri tavsiye edebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Alpii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Bu aliexpress yada amazon vs gibi sitelerden elektrikli foam sprayerlardan tavsiye edebilir misiniz?
İyi forumlad

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar aranıza birkaç ay önce katıldım ancak bugün yazma fırsatım oldu. Detay için hangi ürün / ürünleri tavsiye edebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Hangi tip ürünlere ihtiyacınız olduğunu ve bütçenizi yazarsanız daha rahat öneri yapabiliriz hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bloodsday

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam ilginize teşekkür ediyorum. Öncelikle Foam Sprey , yıkama şampuanı, yıkama eldiveni / mopu, kuruluma bezi / havlusu , jant parlatıcı, demir tozu sökücü , jant temizleme fırçası , iç trim koruma / parlatma gibi ürünlere ihtiyacım var? Bütçe maksimum 5.000₺ hocam

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
marolex axel 3000, ik foamer 2 , alta foam 2000
k2 pro bela, adbl yeti
vonix v floc
purestar double twist wash mit, slopes deluxe wash mitt, adbl caremitt, work stuff thypoon, work stuff storm
purestar duplex double twist 45x75
flowey r1, meguiars wheel brightener,
k2 roton
cartainer jant temizleme fırçası
slopes mikrofiber jant temizleme fırçası
Koch chemie ts, deturner interior matt, k2 satina, meguiars ultimate protectant
alternatif fp markaları yazdım şimdiden hayırlı olsun

Hocam ilginize teşekkür ediyorum. Öncelikle Foam Sprey , yıkama şampuanı, yıkama eldiveni / mopu, kuruluma bezi / havlusu , jant parlatıcı, demir tozu sökücü , jant temizleme fırçası , iç trim koruma / parlatma gibi ürünlere ihtiyacım var? Bütçe maksimum 5.000₺ hocam

MertTheEngineer

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli detailforum üyeleri merhaba, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Komple ppf kaplı bir araca sahibim, aracımı geçtiğimiz haftasonu kireçli olan bir bölgede yıkadım ve maalesef aracımın üzerinde su/kireç lekesi benzer şeyler kaldı. Bu lekeleri ppf kaplamaya zarar vermeden nasıl çıkartabilirim? Bir beze sıcak su döküp lekeleri silmeyi denedim ancak faydalı olmadı, internette CarPro Spotless 2.0 adlı ürünü gördüm ancak bu ürünü ppf üzerinde kullanabilir miyim tam emin değilim, sizce bu şekilde sorunumu kaplamaya zarar vermeden çözebilir miyim? Ayrıca 1:1 olarak beyaz sirke ve su kullananları da gördüm. Hangi yöntemi veya ürünü tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

bloodsday

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
marolex axel 3000, ik foamer 2 , alta foam 2000
k2 pro bela, adbl yeti
vonix v floc
purestar double twist wash mit, slopes deluxe wash mitt, adbl caremitt, work stuff thypoon, work stuff storm
purestar duplex double twist 45x75
flowey r1, meguiars wheel brightener,
k2 roton
cartainer jant temizleme fırçası
slopes mikrofiber jant temizleme fırçası
Koch chemie ts, deturner interior matt, k2 satina, meguiars ultimate protectant
alternatif fp markaları yazdım şimdiden hayırlı olsun
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim. Bu ürünleri alabileceğim tek bir yer var mı yoksa fiyatı uygun olan yerlerden parça parça mı alayım?

hilti57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
fusso coat koyu renkli olanini almak istiyorum 2 cesiti var avrupa ve normal memnun kalirmiyim varmi kullanan yada muadili önereceğiniz urun
hizli cila olarakta bi arkasim denemem icin koch pw verdi parlakligini begendim ama sanayide calisan biri olarak 2 gune hic yikamamis gibi oluyo hizli cila olarak ta onerinizi alabilirim