Merhaba, aracıma iç detaylı temizlik yapacağım. 10 yıldır detaylı temizlik görmedi araç. Bazı sorularım var.
1- Koltukları söküp temizleyiciyi sıkıp fırça ile köpürtüp sonrasında koltuk/halı yıkama makinesi ile çekmeyi düşünüyorum. Piyasada polisaj ya da akülü vidalamalara takılan fırçalar satılıyor, bir de el ile uygulama fırçaları var. Hangisini tercih etmeliyim ekonomik olması önemli.
2- Tavan da bazı bölgelerde yağ lekesi de var koltuğa kullandığım temizleyiciyi tavana da kullanayım diyorum ama bez ile mi fırça ile mi yapmalıyım emin değilim tavsiyelerinizi bekliyorum.
3- Torpido ve plastik aksam kısmı için fırça şart mı? Şart diyorsanız yine ekonomik fırça önerisi rica ediyorum.
4- Koltuk, tavan, taban vs bütün yüzeylerin temizliğini yapacağım. Kumaş yüzeylerin temizliğinden sonra koltuk/halı yıkama makinesi ile çekeceğim (tavan hariç) aracın kuruması çok sürer mi? Kurutma için nasıl yol izlemeliyim?
Arkadaşlar akülü vidalama, polisaj, buhar makinam, kompresör vs var. Tüm yüzeyleri doğal içerikli vegan, etkili bir genel temizleyici ile yapmayı planlıyorum torpido kısmı için emin değilim. İhtiyacım olan ekipmanlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Fırça, bez, temizleyiciler hakkında ekonomik ama fayda odaklı tercihler yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.