Hızlı Soru - Cevap

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Öne çıkan konu #22,301
Yarın Bim'e Çakmaklık Şarj aleti geliyormuş 120₺ daha önce hiç kullanmadım da işe yarar mı araca bir sıkıntısı olur mu diye sormak istedim

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
cvp için çok teşekkürler. ön yıkama için bu özelliğe sahip şampuan örneği verirmisiniz fiyatı abartı olamayan bu şekilde fısfıs yapabileceğim.
Her ön yıkama şampuanı köpük veya sprey olarak kullanılabilir,sprey formda atarsanız daha kolay yıkama yapmış , köpük formda atarsanız keyfi daha fazla almış olursunuz. Fakat çoğu zaman benzinlik veyahut dışarıda yıkandığı için fonksiyonellik daha önemli olacağından çevreme de hemen bıkmaması için başta sprey sonra köpük öneriyorum.
şampuan olarak , flowey ev 13 - ev17 , fraber neve - innovacar foamy s2 , vp ansf (f1 de olur ancak temizliği cidden az ) , koch chemie af gibi ürünler en çok kullandığım şampuanlardır. İllaki diğer arkadaşlardan da yorum alabilirsiniz

Y.Samet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
divortex oto şampuanı önerirmisiniz arkadaşlar hali hazırda sonax kullanıyorum fakat divortex fiyat performans ilgimi çekti önerirseniz direk alacağım çeşitleri var tabi.
Birde fısfıslı ön yıkama şampuanı öneri istiyorum

Yıkama kovası olarakta Shine Mate alacağım gibi kaç lt olduğunu göremedim ama başkada pek bi alternatif kalmıyor
Shine Mate güzel bir marka olarak biliyorum
Teşekkürler
Bildiğim fiyat performans olan newmix Snow Foam şampuanı var 5lt.
WagonWasher kanalında incelemesi de var

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Arkadaşlar merhaba. Araç yıkama konusunda hiç iyi değilim birkaç tüyo almak istiyorum

Yıkama eldiveni gyeon Q2M Smoothie EVO aldım, kurulama bezim Fireball twist trying gayet memnunum ikisindende
Şampuan sonax ondada sıkıntı yok, yıkama kovası daha almadım önerilere açığım çok uçuk fiyatlar olmaması durumunda, fireball var ama kapağı yok piyasadada bulamadım

Yıkamada müstakil evim yok su yok vs yani tek çare benzinlik, gölge yerde yıkıyorum. önce su sonra şampuanlı yıkama sonra durulama, sonra kalan pis yerler illaki oluyor tekrar şampuan sonra tekrar su-durulama . Bu aşamalardan sonra kurulamaya geçiyorum.

Önerilere açığım şöyle yaparsan daha iyi olur diyeceğiniz birşey olursa sevinirim.
Herkese kazasız belasız
Benzinlikte yıkama devam etseydim ; kesinlikle modifiyeli alta kullanırdım. Ön yıkama için aracı Max 3 dk dolaşırsin. Ön yıkama da magifoam( agresiftir, ph 9 civarı) nötr olarak ev13 , deturner, K2 nin bir ürünü var. Sonra çift kova veya tek kova çoklu eldiven. Fakat tüm bunlar için önceden hazırlıklı olmalısın. Sıra beklemek veya bekletmek var. Kafan rahat yıkama için ya çok geç saat ya da benim gibi çok erken gitmen lazım benzinliğe. Jant lastik temizliği için de R1 olur. Her şeyi hazırlayıp gitmek baya zaman kazandırır. Şimdiden kolaylık diliyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
divortex oto şampuanı önerirmisiniz arkadaşlar hali hazırda sonax kullanıyorum fakat divortex fiyat performans ilgimi çekti önerirseniz direk alacağım çeşitleri var tabi.
Birde fısfıslı ön yıkama şampuanı öneri istiyorum

Yıkama kovası olarakta Shine Mate alacağım gibi kaç lt olduğunu göremedim ama başkada pek bi alternatif kalmıyor
Shine Mate güzel bir marka olarak biliyorum
Teşekkürler
shine mate kovası 19 lt yada 20 lt dir . Kova seçenekleri olarak parlatanadamlarada bakabilirsiniz aynı paraya çivili kapak kova alabilirsiniz

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar 2006 model bir kia cerato aracımız var. Yüzeyi çizik ve hare dolu takdir edersiniz ki. Polisaj yapma ihtimalim de yok. Elle uygulayabileceğim basit şekilde kaptıcı tarzı hangi ürünle boyayı en iyi hale getirebilirim. Araştırdığım kadarıyla 3 ü 1 arada ürünler olabiliyormuş. Benim bulduklarım AF Tripple, AG SRP, 3D HD speed. Başka önereceğiniz veya bu 3 ü arasında daha iyi diyeceğiniz var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar 2006 model bir kia cerato aracımız var. Yüzeyi çizik ve hare dolu takdir edersiniz ki. Polisaj yapma ihtimalim de yok. Elle uygulayabileceğim basit şekilde kaptıcı tarzı hangi ürünle boyayı en iyi hale getirebilirim. Araştırdığım kadarıyla 3 ü 1 arada ürünler olabiliyormuş. Benim bulduklarım AF Tripple, AG SRP, 3D HD speed. Başka önereceğiniz veya bu 3 ü arasında daha iyi diyeceğiniz var mı?
Bu 3 lu arasindaki en iyisi 3D dir bilginize

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Resim olsaydı daha iyi yorum yapılabilirdi, ama yaşı itibariyle fikir yürütmek gerekirse elle uyguladığınız ürünler pek etki etmeyecektir ama yine de denemek isterseniz,
3D hd speed kullanmadığım için yorum yapamam ama Tripple makina kullanmadan bir işe yaramaz, srp işinizi görecektir,

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya

Vonixx i epey beğendim. Uygulaması çok kolay iz bırakmıyor. Verdiği parlaklık ve derinlik tatmin edici.

buda aliexpressten aldığım lastik parlatıcı aplikatörün son hali yaklaşık 6-7 kere kullandım çok fazla kıl döküyor şuanda. Eski usul süngere döneceğim sanırım
Merhabalar hocam, k2 klineti galiba vonixx’i yenilemeden önce kullanıyorsunuz. Yaklaşık 1 ay önce ilk defa bu tarz bir ürün kullandım tekrar yenileyeceğim zaman klinet gibi bir yüzey temizleyici kullanmam gerekiyor mu? Bir de klinetin kullanım şekli nasıl acaba?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar hocam, k2 klineti galiba vonixx’i yenilemeden önce kullanıyorsunuz. Yaklaşık 1 ay önce ilk defa bu tarz bir ürün kullandım tekrar yenileyeceğim zaman klinet gibi bir yüzey temizleyici kullanmam gerekiyor mu? Bir de klinetin kullanım şekli nasıl acaba?
waxların hızlı cilaların yüzeye tutunması artıyor kullanılması daha sağlıklı olacaktır.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
waxların hızlı cilaların yüzeye tutunması artıyor kullanılması daha sağlıklı olacaktır.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Vonixx i epey beğendim. Uygulaması çok kolay iz bırakmıyor. Verdiği parlaklık ve derinlik tatmin edici.

buda aliexpressten aldığım lastik parlatıcı aplikatörün son hali yaklaşık 6-7 kere kullandım çok fazla kıl döküyor şuanda. Eski usul süngere döneceğim sanırım
Bende lastik parlatıcı aplikatöründen sipariş geçmiştim temu uygulamasından umarım benimkide bu şekilde dökülmez. Cartainerin aynı aplikatörünü hali hazırda 1 yılı geçmiş süredir kullanıyorum onda hiçbir sorun olmadı

brkline

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Aracıma pasta cila sonrası kalıcı parlaklık ve koruma sağlamak için hangisini uygulamam daha mantıklı olur?

brkline

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
aracıma pasta cila sonrası seramik kaplama yapacağım Gyeon Q2 Booster, 3d 9h ile soft 99 h7 arasında kaldım hangisi daha iyidir?