yıllar boyu kuş pislikleriyle boguştum. her çeşidini her türünü gördüm. beyaz boya lekesi gibi olanımı dersin .siyah bildigin dışkı gibi olanımı dersin ( silindir şeklinde ) en kötüsü kusmuk gibi olanımı dersin ( temizlemesi çok zordur ve çok büyük alanı kaplar ve koyu renkte asla belli olmaz ) hepsini gördüm ve dolaysız muhattap oldum.
çok çeşitli ürünler çeşitli metotlar geliştirdim. geldigim son nokta tahmin edersin ki şimdilerin en iyisi .

en iyisi diyorum ama tabi bana göre. önemli olan bu kadar çok karşılaşınca maliyeti aza indirgemek haliyle önem arz ediyor ki detaycılıkla beraber çizik sorunuda baş gösteriyor. boyayı yakması kalıntı burakması gibi etkenleri katmaya gerek yok. onlar bilindik sorunlar.
maliyet bez kullanmak sıkça kirlenmesi yıkanması tekrar tekrar..... sorun . çözüm sanayi tipi tuvalet kagıtları. hem ucuz hem çok fazla kullanım.
12 li devasal rulolar kilo bazında satılır. çok karlıdır.
temizlik madesi olarak ben yine 5 kiloluk temizleyicilerden kullanmaktayım. bu beyaz boya gibi olanlara. zaten hemen çıkıyor.
ama o silindir ve en pislik olanı kusmukumsular için benim efsane ürünüm tabi en ucuz ürün gamı olan turtle wax tan geliyor.

turtle Wax Intensive tar & sap remover.
ürün akışkan krem kıvamında. beyaz renk .kokusu petrol gibi. kullanımı çok kolay. bir kaç damla t.kagıdına damlatıp kirli yüzey üzerine
kapak gibi kapatıyorum. 2-3 dk bekle beraber yumuşamış kiri al . dışkı miktarına göre tekrarla.
ama esas meselesi biz detaycılar için olmazsa olmaz korumaya zararı varmı kısmı.
tam tersi bırakın zararı kendi arkasında kaygan waxlı bir yüzey bırakıyor.

bu etkisi zararı ölçe yada belirlememe hep mani oldu. bundan dolayı çok sevdigim bir ürün.
vakti zamanında çok uygun bir fiyata stok yaptım. birdaha bulamam diye. ki bulmak çok zor.
bu turtle wax ürünleri bi garip. buraya gelenlerin çogu dünyada yok sanki .
ama sana sevindirici bir haberimde var onu sona sakladım .
işte o haber :

Turtle Wax Zift ve Böcek Temizleyici 500 Ml Fiyatı
Turtle Wax Zift & Böcek Temizleyici 500 ml Modelleri ve Fiyatları | Tekzen
güle güle kullanın.
biraz ürün testi gibi oldu .

birazı fazla bildigin test oldu işte.