Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Ben bir şişe restaurax bitirip dün ikinciyi aldım dış plastikte kullandıklarımın en iyisi..bir ara @Berkay tac system moonlight uygulamıştı benim tiguanın dodiklerini aylarca aynı şekilde kalmıştı.oda çok başarılı ürün ama o aslında seramik bazlı boya koruma ürünü.burda yanlış bilgi olmasın fakat plastiktede çok iyi sonuç almıştık
restaurax düşünüyorum bir şişe bitirmiş biri olarak bir uygulama ne kadar süre dayanıyor veya kaç yıkama gidiyor?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
restaurax düşünüyorum bir şişe bitirmiş biri olarak bir uygulama ne kadar süre dayanıyor veya kaç yıkama gidiyor?
Şuan kullandığım arabaya en son haziran 26 da uygulamıştım hala yaşıyordu bugün tazeledim.kaç kere yıkadım saymadım ama herhalde 5/6 kere yıkamışımdır

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Car Pro PERL e sahip arkadaşlarımız var mıdır ?
Birkaç yıl önce aldığım ve unuttuğum perl , şuan hafif krem kıvamında. Sizinkiler de öyle midir yoksa kıvamı mı donmuş acaba ?

Genel olarak sulandırıp kullanılabilir diye yazıyor fakat denemeden önce bi danışayım dedim

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Birkaç yıl önce aldığım ve unuttuğum perl , şuan hafif krem kıvamında. Sizinkiler de öyle midir yoksa kıvamı mı donmuş acaba ?

Genel olarak sulandırıp kullanılabilir diye yazıyor fakat denemeden önce bi danışayım dedim
Kıvamı yoğun bir ürün ben de aldigimdan beri o şekilde, kullanım yerine göre farklı oranlarda sulandiriyorum

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Perl bende de var zaman zaman kullanıyorum.
Sert plastik ve motor bölümünde 1:3 sulandırıyorum.güzel ürün bence .kıvamı benimde o şekilde

one2one

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana

Orjinali akışkan yapıda çok katı değil. Saf veya 1:1 lastiklerde-dış plastiklerde 1:6 iç mekanda kullanıyorum. İç mekanda 1:5 çok parlama yapıyor. Kışın 1:1 sulandırarak lastiğe sürdükten sonra üstüne sarp kullanıyorum. Bu şekilde sarp daha kolay uygulanıyor parlama ve sıçrama olmuyor

RYL

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba,
Ankarada detay ürünlerini alabileceğim tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır? Koch chemie gibi markaların ürünlerini satan yer varsa bildiğiniz çok sevinirim. Örs ticareti denedim ancak başka öneri varsa süper olur.
İvedik OSB de Cm boya var yanlız perakende satış yapmak pek istemiyorlar gittiğinde rica edin belki yardımcı olurlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İvedik OSB de Cm boya var yanlız perakende satış yapmak pek istemiyorlar gittiğinde rica edin belki yardımcı olurlar
Merhaba,
Ankarada detay ürünlerini alabileceğim tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır? Koch chemie gibi markaların ürünlerini satan yer varsa bildiğiniz çok sevinirim. Örs ticareti denedim ancak başka öneri varsa süper olur.

Demkar Otomotiv ve Aksesuar Grup Pazarlama

Meguiars/3M/Koch Chemie/3D / Menzerna/ Atas/Suff/Oracal PPF&Cam Film/Fireball Yetkili Saticisidir.

Zübeyde Hanım Mah Elif Sokak Sütçü Kemal İş Merkezi 7/37-36 Altindag/Ankara

Tel: +90 542 462 40 26

Gitmeden arayin genelde saha da dagitimda oluyorlar.

ozkameh

Çaylak Detaycı
Üye
Dostlar herkese selamlar

Mitsubishi L200 aracıma yanlış yapılmış uygulama sonucu tekrar polisaj sürecine aldım

boyada derin çizikler var parlaklığı koruyarak çizikleri alıyorum ve hologram giderici kullanıyorum.
araç kırmızı ( itfaiye) renginde

Yıkama esnasında ve pasta esnasında pede bezlere kırmızı renk geliyor bunun sebebi ve çözümü nedir neyi yanlış yapıyorum

bu arada araç boyasız

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostlar herkese selamlar

Mitsubishi L200 aracıma yanlış yapılmış uygulama sonucu tekrar polisaj sürecine aldım

boyada derin çizikler var parlaklığı koruyarak çizikleri alıyorum ve hologram giderici kullanıyorum.
araç kırmızı ( itfaiye) renginde

Yıkama esnasında ve pasta esnasında pede bezlere kırmızı renk geliyor bunun sebebi ve çözümü nedir neyi yanlış yapıyorum

bu arada araç boyasız

Opak boyali araçlarda polisaj yaparken Boya Transferi oluyor ped veya beze geliyor.
Boyanin incelmesi,Kelerme durumu vernik.zayiflamasi gibi nedenlerden de olabilir.

ozkameh

Çaylak Detaycı
Üye
Daha önce kötü bir uygulama yapılmış araca onları düzeltmek için bazı yerlere agresif girmem gerekiyor boya transferi oluyor ama fazla gibi geliyor bana boya korkuttu beni nasıl polisaja devam etmeliyim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Daha önce kötü bir uygulama yapılmış araca onları düzeltmek için bazı yerlere agresif girmem gerekiyor boya transferi oluyor ama fazla gibi geliyor bana boya korkuttu beni nasıl polisaja devam etmeliyim
Yani yüzey ısısını kontrol ederek devam edin.Uç kenar kisimlara dikkat edin açılma yapması muhtemel.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar Siyah araç için katı ve sıvı wax öneriniz varmıdır ? Vonixx markasını duydum baya ama deneyimlemedim hiç

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Kıvamı yoğun bir ürün ben de aldigimdan beri o şekilde, kullanım yerine göre farklı oranlarda sulandiriyorum
Perl bende de var zaman zaman kullanıyorum.
Sert plastik ve motor bölümünde 1:3 sulandırıyorum.güzel ürün bence .kıvamı benimde o şekilde
Teşekkürler , Dolapta arkada kalınca aldığımı bile unutmuşum geçende dolabı toplarken fark ettim.İlk detay kısmında bi deneyelim o zaman

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Selamlar Siyah araç için katı ve sıvı wax öneriniz varmıdır ? Vonixx markasını duydum baya ama deneyimlemedim hiç
Merhaba, meguiars X-press olabilir. Katı wax olarak yine meguiars in bjr ürünü var. Hatta Sefa bey incelemesini yapmıştı diye hatırlıyorum. Arama yerinden bakabilirsin, anahtar kelime yazarak. Siyah araçta denedi diye hatırlıyorum :)