Autoglym in kremini kullanmıştım oldukça güzel yumuşatıyor deriyi, aynı şekilde chemical guys kullanıyorum şu an. Karşılaştırma için chemical guys daha iyi sanki. Farklı markalara da bir göz atmakta fayda var.
PO yu ben düzenli temizlikte 1:10 sulandırarak kullanıyorum sizde düzenli temizlikte 1:15-1:10 civarında kullanabilirsiniz.
Po’yu kullanırken kendinize bir tane köpük yapıcı şişe almanız lazım veya marketlerde niveanın yüz temizleme suyu olur onlarda köpük yapıcı şişedir ben yıllardır onu kullanırım. Deri fırçası alabilirsiniz ama tavsiyem cok kirli değilse deri fırçası kullanmayın özelliklede aracınız sıfır ve delikli deri koltuksa. Scrup ped kesinlikle almalısınız cok rahat ve güvenli oluyor. Soft detay fırçası ilede fırçalayabilirsiniz. Ben Scrup pedle temizleyip sonrasında soft detay fırçası ile üstünden geçiyorum.
Koruyucu olarak ben Deturnerin Leather Protectant ürününü kullanıyorum. Uyguladıktan sonra deri kendine geliyor sanki kendini tekrardan toplamış gibi oluyor ve geç kirleniyor. Kokusuda cok hoştur. Daha profosyonel ürün isterseniz Colorluck ürünlerine bakabilirsiniz onlar cok kalitelidir ama fiyatları tuzludur.
Cam silmek için würthün güderi bezini aldım şuan su da yumuşama aşamasında, kaporta temizliği için hangi bez önerirsiniz? Ayrıca aracın iç camlarını silmek için öneriniz nedir?
Cam silmek için würthün güderi bezini aldım şuan su da yumuşama aşamasında, kaporta temizliği için hangi bez önerirsiniz? Ayrıca aracın iç camlarını silmek için öneriniz nedir?
Nereleri temizlemek için soruyorsunuz detaylı yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz. Temizlemeyi nasıl yapacaksınız beze sık sil şeklindemi yoksa detay fırçası ilemi?
Nereleri temizlemek için soruyorsunuz detaylı yazarsanız daha rahat yardımcı oluruz. Temizlemeyi nasıl yapacaksınız beze sık sil şeklindemi yoksa detay fırçası ilemi?
Kendim torpido direksiyon yumuşak plastiklere Koch Chemie Pol Star kullanıyorum tavsiye ederim. Alternatif olarak K2 Apc Naturel, Deturner'in hazır temizleyicileri veya Apc'leri, Shiny Garage, Koch Chemie MZR gibi temizleyiciler kullanabilirsiniz. Daha çok alternatif seçenek var suanda aklıma gelenler bunlar geçmiş forum yazılarınıda okuyabilirsinz. Piano Black iç aksamlar için K2 Lcd kullanmaya basladım cok güzel parlak ve tozsuz gösteriyor tavsiye ederim. Jant için Flowey R1 Kullanıyorum fiyatına göre performansı cok güzel. Lastik için K2 Apc Strong kullanıyorum temizlemesi iyi ama köpürmüyor tavsiye ederim.
Kurulama havlusu olarak şuanda fiyatına göre hem ucuz hem güzel olan Nasiolun tek taraflı havluları cok güzeldir onu tavsiye edebilirim C Suvu cam ve cam tavan hariç tek seferde kurulardı belki camları bile kurulayabilirdi onu tavsiye edebilirim. Cam için uygun fiyatlı Carbon cam bezini alabilirsiniz Klin biraz pahalıdır.
Bi konuda bilgilendireyim Nasiolun havlusunu kullanırken dikkatli kullanın aracın yazılarını plakalığının olduğu kısımları silerken dikkatli silin takıldığında ipleri hemen salıyor. Nasiol Araç Kurulama Havlusu 60x90 Cm, 600 Gsm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kurulama havlusu olarak şuanda fiyatına göre hem ucuz hem güzel olan Nasiolun tek taraflı havluları cok güzeldir onu tavsiye edebilirim C Suvu cam ve cam tavan hariç tek seferde kurulardı belki camları bile kurulayabilirdi onu tavsiye edebilirim. Cam için uygun fiyatlı Carbon cam bezini alabilirsiniz Klin biraz pahalıdır.
Bi konuda bilgilendireyim Nasiolun havlusunu kullanırken dikkatli kullanın aracın yazılarını plakalığının olduğu kısımları silerken dikkatli silin takıldığında ipleri hemen salıyor. Nasiol Araç Kurulama Havlusu 60x90 Cm, 600 Gsm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arkadaşlar İstanbul şişli çevresinde self servis yıkama olan benzinlik öneriniz var mı? Ben cevahirin arkasındaki opeti kullanıyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum.
Arkadaşlar İstanbul şişli çevresinde self servis yıkama olan benzinlik öneriniz var mı? Ben cevahirin arkasındaki opeti kullanıyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum.
O bölgede zor, zaten doğru düzgün benzinci yok oralarda her yer üst üste... Yakın çevre olarak Dolapdere tarafında tünele girmeden sağ tarafta benzinciler var geniş ferah oralar olabilir belki size yakın olarak...
günaydın, izmirde self servis yıkama bulmakta zorlandığım için haritalarda kendime liste yapmıştım. daha önce forumdada paylaşmıştım ama geçmiş konuşmalarda kalmıştır, şöyle tekrardan linkini bırakayım belki işinize yarayabilir. Google Haritalar
O bölgede zor, zaten doğru düzgün benzinci yok oralarda her yer üst üste... Yakın çevre olarak Dolapdere tarafında tünele girmeden sağ tarafta benzinciler var geniş ferah oralar olabilir belki size yakın olarak...
Koltukları kremledim, sarfiyatı az güzel bir ürün.
merdivenlerden şişeyi düşürünce boynundan patladı. Bantladim ama pek içime sinmedi. Acaba küçük pet su şişelerine koysam zarar verir mi? Yoksa böyle mi dursun.
Pet şişeye elinizden geldiğince ürün koymamaya çalışın daha dün pet şişede duran K2 Lotar şişeyi ve sardığım buzdolabı poşetini delip ortalığı batırmış 300-400 ml üründe çöp oldu
Meguiarsın super degreaserıda şişede duruyor ondada şişede ufaktan akmalar başlamış eve gidince hepsini şişeye alıcam mecbur
Pet şişeye elinizden geldiğince ürün koymamaya çalışın daha dün pet şişede duran K2 Lotar şişeyi ve sardığım buzdolabı poşetini delip ortalığı batırmış 300-400 ml üründe çöp oldu
Meguiarsın super degreaserıda şişede duruyor ondada şişede ufaktan akmalar başlamış eve gidince hepsini şişeye alıcam mecbur
Bu krem olduğu için bir an olur mu diye sorayım dedim. Önceden valet pro bilberry koymuştum pet e o da delmisti şişeyi. Cam veya kimyasala dayanıklı plastik bulsam daha iyi olacak sanırım. Teşekkür ederim