Karcher k5 basic almayı düşünüyorum k5 power control ile arasında ciddi bir fark var mı deneyimleyen biri bilgilendirebilirse sevinirim, neredeyse 2 kat fiyat farkı var ama sebebini anlayamadım
Ben basic kullanıyorum, power control hiç kullanmadım o şekilde yorum yapıcam. Basınç ayarlamak mantıklı gelmiyor, ki hep daha fazla basınç istiyoruz. Basic her türlü iş görür.
Ben basic kullanıyorum, power control hiç kullanmadım o şekilde yorum yapıcam. Basınç ayarlamak mantıklı gelmiyor, ki hep daha fazla basınç istiyoruz. Basic her türlü iş görür.
Karcher k5 basic almayı düşünüyorum k5 power control ile arasında ciddi bir fark var mı deneyimleyen biri bilgilendirebilirse sevinirim, neredeyse 2 kat fiyat farkı var ama sebebini anlayamadım
İki makinayıda aktif kullanıyorum (k5 Basic ve K7 power kontrol) kesinlikle arada fiyat farkı olacak bir durum söz konusu değil. Hatta benim tercihim basic ile aynı fiyat olsa dahi basic den yana olurdu. Basic makina 10 yıl hiç sorun çıkartmadı sorunsuz kullandım 10 yıl sonra tabancasını değiştirdim halen sorunsuz kullanıyorum. Power kontrol ilk kullanım sonrası tabancası değişti ve halen güven vermiyor. Makina ne kadar çok dijitalleşirse sorun ihtimali o kadar yükseliyor. Çok saçma ama pil sorunu var en basit örnek yıkama yaparken pili biterse makina basınç vermiyor yıkamayı bitiremiyorsunuz mesela elinizde yedek pil mevcut değilse tabi
Basınç ayarı basic makinada da var en azından benim kullandığım K5 de mevcut yeniler hakkında bilgim yok ama onlarda da büyük ihtimalle vardır. Namlu üstünden anlayabilirsiniz. Sağa sola ok yada basınç alçak düşük görseli mevcuttur namlu üstünde.
Arkadaşlar merhaba. Polisaj sonrası araca seramik uygulamayı düşünüyorum. Hikari çok pahalı. Fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
merhaba bende flowey b33 ile K2 active foam arasında kaldım fakat F/P için active foam sipariş verdim. ürünü hiç kullandınız mı? foam lance ile 1 litre suya kaç ml koyarsak ideal olur ve araç üzerinde ne kadar bekletmeliyim
Geçen gün K2 active foam aldım ama aklım hala K2 Bora'da
Active foam ve bora'nın cila sökme özelliği var mı bilen var mı?
Polytop hybrid sealer maximus alacam hızlı cila olarak
merhaba bende flowey b33 ile K2 active foam arasında kaldım fakat F/P için active foam sipariş verdim. ürünü hiç kullandınız mı? foam lance ile 1 litre suya kaç ml koyarsak ideal olur ve araç üzerinde ne kadar bekletmeliyim
900 ml su, 100 ml k2 active foam kullanabilirsiniz. Bekletme durumu hava koşullarına göre değişmekle beraber dikkat etmeniz gereken konu ürünü kaporta üzerinde kurutmamaktır.
Kuş pisliğini temizlemek için ne kullanıyorsunuz, cam ve kaporta için farklı olmasın bir de camı temizlemekle kalmasın parlatsın ve su iticiliği de olsun, toz da tutmasın. Çok şey istemedim di mi?
Arkadaşlar merhaba. Polisaj sonrası araca seramik uygulamayı düşünüyorum. Hikari çok pahalı. Fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Gravon lite pek tavsiye edilmiyor dayanımı yokmuş çok araştırmıştım zaten 600 tlye seramik ne kadar iyi olabilir oda soru işareti. normal Gravon güzel bakılırsa güzel seramikmiş birkaç kişiye danışmıştım ona bakabilirsiniz.
Bir ara ben de almıştım bu wurth den sonra vazgeçtim. Bir fark göremedim. Onun yerine normal cam suyunun içine ph notr kova sampuank ya da snowfoam ekleyip devam ediyorum daha etkili ve ucuz çözüm oluyor.
Arkadaşlar ön farlara hafif koyu PFF düşünüyorum. Koruma amaçlı olarak değil görüntü olarak aracım siyah olduğu için ön farlar çok açık sırıtıyor gibi geliyor. Akşam sürüşlerinde görüş kaybı yaşatır mı ?
Cümleten hayırlı cumalar. Aracın dışında çok fazla plastik aksam var ve her yıkama sonrası koruyucu sürmek uğraştırıyor sadece plastiklere 10-15 dk harcıyorum. Önümüzde kış soğukta pek uğraşmak istemiyorum o yüzden kalıcı en azından 2-3 yıkama götürücek plastik koruyucu arıyorum. Plastik seramiği tarzı profosyonel ürün istemiyorum. Alternatif olarak Vonix Restaurax gördüm kullanan varmıdır iyimidir? 60 gün dayanım vadediyor ne kadar doğrudur?