Hızlı Soru - Cevap

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

abilerim merhaba aracımın konsolunda benek benek lekeleri oluştu nasıl oldu anlamadım
Öncesinde k2 iç temizleyici
Af spritz ve Cg natural shine kullanıyordum onlar mı zarar vermiş olabilir hafif nemli bez ile siliyorum yüzey kuruyor geçiyor ardından tekrar beliriyor yardımlarınızı bekliyorum…
Geçmiş olsun, güçlü bir apc bu işi çözebilir demek isterdim. Fakat lekeyi yakında görmeden ne yazsam boş olur gibi geldi. Ben inatçı lekeler için apc tarzı bir ürün bakıyorum. Aklımdaki ilk ürün K2 nin apc si. Başka yorumlarda gelecektir.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kodeks, ürün geldimi acaba kullandınızmı bende alcam ancak gücü,şarj durumu nedir?
Tekrar merhaba, ürün 9 günde teslim edildi. Malzeme kalitesi güzel duruyor. Türkiye'de gördüklerim 3d yazıcı ile basılmış gibiydi. Tam güçte epey kuvvetli bir ürün, sanırım koruması iyi durumda olan aracı kurulayabilir bile diyebilirim. Pil göstergesi var gibi de yok gibi de :terlisırıtan:. Tam anlayamadım yani. Genel bilgisayar temizliği vs. yaptım, sanırım 5 dakika kadar kullandım. Gücünde bir düşüş görmedim.

Son düzenleme:

Mesut40

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tekrar merhaba, ürün 9 günde teslim edildi. Malzeme kalitesi güzel duruyor. Türkiye'de gördüklerim 3d yazıcı ile basılmış gibiydi. Tam güçte epey kuvvetli bir ürün, sanırım koruması iyi durumda olan aracı kurulayabilir bile diyebilirim. Pil göstergesi var gibi de yok gibi de :terlisırıtan:. Tam anlayamadım yani. Genel bilgisayar temizliği vs. yaptım, sanırım 5 dakika kadar kullandım. Gücünde bir düşüş görmedim.

Kimden almıştınız linki yollarmısın

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hayırlı olsun hocam. Ben de aliexpressten bu tip bi malzeme almıştım. Videolardaki kadar boncuk itmedi açıkçası. Bununla araç kurulanmaz dedim bıraktım :D bendekinin arka kısmına da süpürge görevi görsün diye aparatı var. Araç içinde ufak tefek şeyleri çekmeye ve jant, kapı arası gibi yerleri üfletmeye kullanıyorum. Sizdekinin kaporta üzerinde su iterken videosunu atma şansınız olur mu?

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam. Ben de aliexpressten bu tip bi malzeme almıştım. Videolardaki kadar boncuk itmedi açıkçası. Bununla araç kurulanmaz dedim bıraktım :D bendekinin arka kısmına da süpürge görevi görsün diye aparatı var. Araç içinde ufak tefek şeyleri çekmeye ve jant, kapı arası gibi yerleri üfletmeye kullanıyorum. Sizdekinin kaporta üzerinde su iterken videosunu atma şansınız olur mu?
Teşekkür ederim siz de güzel günlerde kullanın. Kurulama beklentisiyle almadım aslında, aynaları ve kapı kollarındaki suyu tahliye etmek hedefim. Ancak ürün 130.000 rpm ve baya güçlü üflüyor. Tahminim yeni yapılmış bir koruma varsa araçta, boncuklar yüzeyden daha kolay tahliye olabildiği için kurulayabilir gibi geldi, zaten yukarıda da o anlamda yazmıştım. Değilse zayıf bir korumada veya korumasız araçta mümkün değil kurulama yapmak.

Fırsat bulabilirsem yüklemeye çalışayım video. Geçenlerde Zymöl Glasur uygulamıştım. Bir deneyeyim bakalım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim siz de güzel günlerde kullanın. Kurulama beklentisiyle almadım aslında, aynaları ve kapı kollarındaki suyu tahliye etmek hedefim. Ancak ürün 130.000 rpm ve baya güçlü üflüyor. Tahminim yeni yapılmış bir koruma varsa araçta, boncuklar yüzeyden daha kolay tahliye olabildiği için kurulayabilir gibi geldi, zaten yukarıda da o anlamda yazmıştım. Değilse zayıf bir korumada veya korumasız araçta mümkün değil kurulama yapmak.

Fırsat bulabilirsem yüklemeye çalışayım video. Geçenlerde Zymöl Glasur uygulamıştım. Bir deneyeyim bakalım.
Çok sağolun hocam. Ben de 95.000 rpm diye aldım ama satıcıların yalancısıyız :) ne derece bu değerleri veriyor meçhul.

İlk aldığım zamanlarda şöyle video çekmiştim

Watch unnamed | Streamable

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok sağolun hocam. Ben de 95.000 rpm diye aldım ama satıcıların yalancısıyız :) ne derece bu değerleri veriyor meçhul.

İlk aldığım zamanlarda şöyle video çekmiştim

Watch unnamed | Streamable
RPM konusunda haklısınız :terlisırıtan:. Gönderdiğiniz videoda da aslında az çok görünüyor, belki düşük bir açıyla tutulursa boncukları uzaklaştırabilir gibi. Ancak asıl kurulama aracı olarak kabul etmek pek mümkün değil. Yurtdışında daha büyük boyutlu ürünler var. Misal şu ürün baya iyi gibi:

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
RPM konusunda haklısınız :terlisırıtan:. Gönderdiğiniz videoda da aslında az çok görünüyor, belki düşük bir açıyla tutulursa boncukları uzaklaştırabilir gibi. Ancak asıl kurulama aracı olarak kabul etmek pek mümkün değil. Yurtdışında daha büyük boyutlu ürünler var. Misal şu ürün baya iyi gibi:
Aynen bu videodaki gibi olmalı ki işimizi görsün :D bendekiyle bi yerden iterken öteki yerden su geri gidiyor. Twisted pile varken yüzüne bakmam dedim :D ama boyutu gereği araç içinde ufak tefek alanları süpürürken başarılı oluyor. Black decker süpürgeden iyi çekiyor

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
K2 Polo Protectant sıvı şeklinde kullanan arkadaşlar araç içerisinde kokuyormu açıklamasında koku salınımı olduğunu belirtmişler

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
K2 Polo Protectant sıvı şeklinde kullanan arkadaşlar araç içerisinde kokuyormu açıklamasında koku salınımı olduğunu belirtmişler
Kardesim surerken bir koku var yesil.cay kokusu uyguladiktan sonra koku kalmiyor geride Flowey İ2 ye benzer kokusu var

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
seramikli araca zararı olurmu acaba :)
Sulandırma oranı düzgün tutulduğunda bi zararı olacağını sanmıyorum. Zaten arada bakımınıda yapıyorsanız birşey olmayacaktır. Kışı geçirdikten sonra yazlık şampuanlara geçersiniz. @Sefa46 Abi kullanıyor bu şampuanı oda yorum yapsın kararınızı verin :)

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, yeni yeni araştırıp detay konusunda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Aracımı benzinlikte kendi köpük ve şampuanımla yıkamak istiyorum. Köpük pompası olarak Ik foam pro2 düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.