Hızlı Soru - Cevap

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Öne çıkan konu #23,921
[mention]Cila Kutusu [/mention] Merhaba yakın zamanda kampanya yapma durumunuz var mı? Sitemizden sipariş vereceğim ona göre biraz daha bekleyeyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Birkaç sorum olacaktı:
1- polisaj sonrasında koruma ve parlaklık için ne öneririsiniz (markayla beraber)
2-iç detaylı temizlik için hangi ilacı öneririsiniz kumaş koltuk ve torpido için makinayla uygulama yapacağım. (yine markayla beraber)
3-iç detay temizliği için fırça öneriniz var mı
4-lastik parlatıcısı tavsiyesi hafif parlak görünen
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam, koch cheime polstar, AB leather cleanse ürünlerin kullanabilirsin özellikle polstar konsantredir ph nört'tür belli bir oranda sulandırabiliyorsun, deri kumaş alcantra ve torpido üzerine temizleyebilirsin.
AB Leather Cleanse aldım gitti. Fiyatı cezbetti, performansı da tatmin eder umarım.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar, bu ADBL ürünlerini getiren distirbitör firma Trendyol dan silinmiş mağza olarak çıkmıyor. Galiba getirmeyecekler ürünleri bir daha. en son 4 5 ay önce geliyor demişlerdi yalan oldu sanırım :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Birkaç sorum olacaktı:
1- polisaj sonrasında koruma ve parlaklık için ne öneririsiniz (markayla beraber)
2-iç detaylı temizlik için hangi ilacı öneririsiniz kumaş koltuk ve torpido için makinayla uygulama yapacağım. (yine markayla beraber)
3-iç detay temizliği için fırça öneriniz var mı
4-lastik parlatıcısı tavsiyesi hafif parlak görünen
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Seramik. Bütçenize göre birçok marka var.
K2 Lotar. Torpido için Ready interior cleaner veya soft apc dediğimiz K2 Apc Natural tarzı ürünler.
Cartainer fırça grubuna bakabilirsiniz.
Meguiars Endurance

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhabalar, bu ADBL ürünlerini getiren distirbitör firma Trendyol dan silinmiş mağza olarak çıkmıyor. Galiba getirmeyecekler ürünleri bir daha. en son 4 5 ay önce geliyor demişlerdi yalan oldu sanırım :)
Geçen sene yılbaşında birçok ürünün stoğu bitince sürekli sorardım ve sürekli cevap olarak aybaşı geleceğini söylerlerdi. En son malzemeler mikrofiber grubundan dolayı gümrüğe takıldı gibi bişey diyorlardı tam hatırlamıyorum. Mağazasında ürün yüklü olmadığı için mağaza gözükmüyor.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Geçen sene yılbaşında birçok ürünün stoğu bitince sürekli sorardım ve sürekli cevap olarak aybaşı geleceğini söylerlerdi. En son malzemeler mikrofiber grubundan dolayı gümrüğe takıldı gibi bişey diyorlardı tam hatırlamıyorum. Mağazasında ürün yüklü olmadığı için mağaza gözükmüyor.
Trendyol üzerinden bende çok sefer sordum ama hep gelicek geliyor dediler en sonunda komple ürünleri kaldırmışlar. İletişim kurabilseydik güzel olurdu ama ümit yok belli ki yıl bitecek :)

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Seramik. Bütçenize göre birçok marka var.
K2 Lotar. Torpido için Ready interior cleaner veya soft apc dediğimiz K2 Apc Natural tarzı ürünler.
Cartainer fırça grubuna bakabilirsiniz.
Meguiars Endurance
seramik yapmayı düşünmüyorum wax ya da glaze ikisinden birini kullanmk istiyorum, sizin öneriniz ne olur

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar. Geçenlerde paylaşılan şarjlı köpük pompası için Vonixx V-Floc karışım oranı ne olmalıdır? Deneme yapmak tabiki daha mantıklı ancak en azından başlayacağım noktayı bilmek için soruyorum. Kendi sayfasında 1:20 yazmışlar, sizde buradan mı başlasam?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhabalar detail forum ailesi.
Koch chemi pss merak ettiğim bir ürün idi. Yüzey temizleyici olarak meguiars. Cam bezi ihtiyacımız vardı. Davlumbaz fırçası alma zamanı gelmişti.
Hediye için teşekkür ederim Sefa bey. Her zaman ki gibi bizi hep mahçup ediyorsun @Sefa46

Hayırlı olsun abi, max shine davlumbaz fırçası sanırım. Bende aldım ama kargo poşetinde kullanamadım güle güle kullan

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hayırlı olsun abi, max shine davlumbaz fırçası sanırım. Bende aldım ama kargo poşetinde kullanamadım güle güle kullan

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, İsmail hocam :) . Hafta sonuna deneyeceğim . Fırça, üzerinde autobrite yazıyor. Sefa bey , hocam işine yarar dedi, aldım. :)

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese selamlar. Geçenlerde paylaşılan şarjlı köpük pompası için Vonixx V-Floc karışım oranı ne olmalıdır? Deneme yapmak tabiki daha mantıklı ancak en azından başlayacağım noktayı bilmek için soruyorum. Kendi sayfasında 1:20 yazmışlar, sizde buradan mı başlasam?
1.5 lt suya 40 ml koyun duruma göre oranı arttırıp azaltın

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,
Aracımı artık tam anlamıyla kendim yıkamak istiyorum ancak basınçlı su makineleri için elektrik çekme imkanım yok. Bu sebepten portatif şarjlı basıncı fena olmayan bir makine arayışına girdim. Şarjlı basınçlı su makinelerinden kullanan ve tavsiye edebilecek var mı? Birçok marka var yorum okuyup video izlemekten işin içinden çıkamadım. Siz değerli detail forum ailesi içerisinde soruma cevap olacak birilerinin olacağını düşündüm. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar :)

(Forum içerisinde belki bu konuda bir başlık vardır ancak baktım ama tam olarak sorumun cevabını bulamadım. Eğer varsa ve bulamadıysam da kusura bakmayın)
Şarjlı yıkama makinelerinin hiçbirisi tatmin etmez. Eğer sadece elektrik hattı çekme sorunu varsa, su imkanı varsa şebeke basıncıyla daha güzel yıkar ve durularsınız.

i.ucr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Merhabalar detail forum ailesi.
Koch chemi pss merak ettiğim bir ürün idi. Yüzey temizleyici olarak meguiars. Cam bezi ihtiyacımız vardı. Davlumbaz fırçası alma zamanı gelmişti.
Hediye için teşekkür ederim Sefa bey. Her zaman ki gibi bizi hep mahçup ediyorsun @Sefa46

Forumda eski değilim, Sefa46 hocam bir firmanın sahibi mi?