Merhaba hocam ATC için fiyat oldukça yüksek söylenmiş gibi.. yani giriş serisi bir ürün için 10.000 bin fazla ATR olsa değer derdim. Yıllardır çok yakınım olan kullanıyor araçlarında ATR çok daha güzel ton ve özellikle hakkını veriyor. şu an bir aracında tamamen arka camlar fabrikasyon vag grubu yeşili olduğundan ATC serisi kullanıyor görsel olarak ATC çok güzel duruyor ama ısı gecirgenliği falan vaad edilenden fazla gibi. Geçtiğimiz aylarda ATR serisi için 10 11 bin olduğunu duymuştum artı ön cam AİR 80 ile 15 binleri buluyordu. Bu arada diğer bir araca ön cama Solargard kullandı 1.5 sene falan olmuştur 2.500 TL fiyatı vardı. Bu son dönemler bizim vag gruplarında ön cam filminden ceza yiyen çok oldu bunu da belirteyim eğer yapılacaksa tek seçenek LLumar Air 80dir ön cama yoksa bu kadar mebla ödeyip bir de ceza riskini artı sökmeyi göze almazdım ben Kendi aracımda da 0.5 var ön camda sıradan bir marka ama bulunduğumuz il de tanıdıklarla sorun olmuyor ama dışarıda denk gelsek affetmezlerdi
Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, benim gözümde şuanda lumar da ekstra bi pahalılık var. Eyvallah ürün kalitelidir ancak emsallerine göre işçilik olarak da daha fazla fiyat çekiyorlar, aynı mantık ppf de stek markasında da yaşanıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Yiğit merhaba, ben geçen yaz endura film yaptırmıştım. Baya iyi , memnunum. Zonguldak'ta yapıldı geçen sene. Tanıdık olduğu için 4000 idi. Hatta paino black yerlerde ppf yapıldı.
Abi teşekkür ederim, endura yı araştırdım biraz, istanbulda yapan birkaç yetkili firma da varmış. Pazartesi günü google yorumlarına göre kafama yatan bayiden fiyat almayı düşünüyorum.
Madico film kullanıyorum. İstanbul'da AFM yapıyor sanırım bunu. İsterseniz bir fiyat alın ama 1.5 sene kadar önce de llumar fiyatına gelmişti diye hatırlıyorum.
Hocam teşekkür ederim, yabancı bi forum sayfasında söylediğiniz markayı görmüştüm. Baktığımda istanbul avrupa yakası bayileride var ancak arayıp fiyat almadım henüz. Pazartesi arayıp görüşeyim, rakamlar Llumar ile benzer ise elemek zorunda kalacağım
Benim nasiolde kullandığım ürünler sizinki gibi profosyonel ürünler değil seramiğini hiç denemedim ama forumda @SubaruOutback abimiz seramiğini test etmişti memnun kalmıştı. Seramikli araçlarda kireç zaten normal birşeydir o kireç lekelerini çıkartmak için 2-3 ayda bir sour şampuan diye tabir ettiğimiz asidik şampuan kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Diğer türk ürünlerine nazaran en azından malzemelerin içerikleri belli, mesela ürettikleri seramiklerin msds sine ulaşabiliyorsunuz adamlar bagımsız bir firmaya rapor hazırlattırıyor ama bizim diğer türk markaları etiket basıp ürünü piyasaya sürüyorlar. Nasiolun satışları sadece türkiyede değil İngiltere ve Amerikada bile var. Markanın belli bi ar-ge merkezi var çalışmaları var malesef diğer türk markaları öyle değil.
nasiol amerika ve ingilterede kendi urun satıyor. bayı degıl. kireclenme dediğim urunu uyguladıgın sırada su ile temasında oluşuyor. o lekeyide şampuanla çıkartamazsın.profesyonel mudahale gerekiyor du. tabı bunlar 2012-13 lu zamanlar 10 sene olmustur. yenı urunlerını hıc denemedım.
nasiol amerika ve ingilterede kendi urun satıyor. bayı degıl. kireclenme dediğim urunu uyguladıgın sırada su ile temasında oluşuyor. o lekeyide şampuanla çıkartamazsın.profesyonel mudahale gerekiyor du. tabı bunlar 2012-13 lu zamanlar 10 sene olmustur. yenı urunlerını hıc denemedım.
Abi az önce sürdüm lastiklere aplikatörüm yoktu eski uygulama pediyle sürdüm ellerim tırnaklarım simsiyah oldu çıkmıyorda Başlık bozduğunu bildiğim için koçtaştan aldığımız uygun olan şişeyi kullandım bakalım gittiği yere kadar
Abi az önce sürdüm lastiklere aplikatörüm yoktu eski uygulama pediyle sürdüm ellerim tırnaklarım simsiyah oldu çıkmıyorda Başlık bozduğunu bildiğim için koçtaştan aldığımız uygun olan şişeyi kullandım bakalım gittiği yere kadar
Lastikten çıkmıyor, elden hiç çıkmıyor şu lastik ürünleri. Nitril eldiven olmadan asla sürmüyorum artık tavsiye ederim, bagajın bi kenarına bi eldiven ayır bence
Lastikten çıkmıyor, elden hiç çıkmıyor şu lastik ürünleri. Nitril eldiven olmadan asla sürmüyorum artık tavsiye ederim, bagajın bi kenarına bi eldiven ayır bence
Vardı aslında siyah nitril eldiven bitti kutusu 200-250 tl olunca bende yenisini almadım Cartainerin aplikatörü var aslında onunla elim kirlenmez ama ürün solvent bazlı oldugu için yapışkanı sökecektir fırçalar dökülür o şekilde o yüzden uygulama pediyle sürüyorum.
@emirhaneness Eldiven kullanmadan kimyasallar ile pek temas etmeyin hocam, 3d final touch da silikonlu bir urun, onu da eldivensiz kullanmamanizi oneririm. Ayrica camlara surmeyin, silecekleri bozuyor
Vardı aslında siyah nitril eldiven bitti kutusu 200-250 tl olunca bende yenisini almadım Cartainerin aplikatörü var aslında onunla elim kirlenmez ama ürün solvent bazlı oldugu için yapışkanı sökecektir fırçalar dökülür o şekilde o yüzden uygulama pediyle sürüyorum.
Biraz vıcık vıcık oluyordu evet magic dressing. Sağlık açısından mecbur takıyorum ya, zamanında aldığımı takmaya devam ediyorum. Kalın olanları epey süre gidiyor, tek sefer kullan at yapmıyorum. Bir başka alternatif olarak bulaşık eldiveni düşünülebilir
@emirhaneness Eldiven kullanmadan kimyasallar ile pek temas etmeyin hocam, 3d final touch da silikonlu bir urun, onu da eldivensiz kullanmamanizi oneririm. Ayrica camlara surmeyin, silecekleri bozuyor
Biraz vıcık vıcık oluyordu evet magic dressing. Sağlık açısından mecbur takıyorum ya, zamanında aldığımı takmaya devam ediyorum. Kalın olanları epey süre gidiyor, tek sefer kullan at yapmıyorum. Bir başka alternatif olarak bulaşık eldiveni düşünülebilir
Abi tavsiyen için teşekkürler. Aslında mutfakta kullanılan turuncu büyük eldivenler daha iyi olur sanki. Eğer marketlerde falan bulabilirsem onlardan deneyeceğim. Magic dressing uyguladığım pedi bugün banyoda yıkayayım dedim duşakabin simsiyah oldu. Yıkıyorum yıkıyorum geçmiyor elimle ovalıyorum geçmiyor en son çare ön yıkama şampuanı apc detay fırçası ile lavaboyu fırçalayıp zar zor cıkardım. Allahtan annem görmedi yoksa hiç iyi şeyler olmazdı Ellerimdeki siyahlıklar cıkmadı uygulama pedini temizleyemedim artık uygulama pedini lastik dışında birşeyde kullanamayacağım.
Aerosol olarak daha önce Aromaks parlak lastik parlatıcı, K2 Bono ve K2 Bold kullandım dediğiniz gibi kullanışlı oluyor ama pek sevdiğim türden aerosol ürün görmedim henüz
Aerosol olarak daha önce Aromaks parlak lastik parlatıcı, K2 Bono ve K2 Bold kullandım dediğiniz gibi kullanışlı oluyor ama pek sevdiğim türden aerosol ürün görmedim henüz
Kardeşim ben ebrayn diye ucuz bir marka keşfettim onu kullanıyorum indirimle 100/130 lira arasına düşüyor. Yağmur çamur yoksa bir hafta çok rahat gidiyor hatta belki daha fazla. Yağmurda dayanmıyor tabi ama bir ara denemelik bir kullanmanı tavsiye ederim
Kardeşim ben ebrayn diye ucuz bir marka keşfettim onu kullanıyorum indirimle 100/130 lira arasına düşüyor. Yağmur çamur yoksa bir hafta çok rahat gidiyor hatta belki daha fazla. Yağmurda dayanmıyor tabi ama bir ara denemelik bir kullanmanı tavsiye ederim
Abi lastiklerde bu tarz ürünler çatlama yapabilir o yüzden bu tarz ürünler pek kullanmak istemiyorum sende kullanma bence ama bu tarz ürünler davlumbazlar için kullanılabilir teşekkür ederim önerin için
Arkadaşlar microfiber ürünleri yıkamak için ne kullanıyorsunuz? Ben en son detayı bıraktığımda sarı perwoll ve sirke kullanıyorduk sonradan gelişme yaşandı mı?
Arkadaşlar microfiber ürünleri yıkamak için ne kullanıyorsunuz? Ben en son detayı bıraktığımda sarı perwoll ve sirke kullanıyorduk sonradan gelişme yaşandı mı?
Valet pro microfibre reviver ve yumuşatıcı gözüne sirke şeklinde kullanıyorum hocam. 1 saatlik programda kirliliğe göre 30 veya 40 derecede 600 sıkma ve ilave su ile başlatıyorum. Akabininde kurutmada narin programda kurutuyorum