Abi hayırlı olsun ürünlerin. Daha ekonomik olması acısından soyluyorum Gyeon jant temizleyicinin 4 litreliği geldi. Nasiolun Cabin Care ini kullandınmı hiç bende kumaş koruyucu düşünüyorum aklımda Carpro vardı ama fiyatları cok uçuk. Fraberin double skin ini alacaktım birkaç kişiye sordum pek memnun degillerdi güzel değil dediler bende vazgeçtim eğer bu ürünü kullandıysanız yorum yaparsanız sevinirim
Teşekkür ederim emirhan, gyeon jant temizleyicinin 4 litreliğini görseydim onu alırdım, haber verdiğin için sağol.

Fraber in double skin ürünü de kullandım, güzeldir, fiyat performans ürünüdür ama kullanma talimatına uygun kullanırsan. 2 kat uygulama yapıp kendi kendine kuruması gerekiyor, Büyük ihtimal tam uygulama yapamamıştır sana söyleyenler, o yüzden beğenmemiş olabilirler.
Cabin care şoför kapısındaki kumaş parçada denedim, yağmur yağarken cam aralandığında içeri yağmur suyu girip oraları ıslatıyor, kuruyunca da sanki kirliymiş gibi leke bırakıyor, bunun önüne geçmek için aldım.
Bu ürünün bence en büyük kolaylığı akşamdan araçta kullanmak istediğin yere hafif ıslanacak şekilde sık bırak.. Başka bişey yapmana gerek yok. Sabaha kadar dursun, iyice kürleşsin. Sonra su üzerinde durmuyor, önümüzdeki hafta sonu araç içine komple uygulama yapıcam.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi