Hızlı Soru - Cevap

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Öne çıkan konu #24,481
AF Spritz'in uçan fiyatından sonra başka interior detailer arayışına geçtim
CarPro InnerQD – Araç İçi Antistatik & Antimikrobiyal Temizleyici – 1 Litre
bu ürünü kullanan var mı? veya başka memnun olduğunuz iç temizlik ürün tavsiyesi de alabilirim
Spritz hem temizleme hem de koruma özelliği var ama carpro innerqd koruma özelliği yok, özellikle de uv ışınlarına karşı.. Bu açıdan da dikkat etmenizi tavsiye ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Merhaba hocam Alta da 1.7 Litre suya 30ml fazlası ile yeterli oluyor (1:50) fazla koyarsan köpük akışkan olmuyor ufak tefek oynamalar ile deneyimleyebilirsin ama 40ml falan koyduğunda köpük atımı zorlaşıyor :) Marolex için 2 Litre su veya fazlasına yine göz kararı 35 40ml koyuyorum değişken köpük kıvamı yeterli oluyor. 1:10 falan çok ağır olacaktır.. Bana bereketli geliyor açıkcası abimle uzun yıllardır kullanıyoruz bitirmesi böyle oldukça zor :D
Şimdi iki köpük yapan pompaya 1:30 oranda koydum bakalım fazla gelirse oranı düşürürüm artık 50 ml bile gözüme çok az geldi. Fusso coat gibi bitmiyor :)

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
1:50 kullanırsak 5lt lik bidonu nasıl bitireceğiz hocam :)
Bitmesin hocam daha iyi, yurtdışına göre çok yüksek paralar ödüyoruz 5 lt ürün 2.000 tl civarında olmuş ne kadar uzun süre giderse bizim için kârdır, güzel ürünler elimizde hiç bitmesin tekrar alması biraz acı oluyo :)

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
AF Spritz'in uçan fiyatından sonra başka interior detailer arayışına geçtim
CarPro InnerQD – Araç İçi Antistatik & Antimikrobiyal Temizleyici – 1 Litre
bu ürünü kullanan var mı? veya başka memnun olduğunuz iç temizlik ürün tavsiyesi de alabilirim
Carpro ürünlerini çok beğeniyorum ben fakat bu ürün hence pahalı. Onun yerine perl alıp seyreltmek daha uygun fiyatlı bir çözüm olacaktır. Pandemi zamanı aldığım yarım litrelik daha yeni bitti.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Plastik davlumbazlarda kullanabileceğimiz fıslattıktan sonra silme gerektirmeyecek sprey veya aerosol parlatıcı/koruyucu ürün öneriniz var mıdır?

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,
Ik foam pro2+ de kullanabileceğim, jant lastik temizleyici ne önerirsiniz? P&s brake buster tarzı bir ürün var mıdır memnun kaldığınız?
Yoksa Kc gs veya mzr mi kullanayım

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Arkadaşlar merhaba. Şarjlı hava pompası icin Xiaomi mi2 1530 tl. Mioji mi 11 plus ise 1200 lira. Sizce hangisi daha iyi?