Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #24,501
Arkadaşlar merhaba. Şarjlı hava pompası icin Xiaomi mi2 1530 tl. Mioji mi 11 plus ise 1200 lira. Sizce hangisi daha iyi?
Merhaba hocam,

Mi2 dediğiniz type c'li mi ise ondan kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Mioji pompayı da akrabalara aldırdım. Mioji daha hızlı dolduruyor kesinlikle. Tekrar alacak olsam mioji tercih ederdim.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Auto Brite Citrus Wash nasıl olur acaba? Deneyimleme fırsatın oldu mu? Yaklaşık 1.5 lt hazırlayıp, jant lastikten kalanı da kordon altı sıkarım diye düşünüyorum. Ön yıkamaya katkı sağlamış olur hem de
Güzeldir , fakat bilt hamber surfex veya koch GS ye göre biraz düşük kalıyor temizlik kısmında. Bu arada içeriğinde kostik olduğunu düşünüyorum çünkü ağır bir kokusu var. Yakında R1 kullanmadığım için birebir karşılaştırma şuanlık yapamam .

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hafta içi araca iç dış detaylı temizlik yaptım. Koltuklar yarı deri yarı alkantara dedikleri nubuk tarzı kumaş. Derilere temizlik sonrası TLS bakım ürünü uyguluyorum fakat ilk defa kumaşa koruma uyguladım. Koruma uygulanmış kumaşı nasıl temizlemek yada ne aralıkta temizlemek gerek acaba ?

Yoksa kumaşta korumanın etkisi azalığında fark edilir mi ve ondan sonra mı temizlik yapmalı ?

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzeldir , fakat bilt hamber surfex veya koch GS ye göre biraz düşük kalıyor temizlik kısmında. Bu arada içeriğinde kostik olduğunu düşünüyorum çünkü ağır bir kokusu var. Yakında R1 kullanmadığım için birebir karşılaştırma şuanlık yapamam .
O zaman ben gs ve mzr den devam edeyim jant lastikte de en iyisi :) kış ayı şimdi, 1:10 sulandırıp foamda uygulama güzel olur sanırım

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Auto Brite Citrus Wash nasıl olur acaba? Deneyimleme fırsatın oldu mu? Yaklaşık 1.5 lt hazırlayıp, jant lastikten kalanı da kordon altı sıkarım diye düşünüyorum. Ön yıkamaya katkı sağlamış olur hem de
Denemedim ama avrupada birçok kişi pre wash ürünlerinde Auto brite kullanıyor ingiltere almanya belçika vs. Olur bence magifoam dısında hiç prewash kullanmadım.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
O zaman ben gs ve mzr den devam edeyim jant lastikte de en iyisi :) kış ayı şimdi, 1:10 sulandırıp foamda uygulama güzel olur sanırım
Bana göre lastikte GS den devam , diğer trimlere vs mzr kullanırdım. Şahsen dış trimlerde de vp apc yada bh surfex kullanıyorum. Jant-lastik-davlumbaz kısmında GS.

Şu sıralar chemical guys grime reaper a sardım , Mor rengiyle ürünü hazırlarken ve kullanırken daha keyif veriyor. Gs ye birebir rakip.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Merhabalar hayırlı akşamlar, Kış ayları için tercihen Areon korkularınız nedir arabaya binince içinizi ısıtan kokular var mıdır? Yaz ayları için Vanilla ve Bubble Gum çok güzel ancak kış ayları için farklı koku ariyisindayim

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Herkese iyi akşamlar. Eski bir forum üyesi olarak 12-13sene sonra emeklilikte kendime oto kuaför açmaya karar verdim. Başlangıç olarak elimde polisaj makinem ve pedler mevcut. Kendi aracımı yıkama yaptığım şampuanım da, fk100 ve colli 915 cilam mevcut. Forumdan epey bir süre ayrı kaldığım için güncel makina ve malzeme almak istesem hangi ürünleri önerirsiniz acaba? Yıkama makinesi, süpürge, pasta serisi, vb neler onerebilirsiniz? Liste yapabilir misiniz? Özellikle forum gediklilerinden sefa abim, subaru ilk aklıma gelenler

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar dostlar. Aracını benzinlikte yıkayanlar çift kova için suyu nasıl temin ediyor :) Ankara'da kova su veren benzinlik var mıdır bildiğiniz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar dostlar. Aracını benzinlikte yıkayanlar çift kova için suyu nasıl temin ediyor :) Ankara'da kova su veren benzinlik var mıdır bildiğiniz?
Sürekli gitmediğim petrolse hava su bölümünde dolduruyorum zaten sürekli gittiğim yerlerde tanıdıkları için sıkıntı olmuyor.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankarada bazi yikama peronlarinda ucretli su bolumu var ama ben petrole gittigim zamanlarda sirf bunun icin kapakli yikama kovasi almistim, evde hazirlayip kapagini kapatip on zeminine koyup , koltukla sıkıştırıp goturuyordum. Ayrica da 5lt pet te goturuyordum ama baya yorucu oluyordu