Hızlı Soru - Cevap

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #781
Şöyle ib video buldum. Solo pump sprayer diye geçiyor ve sanırım tam detailingciler için

Videoda ki arkadaş chemical guys diablo ile pompayı kullanmış.

Diablo ürünü hakkında hiçbir bilgim yok dragon's ile karşılaştıracak birisi varsa hiç değilse bu pompa hakkında bir nebze olsun sonuç çıkartabiliriz.
Ben sürekli kullanıyorum diablo, diablo da jel kıvamında fakat 1 e 3 sılandırıp kullanılıyor. Nihayetinde pompa ile kullanma kıvamına geliyor.

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Ben sürekli kullanıyorum diablo, diablo da jel kıvamında fakat 1 e 3 sılandırıp kullanılıyor. Nihayetinde pompa ile kullanma kıvamına geliyor.
O zaman dragon's ile de kullanılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam dragon's da sulandırılabilen bi ürün
1:10 gibi her yıkama da kullanıcam dragonu

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
O zaman dragon's ile de kullanılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam dragon's da sulandırılabilen bi ürün
1:10 gibi her yıkama da kullanıcam dragonu
Dragons sulandırılabilen bir ürün değil. Üreticisi öyle bir ibare koymamış. Normal kullanımı saf. Ama 1:1 de kullanılaniliyor. 1:10 da etkisini çok düşücektir.

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Dragons sulandırılabilen bir ürün değil. Üreticisi öyle bir ibare koymamış. Normal kullanımı saf. Ama 1:1 de kullanılaniliyor. 1:10 da etkisini çok düşücektir.
tr'de bulabiliceğim her yıkama da kullanabiliceğim temizleyici önerisine açığım o zaman.
ufak bi liste yapıyorum kendime çoğu ürünüm bitti. tekrar sıfır'dan çeyiz hazırlıyorum :)

jantlar da 1:10 kullanıyordum ve gayet başarılıydı ve koruma ürünü yoktu araçta

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Lastikler için 3d non silicone dressing ve 3d magic dressing kullanan varsa yorumlarını ve aralarındaki farkı sormak istedim.
Özgür non silicone den memnun kalmamıştı ben magic dressing kullanıyorum bu 3. Galonum felan gayet memnunum davlumbazlarada uyguluyorum ve su iticilik de sağlıyor
Hepsi magic

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Şöyle ib video buldum. Solo pump sprayer diye geçiyor ve sanırım tam detailingciler için

Videoda ki arkadaş chemical guys diablo ile pompayı kullanmış.

Diablo ürünü hakkında hiçbir bilgim yok dragon's ile karşılaştıracak birisi varsa hiç değilse bu pompa hakkında bir nebze olsun sonuç çıkartabiliriz.
Diablo jant temizleyici Dragons Demir Tozu Sökücü ikisinide kullanıyorum ikisininde janttaki korumaya bi zararı yok diablo fırça ile etkili sonuç verir dragons fırçasız da güzel sonuç verir.Diablo 1/3 -1/5 sulanırsa sprey ile atılabilecek kıvama geliyor

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Diablo jant temizleyici Dragons Demir Tozu Sökücü ikisinide kullanıyorum ikisininde janttaki korumaya bi zararı yok diablo fırça ile etkili sonuç verir dragons fırçasız da güzel sonuç verir.Diablo 1/3 -1/5 sulanırsa sprey ile atılabilecek kıvama geliyor

İki ürünü de kullandığınıza göre videoda ki pompa ile dragons kullanılabilir mi?
sanırım kullanılır ve pompa hoşuma gitti.
emin olmadan almak istemiyorum daha önce çok acı tecrübelerim olmuştu :D
örn: atas vinet en iyi apc gibi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Özgür non silicone den memnun kalmamıştı ben magic dressing kullanıyorum bu 3. Galonum felan gayet memnunum davlumbazlarada uyguluyorum ve su iticilik de sağlıyor
Hepsi magic

Sağol dostum bir 3d magic dressing alacam bir de sarp kesinleşen. Olumlu yorumlar olursa başka ürünler de ekleyebilirim çeşit için. Soft99 tire wax; gyeon tire; meg. Endurance vs gibi.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
İki ürünü de kullandığınıza göre videoda ki pompa ile dragons kullanılabilir mi?
sanırım kullanılır ve pompa hoşuma gitti.
emin olmadan almak istemiyorum daha önce çok acı tecrübelerim olmuştu :D
örn: atas vinet en iyi apc gibi
Dragonsu sulu olarak atar ama o zamanda performansı azalır

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Sağol dostum bir 3d magic dressing alacam bir de sarp kesinleşen. Olumlu yorumlar olursa başka ürünler de ekleyebilirim çeşit için. Soft99 tire wax; gyeon tire; meg. Endurance vs gibi.
Gyeon tire ve MEG endurance de kullandımOnlarıda alıp deneyebilirsin tavsiye ederim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Diablo normal şampuandan daha mı etkili jant temizliğinde izlenimlerin nelerdir? Genelde diabloyu kova içinde köpürtüp şampuan gibi çeşitli fırçalarla kullanıldığını gördüm videolarda. Benim jantlarım çok kirlenmiyor buradaki hava şartlarından ötürü ve üzerinde mutlaka koruma oluyor ve haftada 1 yıkanıyor. Ben normal kullandığım şampuanla araç bitince ayrı bir yıkama eldiveni ile temizliyorum jantları. Ama daha etkili ve spreyle kullanılabilecek bir jant temizleyicisi ve ara sıra detaylı fırça ile girişmek uzun vadede daha etkili olacaktır. Bilberry kullanıyorum o da iyi bana göre ama korumaya daha zararsız bir alternatif de fena olmaz

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Gyeon tire ve MEG endurance de kullandımOnlarıda alıp deneyebilirsin tavsiye ederim

Sanırım 3d magic ve Sarp fiyat perfprmans açısından oldukça iyi ama çeyize yanlarına gyeon ve meg de ekleyebilirim tavsiyene göre.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Diablo normal şampuandan daha mı etkili jant temizliğinde izlenimlerin nelerdir? Genelde diabloyu kova içinde köpürtüp şampuan gibi çeşitli fırçalarla kullanıldığını gördüm videolarda. Benim jantlarım çok kirlenmiyor buradaki hava şartlarından ötürü ve üzerinde mutlaka koruma oluyor ve haftada 1 yıkanıyor. Ben normal kullandığım şampuanla araç bitince ayrı bir yıkama eldiveni ile temizliyorum jantları. Ama daha etkili ve spreyle kullanılabilecek bir jant temizleyicisi ve ara sıra detaylı fırça ile girişmek uzun vadede daha etkili olacaktır. Bilberry kullanıyorum o da iyi bana göre ama korumaya daha zararsız bir alternatif de fena olmaz
Diablo normal şampuandan daha etkili.Korumaya zararı yok jantlarda gyeon rim var.Fırça ile kullanılırsa güzel temizlik yapıyor

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Diablo normal şampuandan daha etkili.Korumaya zararı yok jantlarda gyeon rim var.Fırça ile kullanılırsa güzel temizlik yapıyor

O zaman diabloyu çeyize eklicem. Teşkkürler bilgiler için. Fısfıs spreyle jantlardaki korumayı gözönüne alıp oan göre seyreltip mi kullanmak yoksa kovada mı köpürtmek daha etkili? 3.kova eklemek istemiyorum gerçi sprey daha pratik sanki

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
O zaman diabloyu çeyize eklicem. Teşkkürler bilgiler için. Fısfıs spreyle jantlardaki korumayı gözönüne alıp oan göre seyreltip mi kullanmak yoksa kovada mı köpürtmek daha etkili? 3.kova eklemek istemiyorum gerçi sprey daha pratik sanki
İki türlüde kullanılabilir.Sprey daha pratik olacaktır.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar af Aqua Deluxe hakkında tatmin edici bir yorum bulamadım
Bilgisi olan ve başka havlularla kıyaslama yapabilecek olanlardan yardım istiyorum
Şu an süperclean uber ve ultra wooly kullanıyorum
Karşılaştırmada bunlar da olursa çok makbule geçer
Değerli tecrübelerini paylaşmaktan erinmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Arkadaşlar af Aqua Deluxe hakkında tatmin edici bir yorum bulamadım
Bilgisi olan ve başka havlularla kıyaslama yapabilecek olanlardan yardım istiyorum
Şu an süperclean uber ve ultra wooly kullanıyorum
Karşılaştırmada bunlar da olursa çok makbule geçer
Değerli tecrübelerini paylaşmaktan erinmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Aqua Deluxe var bende kullanıyorum güzel bir havlu ama o paraya daha güzel alternatifler var.