Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Emniyet kemerlerin temizliği nasıl yapabilirim? Kemerler bej renk ve kirli olduğunda çok sırıtıyorlar. Apc vesaire denedim fırçalamama rağmen en ufak tonda açılma olmadı. Ne yapabilirim?

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
n11'den Meguiars Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/meguiars-quik-detailer-hizli-yuzey-temizleyici-26066261?magaza=horizon-as

Bu sanırım meguiars dediğin ürün? Diğer ürünler için görsel veya link atabilirmisin hocam?
O değil hocam araç dışı için o.
Meguiars quik interior detailer
Koch chemie mzr
Auto finesse spritz
Sayfada sorun var galiba resim yükleyemiyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emniyet kemerlerin temizliği nasıl yapabilirim? Kemerler bej renk ve kirli olduğunda çok sırıtıyorlar. Apc vesaire denedim fırçalamama rağmen en ufak tonda açılma olmadı. Ne yapabilirim?
Ben hem Apc hemde Bonnet ile beze sıkıp elimle iki yönlü bastırarak git gel yaparak temizlemiştim. Kemeri kitleyip bezle ileri geri temizleyebilirsiniz.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Work stuff thunder aldım onu kullanıyorum fırçaları yumuşak ıslanınca birbirine yapışıyor sıçramayı engelliyor benim için en önemlisi sıçratmamasıydı begenerek kullanıyorum tavsiye ederim
Sıçratmaması çok iyimiş kardeşim şu microfiber fırçalar var onlardan mı alsam acaba diye tereddütte kaldım

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Sıçratmaması çok iyimiş kardeşim şu microfiber fırçalar var onlardan mı alsam acaba diye tereddütte kaldım
Hocam ben 2 senedir mikrofiber fırça kullanıyorum, zarar vermediği hissiyatı kesinlikle var ama acaba özellikle jant çok kirliyken en son iç tarafları silerken inceden bir kir tabakası geliyor. O tarz fırçaya geçme düşüncem var bu yüzden

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Hocam ben 2 senedir mikrofiber fırça kullanıyorum, zarar vermediği hissiyatı kesinlikle var ama acaba özellikle jant çok kirliyken en son iç tarafları silerken inceden bir kir tabakası geliyor. O tarz fırçaya geçme düşüncem var bu yüzden
Bende çok kararsızım hocam benzinlikte yıkadığım için birden fazla fırça çok külfet olur.

Burak731

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ESKİŞEHİR
Fırça ile yapılan jant temizligi olsun iç detay temizligi olsun vb. şeylerde fırçayı arındırmak için sadece duru su ile yıkıyorum. Herhangi başka birşey yapmama gerek var mı ?
Polytop hızlı cila düşünüyorum hem ekonomik hem pratik anlamda başka önerilerinize açığım.