Hızlı Soru - Cevap

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar aracımın ön torpido göğsü ve kapı içleri yumuşak plastik olduğundan kırmızı silikonlu çift taraflı bantlar kaygan yüzey olduğu için tutunamıyor. Yumuşak plastiğe sağlam tutunabilecek güçlü çift taraflı bant öneriniz varmıdır?
3m marka bant tutmuyorsa hiç bir bant tutmaz hocam

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar şarjlı hava pompası Xiaomi 2 mi. Mioji mio 11. Hangisini tavsiye edersiniz? hem köpük pompası icin hemde lastikler icin kullanacağım
Hocam type c'li olan 2. Nesil Xiaomi kullanıyorum. Mioji 11 de aldırdım akrabalara. Mioji çok daha hızlı dolduruyor. Mioji daha büyük ve ağır. Yoğun kullanım şansım olmadı miojiyi, erken bozulur mu bilmiyorum ama tekrar alacak olsam mioji alırım. Fiyatı çok daha uygun, performans çok daha iyi bence. Mioji'nin dezavantajı lastikten çekerken çok az hava kaçırıyor, Xiaomi'de böyle bir durum yoktu.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Hocam type c'li olan 2. Nesil Xiaomi kullanıyorum. Mioji 11 de aldırdım akrabalara. Mioji çok daha hızlı dolduruyor. Mioji daha büyük ve ağır. Yoğun kullanım şansım olmadı miojiyi, erken bozulur mu bilmiyorum ama tekrar alacak olsam mioji alırım. Fiyatı çok daha uygun, performans çok daha iyi bence. Mioji'nin dezavantajı lastikten çekerken çok az hava kaçırıyor, Xiaomi'de böyle bir durum yoktu.
Anladım hocam tamam teşekkür ederim :)

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar şarjlı hava pompası Xiaomi 2 mi. Mioji mio 11. Hangisini tavsiye edersiniz? hem köpük pompası icin hemde lastikler icin kullanacağım
Xaomi kullanmadım ama mioji kullanıyorum.10 lt.. köpük pompasında çok çok yeterli geliyor .yetiştirememe durumu yok yani güçlü ve güzel bi pompa.lastik şişirmede problem yok ama bu tip pompalar hızlı şişiremiyor .

Mesut40

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Xaomi kullanıyorum 2. Nesil kesinlikle çok memnunun hem lastikte hemde köpük pompasında tavsiye ederim 1 kere alın ömürlük makina yapmışlar

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba, kurulama havlusu ve bezleri yıkamak için hangi deterjanı almalıyım? Hızlı dönüş yapabilirseniz sevinirim. Perwoll Bakım&Onarım serisini bulamadım.
Kırmızı Perwoll Yenileme kullanabilirsiniz.
yumuşatıcı gözüne de beyaz sirkeyi unutmayın..

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Kırmızı Perwoll Yenileme kullanabilirsiniz.
yumuşatıcı gözüne de beyaz sirkeyi unutmayın..
Deterjan ne kadar sirke ne kadar kullanıyorsunuz? Elde beyaz sabunla yıkıyorum önce beyaz sirkeli suda 3-4 saat bekletip bezleri temiz oluyor. Aynı temizliği makinede sağlıyor mu deneyimlediniz mi hiç?

Son düzenleme:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
100 liraya var aynı ürün amazonda 280 lira olunca dikkat çekiyor haliyle
Hocam kalınlığına göre değişir fiyatı yorumları okuyun güvendiğiniz yerden alın benim kullandığım en güçlü çift taraflı bant 3m ama sizin işinizi görür mü bilemiyorum o yüzden deneme amaçlı ince olanlardan sipariş verin fiyatı uygun olur

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deterjan ne kadar sirke ne kadar kullanıyorsunuz? Elde beyaz sabunla yıkıyorum önce beyaz sirkeli suda 3-4 saat bekletip bezleri temiz oluyor. Aynı temizliği makinede sağlıyor mu deneyimlediniz mi hiç?
Bezlerin kirlilik durumuna ve sayısına gçre kullanılan deterjan miktarı değişiyor. Azami bir kapak dolusu deterjan kullanmak yeterli. Sayı az ise ve çok kirli değilse 3/4 kapak veya 1/2 kapak kullanabilirsiniz.
Beyaz sirke miktarı da makinenin yumuşatıcı gözünün max çizgisine kadar koyabilirsiniz en fazla. Ama amaç kireçli suyun kirini kırmak burada daha çok. O yüzden ben yumuşatıcı haznenin yarısına kadar beyaz sirke koyuyorum, tabi siz deneyip kendinize göre en uygun ölçeği bulursunuz. Buradaki önemli nokta, yumuşatıcı gözünde hiç yumuşatıcı deterjan kalıntısı bulunmuyor olması.

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam kalınlığına göre değişir fiyatı yorumları okuyun güvendiğiniz yerden alın benim kullandığım en güçlü çift taraflı bant 3m ama sizin işinizi görür mü bilemiyorum o yüzden deneme amaçlı ince olanlardan sipariş verin fiyatı uygun olur
Siz memnunsanız nereden aldığınızı söylermisiniz

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bu adbl sentetik waxi uygularken bekliyor muyuz yoksa yaydiktan hemen sonra parlatmaya mi geciyoruz? Bir de sentetik oldugu için plastiklerde beyazlatma yapiyor mu? Ona göre daha dikkatli olayim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu adbl sentetik waxi uygularken bekliyor muyuz yoksa yaydiktan hemen sonra parlatmaya mi geciyoruz? Bir de sentetik oldugu için plastiklerde beyazlatma yapiyor mu? Ona göre daha dikkatli olayim
Beklemeyin direk silin hocam plastiklerde bir sorun olmadi ben kendi aracimda denedim.