Hızlı Soru - Cevap

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Öne çıkan konu #24,761
Merhaba uygun yolllu ön yıkama sampuani bakıyorum , b33 alicaktik fakat siteye üye girişi olmuyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba uygun yolllu ön yıkama sampuani bakıyorum , b33 alicaktik fakat siteye üye girişi olmuyor
B33 ü neden alacaksiniz hocam 5 Lt 910₺

ADBL YETİ 5LT 1000₺

B33 yoksa yerine herhangi bir siradan sampuanda alabilirsiniz Divortex V6 Atas Plak 2 İnterwax vs
Zaten B33 güvensiz bir prewash ürünü

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
B33 ü neden alacaksiniz hocam 5 Lt 910₺

ADBL YETİ 5LT 1000₺

B33 yoksa yerine herhangi bir siradan sampuanda alabilirsiniz Divortex V6 Atas Plak 2 İnterwax vs
Zaten B33 güvensiz bir prewash ürünü
Magifoam vardı 1/100 kullanıyordum kir çıkarmıyordu daha öncesinde b33 almıştım güzel kir sokuyordu , newmix cilalı fırçasız 5 lt aldım foam lance denedim oda hiç kir sokmuyor

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Magifoam vardı 1/100 kullanıyordum kir çıkarmıyordu daha öncesinde b33 almıştım güzel kir sokuyordu , newmix cilalı fırçasız 5 lt aldım foam lance denedim oda hiç kir sokmuyor
Megifoam kir sökmüyor mu?
2.5L toplam karışım miktarına 50ml Megifoam takribi 1/50 gibi bir oran ve kir sökücülüğü aşağı bırakıyorum.

B33 sürekli kullanımda kullanılacak bir ürün değil bence..

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Megifoam kir sökmüyor mu?
2.5L toplam karışım miktarına 50ml Megifoam takribi 1/50 gibi bir oran ve kir sökücülüğü aşağı bırakıyorum.

B33 sürekli kullanımda kullanılacak bir ürün değil bence..
Ben ortak alımda bölünmüş olarak magifoam almistim , aracın üstünde hiç bu şekilde kir sokulmedi , aldigim ürün sahtede olabilir

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan senin tecrüben nasıl kullandığın diğer ürünlere göre adbl de
Abi daha öncesinde çok bi hızlı cila kullanmadım genelde katı wax kullanırım. Vonix Blend, Sonax Sprey seramik kaplama, Sams Detailing Hybrid Sealant gibi birkaç ürün kullanmıştım onlara göre uygulaması cok kolay, silmesi cok kolay, verdiği parlaklık blend kadar olmasada tatmin edici, verdiği derinlik güzel, forumdan ve videolardan gördüğüm kadarıyla hidrofobisi ve dayanımı üst düzey güzel bir hızlı cila. Tavsiye ederim. Bitince muhtemelen yine alırım.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
selam sevgili forum, uzun süredir derslerin yoğunluğundan ve istanbuldaki şartlar müsaade etmediğinden detailing'e vakit ayıramadığımdan paylaşım yapamıyorum. Ancak keyifle takip ediyorum paylaşımları, herkesin eline emeğine sağlık.

geçenlerde dalgınlık yüzünden kapıyı kolona sürttüm, sonrasında komple polisaj ve seramik yapıldı arabaya. maalesef kapıyı kurtaramadık. Böyle binmek içime sinmediğinden boyatmayı düşünüyorum. Aracın rengi opak nardo gri yani ton tutturma konusunda beni epey düşündürüyor. Ayrıca daha önce hiç bir yerinde zımpara da yapılmadığı için boya portakal kabuğu görünümünde.

İstanbul'da bu kapıyı kesinlikle ton farksız portakallı görünümünü koruyarak boyayacak yer tanıyan var mıdır?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
selam sevgili forum, uzun süredir derslerin yoğunluğundan ve istanbuldaki şartlar müsaade etmediğinden detailing'e vakit ayıramadığımdan paylaşım yapamıyorum. Ancak keyifle takip ediyorum paylaşımları, herkesin eline emeğine sağlık.

geçenlerde dalgınlık yüzünden kapıyı kolona sürttüm, sonrasında komple polisaj ve seramik yapıldı arabaya. maalesef kapıyı kurtaramadık. Böyle binmek içime sinmediğinden boyatmayı düşünüyorum. Aracın rengi opak nardo gri yani ton tutturma konusunda beni epey düşündürüyor. Ayrıca daha önce hiç bir yerinde zımpara da yapılmadığı için boya portakal kabuğu görünümünde.

İstanbul'da bu kapıyı kesinlikle ton farksız portakallı görünümünü koruyarak boyayacak yer tanıyan var mıdır?

Abi öncelikle cok geçmiş olsun aracın cok güzel nazar böyle cıkmış diyelim allah beterinden korusun. Aslında fotoğraflardan aşırı kötü durumda değil gibi oraya 2000 zımpara geçip hasarı biraz açıp aynı renk rotus boyası ile yara içini doldurup biraz bekledikten sonra ikinci katını doldurup tekrar 2000-3000-5000 zımpara sonrası polisaj ile çözülür gibi duruyor. Boyatmaya kalkarsan sadece çiziğin orayı boyamayacaklar mecbur zımpara vs girilecek dediğim yöntemle en azından daha ucuz ve maliyetsiz olur öbür türlü renk tutmayacağı için komple kapıyı boyayacaklardır ve buda birsürü maliyet ve satarken değer kaybı. Güzel bi detailing ustası bulup sormak lazım düzeltebilirmisin diye eğer istersen tanıdık ustalara bi sorarız

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye

geçmiş olsun kardeşim seni kadar tatmin eder bilmiyorum ama çelik rutuş veya airbrush ile prof bir kişi kurtarır gibime geliyor boya işi sıkıntı bence heleki gri tonları oldu mu bizim memleketteki ustalar bir anda ezelin kör annesine dönüşüyor :)