Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #24,881

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar aracım komple Stek marka Ppf kaplı. Hidrofobi için elimde mevcut olan vonixx blend sprey cilayı kullanabilir miyim?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar aracım komple Stek marka Ppf kaplı. Hidrofobi için elimde mevcut olan vonixx blend sprey cilayı kullanabilir miyim?
Kullanılabilir. Açıklamadınds ppf e uygun oldugunu söylüyor. Elinizde varsa kullanıp bitirin sonrasında Ppf e özel üretilmiş ürünlerle desteklemekte fayda var.

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Liquid element black hole 1400gsm havlu 650₺ nasıl bu kadar ucuza gelmiş şaşırdım kaldım valla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Liquid element black hole 1400gsm havlu 650₺ nasıl bu kadar ucuza gelmiş şaşırdım kaldım valla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avrupanın en iyi havlularından biridir atalay abinin getirdiği birçok ürünün fiyatı uygun :) Emsali klin ve purestar var onlarda 700 tl civarı ve gsm değeri daha düşük

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Direksiyon ve vites topuzunu deri temizleyici ile temizledikten sonra bende hafif nemli bezle silerim sonra da yine deri kliniğin ürünü olan deri kalkanı ile korumaya alıyorum.
Aracın kaportasını güzelce yıkayıp kirden arındırdıktan sonra koruma ürünü kullanmak gibi.
4 ve 6 senelik araçlarda en ufak bir deforme oluşmadı, ilk gün ki deri özelliği korunuyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayda bir deri temizleyici ve deri kalkanı kullanmak sıkıntı yaratır mı? Aracı az ve çok kullanma fark etmeksizin.

İşlemi uyguluyorum, deri çok güzel gözüküyor , 1-2 hafta sonra deri parlamasa da sanki deri rengi bir tık koyulaşıyor gibi yada ışıktan öyle gözüküyor.. Sürekli açık mat gözükmesi favorim.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ayda bir deri temizleyici ve deri kalkanı kullanmak sıkıntı yaratır mı? Aracı az ve çok kullanma fark etmeksizin.

İşlemi uyguluyorum, deri çok güzel gözüküyor , 1-2 hafta sonra deri parlamasa da sanki deri rengi bir tık koyulaşıyor gibi yada ışıktan öyle gözüküyor.. Sürekli açık mat gözükmesi favorim.
Ayda bir deri temizliği gereksiz olur ve deriyi yıpratabilir. Elleriniz çok terliyordur, yada sizden başka aracı birkaç kişi daha kullanıyordur o zaman bence 2 ayda bir temizlik ve koruma yapılabilir.
Eğer sadece siz kullanıyorsanız temizlik ve korumayı da güzel yaptıysanız ışık dan öyle görünüyordur ya da bazı deri koruyucu ürünler biraz parlak finish bırakır. O da olabilir.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Ayda bir deri temizliği gereksiz olur ve deriyi yıpratabilir. Elleriniz çok terliyordur, yada sizden başka aracı birkaç kişi daha kullanıyordur o zaman bence 2 ayda bir temizlik ve koruma yapılabilir.
Eğer sadece siz kullanıyorsanız temizlik ve korumayı da güzel yaptıysanız ışık dan öyle görünüyordur ya da bazı deri koruyucu ürünler biraz parlak finish bırakır. O da olabilir.

Teşekkürler.

Işıktan büyük ihtimal. Deride ki hissiyat süper ona lafım yok. Deri klinik mat deri kalkanı seviyorum.

Siz kalkanı tek katman mı 2 katman mı uyguluyorsun?

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Kapı fitillerinin bakımı için k2 sil ve dış plastik aksamlar için (benim araçta çok az yer var) k2 bono düşünüyorum. Tercihler doğru mudur? Hem davlumbazlara da sıkılır. Davlumbazlar için @Fatih37 arkadaşımin videosunda mi denk geldim newmixin lastik parlaticisini sürüyordu.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kapı fitillerinin bakımı için k2 sil ve dış plastik aksamlar için (benim araçta çok az yer var) k2 bono düşünüyorum. Tercihler doğru mudur? Hem davlumbazlara da sıkılır. Davlumbazlar için @Fatih37 arkadaşımin videosunda mi denk geldim newmixin lastik parlaticisini sürüyordu.
Kapı iç fitilleri için k2 sil bildigim kadarıyla uzun suredir stoklara gelmiyordu. Onun yerine Koch Pss alıp hem fitil bakımında hemde dış plastik korumada kullanabilirsiniz. K2 bono toz çekiyor bilginiz olsun.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Kapı iç fitilleri için k2 sil bildigim kadarıyla uzun suredir stoklara gelmiyordu. Onun yerine Koch Pss alıp hem fitil bakımında hemde dış plastik korumada kullanabilirsiniz. K2 bono toz çekiyor bilginiz olsun.
Fitiller için silikonlu olmasi daha iyi degil midir hocam? Çok soğuk ve sıcaklara daha dayanıklı diye biliyorum

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Teşekkürler.

Işıktan büyük ihtimal. Deride ki hissiyat süper ona lafım yok. Deri klinik mat deri kalkanı seviyorum.

Siz kalkanı tek katman mı 2 katman mı uyguluyorsun?
Ben 2 sefer kullanıyorum. birinci kat sürüp kendi kendine kurumasını bekliyorum. Sonra ikinci katı da sürüp aynı şekilde kendi kendine kurumasını bekliyorum..