Hızlı Soru - Cevap

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #25,081

bunu kullanıyorum abi ama bunun ambalajı değişmiş sanırım.senin söylediğini aratınca internette bu ürüne atıyo

bunu kullanıyorum abi ama bunun ambalajı değişmiş sanırım.senin söylediğini aratınca internette bu ürüne atıyo
Bende bunu kullanıyorum hocam. Bir sorun yaşamadım. 3 yıkamada 2 defa bu ürün ile yıkıyorum, bir defa reviver kullanıyorum. Her yıkamada sirke koyuyorum mutlaka. 40 derecede yıkıyorum genelde çoğu bez 40 derecede sorun yaşamıyor.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

orcunalisveris

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhaba,

Seramik kaplamayı , yıkama sonrası nasıl bir ürünle desteklemeliyim? Hızlı seramik wax tutunur mu işe yarar mı? Siz yazın ben alıp uygulayayım. Teşekkür ederim şimdiden...

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar mikrofiber bezlerinizi ve kurulama havlularınızı nasıl yıkıyorsunuz ?
Dogal granül sabun kullan diyorlar ama yüksek yani 50-60 derecelerde etki sağlıyor deniliyor. Kurulama havluları da 30 derecede yıkayın diyorlar.
Beyaz sirkeyi yumuşatıcı olarak kullanmanın güvenli oldugu söyleniyor.
Hadi mikrofiber bezler için çok önemli değil ama kurulama havluları pahalı ve kaliteli onlara doğru bakımı nasıl yapmalıyız ?

Merhabalar,
Öncelikle granül bebek sabunu, beyaz sabun ve perwoll mavi olanı kullanmış biri olarak en son rossman’dan domol markasının üzerinde “sport” ibaresi bulunan dışı koyu mavi spor kıyafetler için üretilmiş sıvı deterjanını kullandım. İkinci şişemdeyim yeterince deneyimlemiş biri olarak çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Katı Wax artık kullanmadığım için performansı nasıldır bilemiyorum lakin hızlı cila kullandığım tüm bezlerimi çok güzel arındırıyor ve özellikle twisted pile olanların yapılarına da granül sabun gibi zarar vermiyor. 40 derecede yıkıyorum bazen de yumuşatıcı gözüne beyaz sirke ekliyorum. Sirke olayı bu ürünle beraber opsiyonel yani eklemeseniz de olur, ben fazla kirli olduğu zaman bezlerim ekliyorum

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba,

Seramik kaplamayı , yıkama sonrası nasıl bir ürünle desteklemeliyim? Hızlı seramik wax tutunur mu işe yarar mı? Siz yazın ben alıp uygulayayım. Teşekkür ederim şimdiden...
3 ayda bir hangi markanın seramiğini kullanıyorsanız onun destek ürününü kullanın. tavsiyem Fireball pirouette dir.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar deri direksiyon temizliğinden sonra direksiyonu deri koruma ürünü ile koruma altına alıyor musunuz?

ssozdemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Karabük
Öncelikle selamlar herkese hem danışmak hem de ben de bir kaç soruya yanıt vermek isterim, M+S ve dağ işareti içerisinde kar tanesi Mud and Snow yani çamur ve kar için uygun lastik anlamına geliyor, lastiklerin saklanması konusundaki bilgide doğru, Ek olarak bir konuda ben de danışmak isterim.
Cam temizliği konusunda oldukça hassasım ve kendi araçlarımızın camlarını gün aşırı bazı durumlarda her gün temizliyorum camdaki lekeler (ön, yan ve arka cam) rahatsız ettiğinden beni temizliğini nasıl yapsam bilemedim market camsilleri sinir bozucu şekilde yoruyor bu yüzden bir süredir antifirzili cam suyu ile temizliyorum arıtılmış suyla. Yine de memnun değilim şöyle güzel bir bez ve kimyasal deneyiminiz varsa önermenizi çok isterim

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öncelikle selamlar herkese hem danışmak hem de ben de bir kaç soruya yanıt vermek isterim, M+S ve dağ işareti içerisinde kar tanesi Mud and Snow yani çamur ve kar için uygun lastik anlamına geliyor, lastiklerin saklanması konusundaki bilgide doğru, Ek olarak bir konuda ben de danışmak isterim.
Cam temizliği konusunda oldukça hassasım ve kendi araçlarımızın camlarını gün aşırı bazı durumlarda her gün temizliyorum camdaki lekeler (ön, yan ve arka cam) rahatsız ettiğinden beni temizliğini nasıl yapsam bilemedim market camsilleri sinir bozucu şekilde yoruyor bu yüzden bir süredir antifirzili cam suyu ile temizliyorum arıtılmış suyla. Yine de memnun değilim şöyle güzel bir bez ve kimyasal deneyiminiz varsa önermenizi çok isterim
Merhaba hocam. Flowey S3 cam temizleyici kullanıyorum gayet güzel. Bir aralar Good Stuff kullanmıştım oda çok başarılıydı. Cam bezi olarak Mikrotex diye bir piyasa ürünü var çok memnunum. Bu zamana kadar aldığım en işlevsel ve iz bırakmayan cam bezi oldu.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İç temizlikte carbon cam bezi veya waffle bezlerden kullanabilirsiniz. Bir kovaya apc li su hazırlayıp bezi içine güzelce daldırıp suyunu sıktırdıktan sonra camları apc li bezle güzelce silin en son kaliteli cam temizleyici ile temizleyin ( Yöntem benim değil cok sevdigim bi abim anlatmıştı oradan biliyorum ). K2 Nuta kullanıyorum memnunum fiyatı uygun tavsiye ederim. İç cama alkol içeren şeyler kullanmayın.

ssozdemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Karabük
Merhaba hocam. Flowey S3 cam temizleyici kullanıyorum gayet güzel. Bir aralar Good Stuff kullanmıştım oda çok başarılıydı. Cam bezi olarak Mikrotex diye bir piyasa ürünü var çok memnunum. Bu zamana kadar aldığım en işlevsel ve iz bırakmayan cam bezi oldu.
Çok teşekkür ederim valla günlerdir kafayı kıracaktım az kalsın

ssozdemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Karabük
İç temizlikte carbon cam bezi veya waffle bezlerden kullanabilirsiniz. Bir kovaya apc li su hazırlayıp bezi içine güzelce daldırıp suyunu sıktırdıktan sonra camları apc li bezle güzelce silin en son kaliteli cam temizleyici ile temizleyin ( Yöntem benim değil cok sevdigim bi abim anlatmıştı oradan biliyorum ). K2 Nuta kullanıyorum memnunum fiyatı uygun tavsiye ederim. İç cama alkol içeren şeyler kullanmayın.
Yanlış olmaması adına ürünlerin linklerini paylaşıyorum
https://app.hb.biz/VaSrOHzUIUhw
https://app.hb.biz/nIBe4lMYWbvv
https://app.hb.biz/qHj9GUmxIAMW
Doğrudur değil mi

emre3207

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
İç camda neden alkollü olmaması gerekiyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ROTOWASH SONRADAN İTHAL POMPAYA DÖNMÜŞ O ZAMAN ATTIKLARI İKİ MAKİNADA İTHAL POMPAYDI ÇÜNKÜ, TANK YERİNE FOAM LANCE KULLANMAK MANTIKLI OLUR MU SİZCE
Foam lance kolayliktir ama bu tarz makinalara direk aparat yok onu kendiniz tornacida yaptirirsiniz birde basinc cok fazla basinci dusurup.yapacaksiniz felan biraz ugrasitirir gibi.

Oto yikama isi yapacaksaniz kopuk tanki derim ben.

Tahawash veya Rottest Markalarina yonelmeni tavsiye ederim.yedek parca konusunda sikinti yasamazsin.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
@ADBL nin sitesinden alışveriş yapan oldu mu? Kargolar kaç günde geliyor tahmini? Ankara-Manisa yakın diye 2 günde gelir diye düşünmüştüm