Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #25,341

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar selamlar goodyear ve michelin mc32507 oto yıkama eldivenlerim var harici olarak gyeon Q2M soft wipe var bunları 2 yıl boyunca kullandım ve yıkamasını beyaz sirke + dalin granül sabun ile yaptım fakat gyeon son dönemlerde yumuşaklığını kaybetti ve yerine gyeon Q2m silkdryer evo aldım buna da iyi para verdim yumuşaklığını korumasını istiyorum bildiğiniz işe yarar formüller var mıdır yıkamak için yıkama tüyolarını paylaşabilirseniz çok sevinirim

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhabalar, davlumbaz ve teker temizliği için k2 strong alıp 1:5 sulandirip kullanacaktim ama son haftalarda @Sefa46 hocam liquid elementin one 4 all ile adbl nin green'gine yi kullaninca arada kaldim. Liquid sulandirilabiliyor mu? Ya da bu 3 ünden hangisini f/p olarak davlumbaz-lastikte kullanmalıyım?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar, davlumbaz ve teker temizliği için k2 strong alıp 1:5 sulandirip kullanacaktim ama son haftalarda @Sefa46 hocam liquid elementin one 4 all ile adbl nin green'gine yi kullaninca arada kaldim. Liquid sulandirilabiliyor mu? Ya da bu 3 ünden hangisini f/p olarak davlumbaz-lastikte kullanmalıyım?
3 üde iyi hocam.guzel.urunler ama Green gine daha agresif ic bölümde kullanamazsiniz olmaz.

Liquid ile K2 i kullanabilirsiniz bu ürünleri dogru orantida sulandirildiginda iç detay,koltuk ve kumaş temizligindede kullanabilirsiniz.APC lerin yağ çözmesi Degreaser lara göre zayiftir.

Kampanya varken Green gine alinir ucretsiz kargo ile.

Green gine rutin kullanimda önermem lastik temizliginde ilerde ne olacagini bilemeyiz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Normal apc alın heryerde kullanırsınız. Le daha uyguna geliyor le tavsiye ederim

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Lastik temizliğinde kullandığınız en etkili ürün nedir arkadaşlar? Kafamda carpro retyre ve vonixx delet var. Bir de yeni ürün olarak adbl Green gine çıktı. Amaç lastik parlatıcıyı tamamen yüzeyden çıkarıp sıfırlamak.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Lastik temizliğinde kullandığınız en etkili ürün nedir arkadaşlar? Kafamda carpro retyre ve vonixx delet var. Bir de yeni ürün olarak adbl Green gine çıktı. Amaç lastik parlatıcıyı tamamen yüzeyden çıkarıp sıfırlamak.
Ben flowey R1, koch chemi gs ve ön yıkama şampuanı.

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arabayı 2 yıldır wurth sunger ıle yıkıyorum :) Sünger yerine eldivenli veya benzer ne önerirsiniz kulllanışlı? Kaliteli ve güzel temizleyen..

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3 üde iyi hocam.guzel.urunler ama Green gine daha agresif ic bölümde kullanamazsiniz olmaz.

Liquid ile K2 i kullanabilirsiniz bu ürünleri dogru orantida sulandirildiginda iç detay,koltuk ve kumaş temizligindede kullanabilirsiniz.APC lerin yağ çözmesi Degreaser lara göre zayiftir.

Kampanya varken Green gine alinir ucretsiz kargo ile.

Green gine rutin kullanimda önermem lastik temizliginde ilerde ne olacagini bilemeyiz.

davlumbazı kendınız nasıl temızlıyorsunuz pratik yoldan?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
davlumbazı kendınız nasıl temızlıyorsunuz pratik yoldan?
Hocam Davlumbaz fircasi ile temizliyorum green gine veya bir ara 5 Lt Delet aldim onla temizledim en son koriyuci olarak all season dressing surdum bayagi uzun zaman kirlenmedi kirlendigindede hizlica temizlendi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Delet guzel begendim 5 lt aldim iyi is cikardi green gine de olur ama ilerde bir sorun cikartirmi bilmiyorum sonucta agresif bir urun carpro yu denemedim :)

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam Davlumbaz fircasi ile temizliyorum green gine veya bir ara 5 Lt Delet aldim onla temizledim en son koriyuci olarak all season dressing surdum bayagi uzun zaman kirlenmedi kirlendigindede hizlica temizlendi
Lastik takılıyken normal sekılde Temızlıyorsun hocam degılmı davlumbazı? Zor olmuyormu bu sekılde?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arabayı 2 yıldır wurth sunger ıle yıkıyorum :) Sünger yerine eldivenli veya benzer ne önerirsiniz kulllanışlı? Kaliteli ve güzel temizleyen..
Biz genelde Kore li tip eldivenleri önerdik hep cogunlikta onlari kullaniyor,kampanya doneminde Adbl njn wash mittleri degerlendirilebilir onun haricinde jo moyner in koreli eldiveni guzel hepsiburadadan arattirirsaniz bulursunuz siyah olan.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Lastik takılıyken normal sekılde Temızlıyorsun hocam degılmı davlumbazı? Zor olmuyormu bu sekılde?
Benzinlikte araba bile yikamak zor oluyor hocam :) 4 Davlumbaz 5/6 dk mizi aliyor her biri ben genelde sakin zamanda gidiyorum egimli firca ile bir nevi rahat oluyor tabi %100 temizleyemiyorsun anca görünen yerler işte %60 temizliyorsun Davlumbazlarda koruyucu ve su itici bir urun kullanirsaniz isiniz biraz daha kolaylasiyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Delet guzel begendim 5 lt aldim iyi is cikardi green gine de olur ama ilerde bir sorun cikartirmi bilmiyorum sonucta agresif bir urun carpro yu denemedim :)
@ilker8698 hatta benim satis ilaninda var onu sana ben hediye ediyorum kullan deneyimini foruma aktar.:)

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul