Hızlı Soru - Cevap

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #25,301
ADBL'nin kendi sitesi üzerinde alışveriş konusunda problem yaşıyorum. Bu problem acaba sadece bende mi?

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Hocam ne gibi bir sorun yaşiyorsunuz,ödeme ile alakali felan mi bugun ben birkac parca bisey aldim.
Sefa hocam şu an ödeme aşamasında satın alma işlemini yapamıyorum. Distribütöre de bildirdim ilgileneceklerini söylediler ama 3 gündür bir değişiklik yok. Acaba sorun benden mi kaynaklı diye sorayım dedim.

Trendyol'a baktınızmı genelde orada daha ucuza satıyor. Enterasan bir distribütörü var.
https://www.trendyol.com/sr?mid=636728&os=1
Trendyola da baktım ama forum indirim kampanyası ile daha avantajlı oluyor kendi sitelerinde. En kötü ordan alacağım. Teşekkürler.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Taş izleri için amatörce yapılabilecek bir şey var mıdır araştırdığım kadarıyla oldukça zahmetli ve iyi bir usta bulmak gerek
Kürdan ucu ile yapıyorum. Boyaya azıcık daldırıp taş izi olan bölgenin çevresine taşırmamak kaydı ile dokundur ve çukuru doldurmaya çalış. Amatör olarak yapılabilecek en kolay uygulama. Ama gümüş gri renklerde rötuş çok belli oluyor bilgin olsun.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sefa hocam şu an ödeme aşamasında satın alma işlemini yapamıyorum. Distribütöre de bildirdim ilgileneceklerini söylediler ama 3 gündür bir değişiklik yok. Acaba sorun benden mi kaynaklı diye sorayım dedim.

Trendyola da baktım ama forum indirim kampanyası ile daha avantajlı oluyor kendi sitelerinde. En kötü ordan alacağım. Teşekkürler.
Forum indiriminin kodu falan var mı

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bende biri fotoğraflı ve hissiyat olarak inceler mi acaba derken şansa siz almışsınız. Bu işi yapsa yapsa siz yaparsınız diye düşünüyorum. Hissiyat, üürün kalitesi olarak yorumun nedir ağabey ?
Merhaba hocam,
İncelememi istediğin ürünlerini inceledim.
Bildiğin klin korea ve bilindik markalı koreli baldwipe bezlerinin dokusu hissiyatı aynıdır hocam. Gri takoz olan sünger orta sertliğindedir olması gereken sertliktedir, mor olanı ise bildiğin gibi yumuşak sertliğindedir güzel beğendim. Koreliler bunu çok kullanıyor mesela boya temizleyici, torpido parlatıcı, sıvı wax vs kullanabiliyorsunuz. Gri olanı dış dodiklere sürmek için aldım. Açık kahverengi olan bez klin korea.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba hocam,
İncelememi istediğin ürünlerini inceledim.
Bildiğin klin korea ve bilindik markalı koreli baldwipe bezlerinin dokusu hissiyatı aynıdır hocam. Gri takoz olan sünger orta sertliğindedir olması gereken sertliktedir, mor olanı ise bildiğin gibi yumuşak sertliğindedir güzel beğendim. Koreliler bunu çok kullanıyor mesela boya temizleyici, torpido parlatıcı, sıvı wax vs kullanabiliyorsunuz. Gri olanı dış dodiklere sürmek için aldım. Açık kahverengi olan bez klin korea.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben herseyden önce fiyat politikasina takildim acik konuşmak gerekirse

Jo Moyner 50/80 Havlu 860
LE Blackhole 50/80 600₺
Klin Drying Duo 75/45 700₺

Jo Moyner Buffing 500 GSM 230₺
Slopes Buffing 500GSM 120₺
Purestar Royal 470GSM 160₺
Superclean 800GSM 155₺
Klin Plush+ 500GSM 155₺

Daha da örneklendirrim ama bilemedim aklimda soru isaretleri var.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam, bu black hole'u klin evo ve purestar ile kıyaslayacak olursan nasıldır performansı?
Hocam cok zor bir soru :terlisırıtan: 3 üde Ayni Kalitede Havlular hani ekstra birbirimden pek farklari yok Black Hole Almanya üretimi Klin ve Purestar Kore Üretimi şuana kadar yani 4 yildir Ara zamanlarla Black hole havlu satildi Atalay getirmisti bir sikayet eden olmadi.

Eger suan su dakika havlu alinacaksa Black Hole yi tercih ederim.Fiyat cok iyi.

Rakipleri ile arasinda 100/150 fark var.
Kalite olarakta sikinti yok benzer seviyedeler.

3 üde eger ayni fiyatta olsaydi Ben 3 unude alirdim :terlisırıtan:

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam cok zor bir soru :terlisırıtan: 3 üde Ayni Kalitede Havlular hani ekstra birbirimden pek farklari yok Black Hole Almanya üretimi Klin ve Purestar Kore Üretimi şuana kadar yani 4 yildir Ara zamanlarla Black hole havlu satildi Atalay getirmisti bir sikayet eden olmadi.

Eger suan su dakika havlu alinacaksa Black Hole yi tercih ederim.Fiyat cok iyi.

Rakipleri ile arasinda 100/150 fark var.
Kalite olarakta sikinti yok benzer seviyedeler.

3 üde eger ayni fiyatta olsaydi Ben 3 unude alirdim :terlisırıtan:
Atalay bizi bu bezlerle tanıştırmıştı. 1400 gsm değeri ile black hole bir tık daha iyiydi rakiplerine göre. Şimdide hala aynı desek yalan olmaz Sefa hocam. Sahi forum eskiden ne aktifti karşılaştırmalar, ürün denemeleri, çeyiz boşaltmalar, toplu ürün alımları.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Atalay bizi bu bezlerle tanıştırmıştı. 1400 gsm değeri ile black hole bir tık daha iyiydi rakiplerine göre. Şimdide hala aynı desek yalan olmaz Sefa hocam. Sahi forum eskiden ne aktifti karşılaştırmalar, ürün denemeleri, çeyiz boşaltmalar, toplu ürün alımları.
Valla.hocam.elimden geldigi kadar kampanya arayisindayim işte en son adbl den bir indirim aldik ve uygun urunlerden alip forumda paylasiyorum eskisi kadar test yapabilen yok urunlerde cok pahali kimse test icin almiyor suan herkez nokta atisi kullanabilecegi.ürün arayisinda :) Black hole.gercekten güzel havlu memnun olmayan sikayet eden henuz cikmadi.