Hızlı Soru - Cevap

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar aracı yıkadıktan sonra foam lance ile hızlı cila atmak istiyorum (cila atıldıktan sonra üzerine durulama yapılan) . İstediğim gibi bir ürün bulamadım. Flowey EV11 ve Flowey X50 ürünleri dikkatimi çekti. Bu ürünler tam olarak benim istediğim şekilde çalışan ürünler midir acaba? Veya isteğime yönelik önerebileceğiniz ürün var mıdır?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar aracı yıkadıktan sonra foam lance ile hızlı cila atmak istiyorum (cila atıldıktan sonra üzerine durulama yapılan) . İstediğim gibi bir ürün bulamadım. Flowey EV11 ve Flowey X50 ürünleri dikkatimi çekti. Bu ürünler tam olarak benim istediğim şekilde çalışan ürünler midir acaba? Veya isteğime yönelik önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Koch PW ve Polytop Maximusa bakabilirsiniz

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Fireball graphene wax ve k2 proton wax kullanıp deneyimlemiş birisi var mı hangisi daha çok doygunluk verir siyah arabada ya da parlaklık için hangisini almalıyım ikisini de carnauba diye hatırlıyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Fireball graphene wax ve k2 proton wax kullanıp deneyimlemiş birisi var mı hangisi daha çok doygunluk verir siyah arabada ya da parlaklık için hangisini almalıyım ikisini de carnauba diye hatırlıyorum
Graphene içerikli wax ilk defa duyuyorum benim bildigim graphene seramik kaplamada olur birde o seramik kaplamayı desteklemek için detailerlarda olur. K2 protonu kullandım cok güzel parlaklık verir siyah araçta sefa abi kullanmıştı videosuna bakabilirsiniz.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Graphene içerikli waxlar bir trendin parçasıydı birkaç firmada var . eğer doygunluk ıslaklık parlaklık istiyorsanız carnauba waxlara bakmanız daha doğru olur dayanımı biraz daha azdır ama

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Graphene içerikli wax ilk defa duyuyorum benim bildigim graphene seramik kaplamada olur birde o seramik kaplamayı desteklemek için detailerlarda olur. K2 protonu kullandım cok güzel parlaklık verir siyah araçta sefa abi kullanmıştı videosuna bakabilirsiniz.
@muratcanylz

Turtle Wax Pro Hybrid Graphene Max Wax İncelemesi

Turtle Wax in 75.Kurulus yil dönümüne ait Seramik+Graphene Kati Wax İncelemesi

Eger Boya yüzeyi temiz degil ise bu kadar iyi sonuc alamazsiniz.Normal yuzeydeki araclara parlakligina etkisi maks.%60 dayanim da anca 3 yikama gidiyor graphene abartildigi kadar iyi cikmadi malesef Si02 ler.daha dayanikli cikti carnauba lar daha iyi guzel parlaklik verdi.

@değişik de dedigi gibi bir zamanlarin trendiydi unutulmaya yüz tuttu diyebilirim :) bekleneni veremediler.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
@muratcanylz

Turtle Wax Pro Hybrid Graphene Max Wax İncelemesi

Turtle Wax in 75.Kurulus yil dönümüne ait Seramik+Graphene Kati Wax İncelemesi

Eger Boya yüzeyi temiz degil ise bu kadar iyi sonuc alamazsiniz.Normal yuzeydeki araclara parlakligina etkisi maks.%60 dayanim da anca 3 yikama gidiyor graphene abartildigi kadar iyi cikmadi malesef Si02 ler.daha dayanikli cikti carnauba lar daha iyi guzel parlaklik verdi.

@değişik de dedigi gibi bir zamanlarin trendiydi unutulmaya yüz tuttu diyebilirim :) bekleneni veremediler.
Abi o zaman tercihim k2den yana olacak heralde fireball da denemek istediğim bi üründü ama pek videosu da yok o yüzden ikilemde kaldım bide uygulama pedi ve bez açısından k2 daha avantajlı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam daha önce hiç jant fırçası almadım o yüzden soruyorum, mikrofiber fırçalar kıl fırçalara göre daha iyi midir? Sıçratmama vb durumlar için
Sıçratmama konusunda mikrofiber fırçalar daha iyidir ama Work stuff Blizzard gibi kaliteli jant fırçası alırsanız sıçratma cok az oluyor. Eskiden K2 nin jant fırçasını kullanıyordum o cok sıcratırdı mesela.

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yıkama eldivenim baya eskidi, UFS kuzu postu eldiveni kullanan var mı fiyat olarak 450tl makul bir aralıkta ama gerçekte kullanım olarak kuzu postunun etkisi nasıl hiç tecrübe etmedim.

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Yıkama eldivenim baya eskidi, UFS kuzu postu eldiveni kullanan var mı fiyat olarak 450tl makul bir aralıkta ama gerçekte kullanım olarak kuzu postunun etkisi nasıl hiç tecrübe etmedim.
Kuzu postu eldivenler bir süre sonra ömrü diğerlerine göre çabuk yıpranıyor. Fakat kullanırken en keyif aldığım eldiven diyebilirim

tunahangundogan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Sıçratmama konusunda mikrofiber fırçalar daha iyidir ama Work stuff Blizzard gibi kaliteli jant fırçası alırsanız sıçratma cok az oluyor. Eskiden K2 nin jant fırçasını kullanıyordum o cok sıcratırdı mesela.
Hocam fiyatı uygun olduğu için ve Kore malı olduğu için bu ürünü aldım. Hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

MF SuperClean Mikrofiber Jant Fırçası - 50CM- Korea
https://app.hb.biz/mdr801neMTdI