Bu ürünü ben de gördüm de tam anlam veremedim. Benim anladığım şu ki sanki kürleşirken yüzeye gelebilecek kirleri bunla temizleyip kürleşmesine devam ettirebilirsiniz gibi. Ama bu da mantıklı gelmedi. Başka anlamda koruyucu desek sprey sonrası görüntüler de bir şey vadetmiyor gibi. Bilen, anlayan varsa ben de takipteyim
Sonax şu an uygun ama meguairs fiyat politikasını takip ediyor. Peşinden zam yapa yapa gidiyor... Meg 600 700 liralara fırladığı dönemde sonax 350 400 bandında idi, sonra bir dönem ikisi de 600 700lü fiyatlardan satıldı. Bizim kullandığımız lastik parlatıcılar hiç yoksa 1 seneyi deviriyor, ortalama kullanıcı rahat 2 yıl kullanıyor(yaklaşık 500 ml jelleri). Fireball janusu epeydir kullanmadım ama performansı bu ürünlerden sonra beni tatmin etmemişti, parlaklık ise ıslak lastik gibiydi resmen.
Şu an
@Sefa46 sağolsun meguairs all season dressing kullanıyorum. Sprey formunda endurance gibi resmen. Uygulaması keyifli, görünümü endurancedan daha doğal geldi. Yaptığım hızlı bir yıkamadan örnek foto atayım
Meguairs all season dressing
mic icon png