Hızlı Soru - Cevap

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Rica ederim. Apc ler agresif ürün olduğu için kaba kir için idealler. Rutin kullanımda solma, beyazlaşma vs hassas yüzeyleri yıpratabilirler. Araç iyice temizlendikten sonra rutin temizlikte agresif ürün kullanmak gerekmez. İnterior cleaner olarak ADBL interior cleaner , bulabilirseniz nanolex interior cleaner , carpro ınner qd vb başka markaların ürünlerinide alıp kullanabilirsiniz. Kova şampuanı vonix v floc , auto brite purple velvet , nanolex pure vs kullanabilirsiniz. Deri temizleyici adbl , colourlock, nanolex interior cleaner , k2 letan foam vs işinizi görür hepsi.Detaylı temizlik için scrup pad kullanmanızı tavsiye ederim .k2 bora ön yıkama ürünüdür ikinci bir ön yıkama gerektirmez. Snow foam olarakta kullanabilirsiniz borayı ben kullanmadım ama forumda kullananlar var.
K2 bora sprey şişeye uygun oranda sulandırılarak sıkım yapsak kullanılabilir miyiz yoksa illa pompa mı lazım

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Farketmeden iyi yapmışım o zaman :D
Yıkanınca hiç sıkmamıştım, havlular açılsın diye çırpıp asıyodum.
Tekrar durulama için Makine durunca şampuan vs hiçbişi koymadan durulama modunu çalıştırıyoruz dimi?
evet sadece su ile durulamada çalıştır bir kere abi. deterjan seçili olmasın ona dikkat et abi

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
şu programlar mıdır dediğiniz acaba ?
tekerlekteki durulama ,normal durulama modu. Sağdaki ekstra durulama ise , herhangi bi modun üstüne yıkama yapıp ektra durulama yapıyor.

Bezleri genelde 30 derece 45 dk lık modda yıkıyorum. Birkaç ayda bir 45 derece 1 saatte yıkıyorum ekstra temizlik gibi düşünüyorum. Kurulama bezini , cila yaptığın bezlerden ayır o şekilde yıka. Hatta genelde eldiven-kurulama havlusunu bir yıkayıp , cila - apc li bezleri beraber yıkıyorum

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tekerlekteki durulama ,normal durulama modu. Sağdaki ekstra durulama ise , herhangi bi modun üstüne yıkama yapıp ektra durulama yapıyor.

Bezleri genelde 30 derece 45 dk lık modda yıkıyorum. Birkaç ayda bir 45 derece 1 saatte yıkıyorum ekstra temizlik gibi düşünüyorum. Kurulama bezini , cila yaptığın bezlerden ayır o şekilde yıka. Hatta genelde eldiven-kurulama havlusunu bir yıkayıp , cila - apc li bezleri beraber yıkıyorum
Yok zaten tek bez olarak atacağım da hangi modda atacağım hala türlü türlü fikir arasından kara veremedim valetPro microfibre reviver kullancağım 45-50 ml arası tek bildiğim o

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu iki kurulama havlusundan hangisini tavsiye edersiniz. Yada baska önerebileceğiniz ürün varmi. Aracim pejo 2008

https://ty.gl/9sgdqmz6ibmmj

MF SuperClean Duo Twist Oto Kurulama Havlusu - Çi̇ft Katli - 50x80 Cm - 1200 Gsm - Fiyatı, Yorumları
İkiside ayni ürün hocam ama siz şunu da tercih edebilirsiniz.

MF SuperClean Purestar Duplex Mikrofiber Oto Kurulama Havlusu 45x75 Cm Gri - Fiyatı, Yorumları

Sektörün en çok satan havlusu.

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Beiersdorf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balikesir