Hızlı Soru - Cevap

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam arkadaslar. On yikama yaptigimiz snow foam sampuanlar ile daha sonra kova kullanmadan temasli yikama yapmanin ne zarari var. Bir hafta oncesine kadar kopuk pompasiyla yikama yapiyordum. Artik yikama makinesi aldim ve snow foam seklinde on yikama ve sonrasinda temasli yapicam yine. Cokmu yanlis yapiyorum diye dusunmeye basladim.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Merhaba,

Ben K2 Pro Bela sonrası Good Stuff Snow Foam kullanıyorum. Pembe renkli olanı aldım. Yeşil ve Turuncusuda var. Renkli olmasından dolayı araba yıkamayı daha zevkli hale getirdiği kesin.

K2 Pro Belada güzel bir üründür. Ancak K2 Active foam seramiğe uygun mu o konuda bilgim yok maalesef.
Çok teşekkürler.

Furkan18.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Camlarda senelerce beklemiş kireç lekesi nasıl çıkar ve aynı şekilde kaportada beklemiş zift lekeleri mevcut hangi ürünleri önerirsiniz teşekkürler

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Ppf tpu tek parça için fiyatı ortalama nedir , Fikri olan var mı? (örneğin tek çamurluk)

Herhangi hasar sonrası maliyet dengesini merak ettim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ppf tpu tek parça için fiyatı ortalama nedir , Fikri olan var mı? (örneğin tek çamurluk)

Yüzey düzgünse söküp hiçbir işlem yapmadan yenisini takma parça boyutu ile doğru orantılı olacak şekilde 5 binden başlar. Şuan sadece ön üç parçaya 30 bine yakın fiyat çekiyorlar

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhabalar. Forumlardan araştırarak yukarıdaki Scgb jant fırçasını aldım internetten ama hem sapı kısa hem de fırça kısmı sert geldi bana. Sanırım markanın yanlış modelini aldım. Sap uzunluğuyla davlumbaz ne kadar temizlenir bilemedim. Fırçanın sertliği uzun vadede lastiğin yanağına zarar verir mi? Bunu iade et şunu al dediğiniz bir ürün varsa da tavsiyelere açığım.

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Çok dağınıklık oluyor diyince bende bir odayı malzemelere ayırdım diyeceksin sandım hocam :kahkahaa: güle güle kullanım, düzeni severiz :)
açıkçası hem çalışma hem malzeme odası gibi kullanıyordum. Sonra baktım malzemeler beni de odadan attı bende çözümü böyle buldum

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana

Merhabalar. Forumlardan araştırarak yukarıdaki Scgb jant fırçasını aldım internetten ama hem sapı kısa hem de fırça kısmı sert geldi bana. Sanırım markanın yanlış modelini aldım. Sap uzunluğuyla davlumbaz ne kadar temizlenir bilemedim. Fırçanın sertliği uzun vadede lastiğin yanağına zarar verir mi? Bunu iade et şunu al dediğiniz bir ürün varsa da tavsiyelere açığım.
Bu markanın değil ama aynı hatayı bende yaptım başka markanın bir fırçasını almıştım. Kıllar sert ve fırça kısa olunca iade ettim. Şu an lastik yanaklarını jantları temizlerken detay fırçası ile geçiyorum. Geçen cartainer lastik fırçası aldım daha yumuşak onu daha deneyemedim ama. Davlumbazlar için ise yeşil fırçanın bolca kullanıldığını görüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Guncel fiyat tabi benim tanidigim 2 Sag Sol Camurluk 6 bin.

https://www.adbl.com.tr/urun/adbl-tire-brush-lastik-fircasi

Guzeldir boyutu kücüktür.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
blue marlin nerden temin ettiniz
Üç sene önce forumda arkadaşımız emre satıyordu,bir tane denemek için almıştım,onu aldığım dönem gyeon silk dryer kullanıyordum.blue marlini kullanınca farkı gördüm ve üç tane daha aldım.halada en çok onları kullanıyorum..sanırım Tr de şuan satışı yok

Celal

Uzman Detaycı
Üye

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kolay gelsin matkap almayı düşünüyorum fırça ile kullanıcam aranızda kullanan varmı hangi marka iyi olur sadece araba için değil harici kullanıcağım yerlerde olucak dewalt düşünüyorum ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum.
dostum bende birçok dewalt ürün var. atolyemde kullanıyorum.
yardımcı olayım sana dogru bir ürün seçmiş ol.
oncelikle duvar mı delicen. ahsapa vida mı atıcan yokda demir yada çelik vidalayıp delicek misin?
fırca ıcın en basıt ürün bile iş gorur.
yarın obur gün ben bu sarjlı ile duvar delicem der misin?
yada ufak tefek metal delme ahsap vidalama işim olur mu diyosun?
sadece ahsap vidalama için mesela direk bir ürün var.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hocam sap boyu aynı mı emin olamadım ama bu uca sahip fırça kullandım birkaç kez. Lastik fırçalarken kullandığımız standart tuf shine benzeri fırça kullanıyordum. Bu sgcb fırça ile temizlik çok daha rahat geldi. Bu fırçanın uzunu kısası vs var mı bilmiyorum ama alma niyetim oluştu öyle kullanınca

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Uzun süre bu fırçayı kullandım fırçaları cok yumuşak düzenli lastik temizleyen birisi için cok güzeldir alacağınız diğer fırçalar sanırım bundan sert olur çünkü bundan daha yumuşağını görmedim. Lastiğe bi zararı olmaz yıllardır fırçalıyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
arkadaslar bu ürün jant fırçası değil lastik fırçasıdır.
lastikte sert fırça güzel iş yapar
Evet abi bu lastik fırçası sanırım jant veya davlumbaz için sandılar. Lastikleri düzenli temizleyen ve kaliteli parlatıcı kullananlar için bu fırça iyi. Sürekli lastik fırçalamayanlar için sert fırça daha iyi olacaktır