Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
firball seramik tavsiye eder misiniz yoksa önereceğiniz daha iyi marka var mı
etmem. ben kullanmadım kullananlardan dinledim dayanımı kesinlikle vaad ettiği gibi değil. bizim ülkemizde 5 sene dayanım diye satılıyormuş ama geçen aylarda düzenlenen fuarda yabancı arkadaş kendi ülke şartlarına göre 5 yıl dayanık vaad ettiğini türkiyede böyle olmadığını anlatmıştı. Bu sorunu tek bir kişiden duymadım o yüzden yazıyorum.

furkanerdill

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
etmem. ben kullanmadım kullananlardan dinledim dayanımı kesinlikle vaad ettiği gibi değil. bizim ülkemizde 5 sene dayanım diye satılıyormuş ama geçen aylarda düzenlenen fuarda yabancı arkadaş kendi ülke şartlarına göre 5 yıl dayanık vaad ettiğini türkiyede böyle olmadığını anlatmıştı. Bu sorunu tek bir kişiden duymadım o yüzden yazıyorum.
5 yıl garanti olarak satılıyor evet, o kadar dayanamayacağını tahmin etmek zor değil zaten, siz ne önerirsiniz dayanımı ve su iticiliği güzel olan

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese merhabalar aracım megane 4 sedan cosmo mavi renkte ppf kaplama yaptırmak istiyorum istanbulda yaşıyorum nerede yaptırabilirim ? aracımın sökülmesini çok istemiyorum trim seslerinden ve xyz kişiler tarafından sökülmesinden ötürü var mıdır işin ehlidir korkmadan yaptır dediğiniz bir yer ? veya özellikle şu markayı kullan dediğiniz

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dostlae selamlar. Ph nötr apc ve yine ph nötr kova yıkama şampuanı tavsiyelerine açığım. Valet pro apc ve konsantre şampuan kullanıyodum memnunum açıkçası

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Dostlae selamlar. Ph nötr apc ve yine ph nötr kova yıkama şampuanı tavsiyelerine açığım. Valet pro apc ve konsantre şampuan kullanıyodum memnunum açıkçası
Merhaba ben kova için Koch Chemice Nms Nano Magic şampuan kullanıyorum. Üründen çok memnunum. Elimde bir 7-8 lt kadar daha var. Bitince Vonix F-Loc deneyeceğim. Kullanan bir çok arkadaş bu üründen memnun.

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Dış plastik aksam için valet pro black to future veya koch pss denemeyi düşünüyorum, tecrübe etmiş olan veya şu ürün daha iyi dediğiniz bir ürün var mıdır

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye

Çeyize yeni eklenen ürünlerim.

CarPro DHydrate Dry Towel Twisted Pile - Kurulama Havlusu
CARPRO DabDab Yıkama Pedi
Vonixx Blend Ceramic Spray Wax
Fireball Tire Janus Lastik Koruyucu ve Parlatıcı
Vonixx Microlav – Konsantre Mikrofiber ve Pasta Ped Temizlik Şampuanı
CarPro CQuartz Fabric - Nano Kumaş Koruma
Fabric deneyiminizi paylaşır mısınız

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Fabric deneyiminizi paylaşır mısınız
Merhaba, deneyimimi sizinle paylaşmak isterim, kullanılan araç 2021 passat kumaş koltuk gri siyah, aracımı ilk aldığımda uyguladığım için temizliğe ihtiyaç yoktu, carpro fabriq 50 ml ,dikkat 2.0 değil, ürünü yaz sıcağında gölgede uyguladım ve kürleşmesi için 2 gün nemden muhafaza ettim. Koltukların Oturak kısımlarına öncelik vermelisin sonra sırt dayama kısmına geçin bu şekilde daha verimli olacaktır. Sonuç olarak ürün yaklaşık 1,5 yıl etkisini sürdürdü. Uygulama açıklamasında olduğu gibi pratik. Ancak ömrü tamamlandığında sim gibi gibi şeyler oldu, çok yoğun değil ,çırpılarak temizleniyordu. Belki de benim uygulamamda bir hata yapıldı. Ürünü tekrar sipariş ettim ancak bu sefer carpro fabriq 2.0. Belki de 2. 0 da sim pullanması olmayabilir. Selamlar

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Merhaba, deneyimimi sizinle paylaşmak isterim, kullanılan araç 2021 passat kumaş koltuk gri siyah, aracımı ilk aldığımda uyguladığım için temizliğe ihtiyaç yoktu, carpro fabriq 50 ml ,dikkat 2.0 değil, ürünü yaz sıcağında gölgede uyguladım ve kürleşmesi için 2 gün nemden muhafaza ettim. Koltukların Oturak kısımlarına öncelik vermelisin sonra sırt dayama kısmına geçin bu şekilde daha verimli olacaktır. Sonuç olarak ürün yaklaşık 1,5 yıl etkisini sürdürdü. Uygulama açıklamasında olduğu gibi pratik. Ancak ömrü tamamlandığında sim gibi gibi şeyler oldu, çok yoğun değil ,çırpılarak temizleniyordu. Belki de benim uygulamamda bir hata yapıldı. Ürünü tekrar sipariş ettim ancak bu sefer carpro fabriq 2.0. Belki de 2. 0 da sim pullanması olmayabilir. Selamlar

yagizzeness

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese merhabalar aracım megane 4 sedan cosmo mavi renkte ppf kaplama yaptırmak istiyorum istanbulda yaşıyorum nerede yaptırabilirim ? aracımın sökülmesini çok istemiyorum trim seslerinden ve xyz kişiler tarafından sökülmesinden ötürü var mıdır işin ehlidir korkmadan yaptır dediğiniz bir yer ? veya özellikle şu markayı kullan dediğiniz
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir ise çok sevinirim

sametozt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Merhabalar
Elimde 1 Lt. Koch Chemir Mzr bulunduğu için iç temizlikte bu ürünü uygun oranda sulandırıp, düzenli olarak kokpit, plastik- kapı trimleri vb. Yerlerde kullanmayı düşünüyorum. Genel kanı bu kadar yüksek ph a sahip ve kir çıkarması yüksek bir ürünün düzenli olarak kullanılmaması yönünde. Rutin kullanım için yine koch chemie asc, Carpro innerqd, Af spritz, gyeon interior dk2 ve birçok markada daha soft kullanıma hazır birçok ürün mevcut. Elimde bu ürün varken değerlendirmek isterim. Sormak istediğim
1. Rutin kullanım öncesi ilk temizlik için düşük derece bir kir seviyesi için sulandırma oranı ne olmalı ?
2. Rutin kullanımda mikrofiber beze sık sil olacak şekilde markanın verdiği maksimum seyreltme oranında kullanmak mantıklı mıdır ? (1:50)
3. Rutin kullanım kesinlikle mantıksızsa önerdiğiniz iç temizlik ürünü nedir ?
Sorduğum soruyla alakalı cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bu konuyu araştırırken yurtdışı forumlarında da türkiye forum ve ürün yorumlarında da benimle aynı ikilemi yaşayan çok insan olduğunu gördüm. Konuyla ilgili üretici yorumunu da merak ettiğim için kendilerine aynı soruları yönelttim. Bu soru aklını kurcalayan olursa faydalı olabilir.
Kısacası anladığım kadarıyla koch chemie markası po ürününü hassas yüzeyler için geliştirmediğini ve testlerini de gerçekleştirmediği için ürün açıklamasında plastik, vinil vb. Yüzeyleri geçirmiyor.
Öncelikle ilk mailde gelen cevap şu şekilde oldu.

1. Cevap :
We recommend diluting Mzr 1:10 with water. It is suitable for all non-sensitive surfaces like textile and hard structured plastic. For all surfaces like dashboards, navigation panels, black pianos, aluminum imitations and all electrical parts (so all sensitive surfaces) we recommend using Asc.

1. Cevap:
Mzr'yi 1:10 oranında suyla seyreltmenizi öneririz. Tekstil ve sert yapılı plastik gibi tüm hassas olmayan yüzeyler için uygundur. Gösterge panelleri, navigasyon panelleri, siyah piyanolar, alüminyum taklitleri ve tüm elektrikli parçalar (yani tüm hassas yüzeyler) gibi tüm yüzeyler için Asc kullanmanızı öneririz.

Sonrasında kendilerine neden pol star ürünlerini güvenli ve temizlik gücü olmasına rağmen sadece tekstil deri alcantara olarak sınırlı önerdiklerini sordum. Karşılığında bu cevabı ilettiler.

Cevap 2:
Pol Star were developed for textile and leather cleaning. It also contains a special raw material which protects the textile against new soiling. Sure, you can use it on plastic surfaces, it will clean, but we didn’t make tests on navigation system or similar sensitive surfaces, because it were developed for another application.
I am sure you will be happy with ASC for your use.

Cevap 2:
Pol Star tekstil ve deri temizliği için geliştirilmiştir. Ayrıca tekstili yeni kirlenmelere karşı koruyan özel bir hammadde içerir. Elbette plastik yüzeylerde kullanabilirsiniz, temizler, ancak navigasyon sistemi veya benzeri hassas yüzeylerde test yapmadık, çünkü başka bir uygulama için geliştirildi. ASC'den kullanımınızda memnun kalacağınızdan eminim.