Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #27,721
sanki planlı eskitme gibi :D bu şarjlı pompaların diş kısmının et kalınlığı çok az o yüzden kaçınılmaz son gibi.
Malesef öyle gibi kardeşim. Epoksi yapıştırıcı sürdüm bakalım tutarsa artık.

Sunfix falan işe yaramadı. Kemik gibi tuttu eyvallah da hava kaçırmaya devam ediyor

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sonaxın xtreme nano jant temizleyicisinde de yüzde yirmi indirim var 387₺ geliyor 500ml. kalitesi nasıl alınır mı nerdeyse k2 neorim seviyesine inmiş fiyatı

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam açıkçası sormadım ama alacağını sanmam. Sapın olduğu yerden ağırlık bindiği için şişe tam oradan terse doğru çatlıyor ve açılıyor
Polham o ürünleri ilk getirdiğinde kötü kargolamadan tutma sapında ufak bi kırık vardı kullanıma engel olmayan, bakın kargoda ürünleriniz kırılıyor dedim. Değişim ve iade istemedim bilgilendirmek istedim firmayı. (arkadaşınki de kırık geldi). Firma kusura bakmayın diyip hemen yenisini gönderdiler ücretsiz olarak. Yeni gelende de çatlak vardı artık bişi demedim 2sini de kullanıyorum şuan sorunsuz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Polham o ürünleri ilk getirdiğinde kötü kargolamadan tutma sapında ufak bi kırık vardı kullanıma engel olmayan, bakın kargoda ürünleriniz kırılıyor dedim. Değişim ve iade istemedim bilgilendirmek istedim firmayı. (arkadaşınki de kırık geldi). Firma kusura bakmayın diyip hemen yenisini gönderdiler ücretsiz olarak. Yeni gelende de çatlak vardı artık bişi demedim 2sini de kullanıyorum şuan sorunsuz.
Bana da öyle gelmişti hocam. Korumasız şekilde gelip sağlam gelmesine şaşırmıştım. Epey süre kullandım ama tahminen ya kova kenarına asmaktan ya da içi sıvı doluyken 2. Elle alttan desteklememekten çatladı. Ama gerçekten o boğaz kısmı aşırı ince, elle bile bükülecek kıvamda neredeyse. Belki zamanla kimyasal da değdikçe iyice yumuşamıştır. Bunlara dikkat etmekte fayda var. Tam o ağırlık merkezi yerinden ayrılıyor

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güncel olarak pompada Yetiyi kaç ml kullanıyorsunuz?
Merhaba,

Güncel olarak Alta foam pompada 1500ml çeşme suyunda 30-35 ml Yeti kullanıyorum. Köpük için de sarı olan orta yoğunlukta olan ucu takıyorum. Yeşil fazla yoğun oluyor o yüzden kullanmıyorum.

Ben pompayı 1800ml alacak kadar dolduruyorum. Hatchback bir araç için önce lastikler ve sonra da tüm araç için yeterli oluyor. Tüm kaportaya yoğun köpük atayım bol bol kirler aşağı aksın derseniz pompa tek seferde yetmez.

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar herkese,

Dün aracı ön köpük, durulama, temaslı şampuan ve çift durulama ile yıkadım.

Kuruladıktan sonra son nemini alırken yüzeyde gezen mikrofiber bez yer yer pütür pütür bir şeylere takılıyor.

Temaslı yıkamayı biraz daha mı bastırmalıyım?
Demir tozu ve ağır kir yüzünden kil temizliği zamanı mı geldi?
Ağaç reçinesi olabilir mi?

Teşekkürler

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Selamlar herkese,

Kuruladıktan sonra son nemini alırken yüzeyde gezen mikrofiber bez yer yer pütür pütür bir şeylere takılıyor.

Teşekkürler
Ağaç reçinesi göze çarpar. Büyük ihtimal kil temizliğiyle sorun çözülür.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar herkese,

Teşekkürler
Hocam büyük ihtimalle ağaç reçinesidir. Kil direkt çözüm olur. Birkaç yıkamada magifoam da sökebiliyor kısmen

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Marolex Axel 3000 için hangi köpük yoğunluğu ucunu önerirsiniz pompanın performansını etkiler mi en kullanışlı hangisi

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Selam, İPA ne alıyorsunuz veya nereden alıyorsunuz ? Yıllar önce direk Erdem Boya'dan alıp 1:1 sulandırıp kullanıyorduk ama şimdi güncel olarak nereden alabiliriz ve oran ne kullanıyorsunuz.

Çalıştığım iş yerinde aslında İPA %70 alkol ve enjeksiyonlu su ile sulandırılmış şekilde hazır var ama dışarı vermiyorlar sanırım bugün çözemedim :D

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Selam, İPA ne alıyorsunuz veya nereden alıyorsunuz ? Yıllar önce direk Erdem Boya'dan alıp 1:1 sulandırıp kullanıyorduk ama şimdi güncel olarak nereden alabiliriz ve oran ne kullanıyorsunuz.

Çalıştığım iş yerinde aslında İPA %70 alkol ve enjeksiyonlu su ile sulandırılmış şekilde hazır var ama dışarı vermiyorlar sanırım bugün çözemedim :D
Wogens marka Saf Ipa Izopropil Alkol kullanıyorum. Genel olarak forumda arkadaşlarda aynı markayı kullanıyor.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hocam selamlar, diğerlerine göre biraz pahalı ama gerçekten gerçek bir alkol alıyorsanız Tekkim markası lisanslı bir kimya üreticisi, araştırma laboratuvarlarında hastanelerde vs sıkça kullanılan güvenilir bir marka. Her ne kadar ipa bireysel satışı serbest olsa da Tekkim alkollerini de sadece TAPDK belgesi olan firmalar üzerinden satar. İzopropil Alkol (2-Propanol) Pur. Gr. 1 lt