Hızlı Soru - Cevap

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bana da öyle gelmişti hocam. Korumasız şekilde gelip sağlam gelmesine şaşırmıştım. Epey süre kullandım ama tahminen ya kova kenarına asmaktan ya da içi sıvı doluyken 2. Elle alttan desteklememekten çatladı. Ama gerçekten o boğaz kısmı aşırı ince, elle bile bükülecek kıvamda neredeyse. Belki zamanla kimyasal da değdikçe iyice yumuşamıştır. Bunlara dikkat etmekte fayda var. Tam o ağırlık merkezi yerinden ayrılıyor
Bugün benimkilerden birinde de aynı sorun oldu dıştan birşeyler denedim olmadı içten o boğaz kısmına elektrik bandı çektim şimdilik düzeldi iyice artarsa iç tarafı bi silikonla dönmek gerekecek

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hem jant hem lastik temizleyici arayışındayım good stuff lastik temizleyici ile jant temizleyici ilgi alanımda fakat K2 neorim hem jant hem lastik için kullanılabiliyormuş galiba kullanan, memnun kalan var mı? K2 daha mantıklı geliyor

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba, aracın tavan döşemesini würth activ clean ile temizledim fakat ön taraflarda ürün bitti. Tavan kuruduktan sonra şöyle bir çizgi oluşmuş ne yapmalıyım

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abiler selamlar,

Aracıma Fireball seramik uygulaması yapıldı. Parlaklığı ve su iticiliğinden çok memnunum. Ancak şöyle bir durum var, wax olarak meguiars quick wax kullanıyordum seramik işleminden sonra çok iz yapmaya başladı, avuç içi kadar yeri çitileye çitileye 5 dakikada zor temizliyorum ki kuru bezle hiç çıkmıyor. Sebebi nedir ? yada bu durumu yaşatmayacak bir ürün var mıdır ?

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abiler selamlar,

Aracıma Fireball seramik uygulaması yapıldı. Parlaklığı ve su iticiliğinden çok memnunum. Ancak şöyle bir durum var, wax olarak meguiars quick wax kullanıyordum seramik işleminden sonra çok iz yapmaya başladı, avuç içi kadar yeri çitileye çitileye 5 dakikada zor temizliyorum ki kuru bezle hiç çıkmıyor. Sebebi nedir ? yada bu durumu yaşatmayacak bir ürün var mıdır ?
Kardesim seramik yapilan araca neden wax yapip bide citileyerek silmeye calisiyosun. Aracina para vermis uygulama yapmissin mis gibi seramiklenmis mumkun oldugunca az temasla korumak varken bezle bastirmak niye. İslak kullanilan cilalardan sık gec. Birde kuru bez demissin aman Allah im abi niye yaptirdin o zaman seramigi.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kardesim seramik yapilan araca neden wax yapip bide citileyerek silmeye calisiyosun. Aracina para vermis uygulama yapmissin mis gibi seramiklenmis mumkun oldugunca az temasla korumak varken bezle bastirmak niye. İslak kullanilan cilalardan sık gec. Birde kuru bez demissin aman Allah im abi niye yaptirdin o zaman seramigi.
İnsanlar öğrenmek için burada yargılayıcı bir dil yerine tavsiye edici bir dil kullanmaya özen göstermek gerekir

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnsanlar öğrenmek için burada yargılayıcı bir dil yerine tavsiye edici bir dil kullanmaya özen göstermek gerekir
Oyle bir niyetim yoktu arkadasta yanlis anlamamistir insallah. Kaldik ki bende ogrenmek icin burdayim cok bisey bildigim yok hergun ogrenmeye gayret ediyorum. Eger kirdiysam kendisinden ozur dilerim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abiler selamlar,

Kardesim merhaba koruma ürünü yani ekstra seramigin ömrünü uzatmak icin kendine bir tane asidik şampuan birde seramik destekleyici QD almani tavsiye ederim.

K2 Fluxo Sampuan güzeldir.
ADBL Speed QD iyidir.
Fireball Piroquette İyidir.
Vonixx Si02 Pro.iyidir.

zcn06

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün benimkilerden birinde de aynı sorun oldu dıştan birşeyler denedim olmadı içten o boğaz kısmına elektrik bandı çektim şimdilik düzeldi iyice artarsa iç tarafı bi silikonla dönmek gerekecek
Hocam şişeyi direk değiştirmeyi denediniz mi başka. Uyumlu şişe var diyorlardı sanki

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abi daha öncesinde sürekli olarak kullandığım ürünler, toz tutmaması açısından waxlıyorum araç zaten örtülü yatıyor genel olarak. Islak cilalara bir bakacağım. Kusura bakma sinirlendirdik seni de. Seramikte iz yapınca sebebini anlayamadım.

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kardesim merhaba koruma ürünü yani ekstra seramigin ömrünü uzatmak icin kendine bir tane asidik şampuan birde seramik destekleyici QD almani tavsiye ederim.

K2 Fluxo Sampuan güzeldir.
ADBL Speed QD iyidir.
Fireball Piroquette İyidir.
Vonixx Si02 Pro.iyidir.

Abi teşekkür ederim, ürünlere bakıyorum şimdi. Eline sağlık.