Şu chemical guys kilitli kapaklı kovadan baya bir alan olmuş forumda, benzinliğe genelde suyunuzu kendiniz götürmek için mi alıyorsunuz? Benim şimdilik gittiğim benzinlikte çeşme var ama olmayanına denk gelince gerçekten cok zor olur. Ama bir kovayada kapağı var diye 1200 tl vermek mantıklı gelmiyor bir türlü kendimi ikna edenedim
Uzun zamandır aklımda olan bir üründü. Normalde fiyatı daha yüksek, bir süredir indirimde. Bana sorarsanız hakkı en fazla 700–800 TL. Alternatif ürünlerde fiyatlar daha da yüksek, (1500 ve üstü) tabii gidip 250 TL’ye standart bir kova da alabilirsiniz.
Benzinliğe kendi suyunuzu götürmenize uygun değil çok sallanma olursa sağından solundan damlatır kaçırır, devrilirse de eyvah eyvah.
Benim tercih etme sebebim; ön yıkama, jant, lastik ve davlumbaz temizliği yaptığım sırada yaklaşık 1 saatlik süreçte temaslı yıkama kovasının içine toz ve pislik girmemesi için kapaklı olması.
Bir diğer tercih sebebim ise kova iç çapının Dirt Guard’a uygun olması.
Ayrıca, standart kovalara göre 3–4 kat daha kalın malzemeden üretilmiş, kalite hissi gayet güzel.