Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #28,361
Mağazada falan denk gelirse bir alıp deneyeyim. Açıkçası perwol ile valetin arasında fark var bence. Bunu twisted havlumla arabayı kurularken anlıyorum. Aynı durumu bu deterjanı da bi alıp deneyeyim.
Dene hocam en kötü beğenmezsen evde çamaşır yıkarken kullanırsınız. :gulumsemex:

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba, ön camda ciddi şekilde çizik ve silecek çizikleri var. Bunlara camı değiştirmeden %100 bir beklentim olmadan ne uygulama yaptırabilirim veya amatör olarak yapabilirim

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Mağazada falan denk gelirse bir alıp deneyeyim. Açıkçası perwol ile valetin arasında fark var bence. Bunu twisted havlumla arabayı kurularken anlıyorum. Aynı durumu bu deterjanı da bi alıp deneyeyim.
1 lt den fazla yeşil valet pro microrevieve kullandım ve perwol sarı - yeşil denedim. Neredeyse 1 şişe domol sport da bitecek gibi , etkisi tam olarak dediğiniz gibi. Perwol ürünlerinden daha iyi olduğunu gördüm ve başka bir tavsiyemde var. Herhangi leğen - kova gibi bişeyin içine havluları koyup üstüne 2 lt lik beyaz sirke , 1 lt civarıda beklemiş çeşme suyu - saf su koyup bekletin ertesi gün çiçekk.

kaliteli bezleri 1 yıkama vp microfibre 1 yıkama domoll sport ile
jant , paspas gibi bezleri 1 yıkama perwol 1 yıkama domol sport ile yıkıyorum şuanlık memnunum diyebilirim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

K2 Neorim Jant lastik temizleyici
Domestos Köpük Gücü ( Şişe efsane köpük atıyor ayrıca ters kullanım özelliği var tavsiye ederim. )
Maskeleme bandı
Çok mantıklı köpük pompaları cok pahalı olunca benimde niyetim vardı bu domestos şişesine reklamlarda görüyordum sürekli. güle güle kullanın

Ahmet3131

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba araç içi için ürün alcaktım valetpro apc ve vp advanced interior cleaner arasından terchiniz hangisi olur elimde polstarla spritz de var

Son düzenleme:

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba araç içi için ürün alcaktım valetpro apc ve vp advanced interior cleaner arasından terchiniz hangisi olur elimde polstarla spritz de var
Araç içinde apc yerine interior cleaner ürünler kullanmaniz daha güvvenli olur. Spritz düzenli kullanımda soft ve hoş kokulu bir temizlik sunar. Belli aralıklar ile de derinlemesine temizlik yapayım derseniz adbl interior cleaner var, dediğiniz vp interior cleaner var, gyeon ürnleri var, kc multiinterior cleaner var. Adbl qd unlimeted da güzel tek ürünle temizlik için.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 lt den fazla yeşil valet pro microrevieve kullandım ve perwol sarı - yeşil denedim. Neredeyse 1 şişe domol sport da bitecek gibi , etkisi tam olarak dediğiniz gibi. Perwol ürünlerinden daha iyi olduğunu gördüm ve başka bir tavsiyemde var. Herhangi leğen - kova gibi bişeyin içine havluları koyup üstüne 2 lt lik beyaz sirke , 1 lt civarıda beklemiş çeşme suyu - saf su koyup bekletin ertesi gün çiçekk.

kaliteli bezleri 1 yıkama vp microfibre 1 yıkama domoll sport ile
jant , paspas gibi bezleri 1 yıkama perwol 1 yıkama domol sport ile yıkıyorum şuanlık memnunum diyebilirim.
Twistedlarda zaman zaman kovaya yatırma işlemi yapıyorum. Kovaya beyaz sirke, hafif sıcak su ve vp reviver döküp karıştırıyorum. Sabaha kadar öyle duruyor, ara ara karıştırıyorum. Perwoll ü kötü bezlere falan ayırayım :D

Bu cilalı baldwipe bezler dert. Elde yıkıyorum genelde. Bazen de sirkeli suya yatırıyorum. Diğer havlularla falan yıkanamıyor, onlara geçiyor cila ve mahvediyor. Ona çözüm bulmak gerek :) makineyi de boş çalıştıramıyorum, yanında bir şeyler atmak lazım. Bim bezi ve baldwipe lar da doldurmuyor haliyle.

Mkmk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar, giriş seviyesi 150 mm taban orbital polisaj makinem var. Kalın pasta, ince pasta için ped tavsiyesi verir misiniz? Genelde 150 mm taban için 150/180 mm kullanılması gerektiğini söyleniyor. Ama 180 mm biraz büyük gibi sanki. O yüzden 150/160 mm ped almak istiyorum. Orbital makine için bulamadım. Yok mu acaba?

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar, giriş seviyesi 150 mm taban orbital polisaj makinem var. Kalın pasta, ince pasta için ped tavsiyesi verir misiniz? Genelde 150 mm taban için 150/180 mm kullanılması gerektiğini söyleniyor. Ama 180 mm biraz büyük gibi sanki. O yüzden 150/160 mm ped almak istiyorum. Orbital makine için bulamadım. Yok mu acaba?
Bir dunya ped var hocam nasil bulamadin hatta ben sana birkac link atayim bak oradan.

https://app.hb.biz/870ugJ9UVYyb

150 MM liktir Makina tabanina uyar sorun olmaz bunun pasta icin vs cesitleri var link e tikladiginda bulursun

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
bızım sayfada bircok cesit var. 6ınc 150mm kullan . orbıtal makinelerde 180 mm pek olmaz olsada performanslı olmaz.

https://www.trendyol.com/sr?q=PED&qt=PED&st=PED&mid=113216&pi=2

Mkmk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Mkmk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam 6 inç 155/175 mm olarak var. Çoğu sünger Konik şeklinde bi tarafı 150 mm olan diğer tarafı 170/180 mm.
Nasıol un 150 mm olan süngerleri nasıldır acaba?
135mm 125mm 155mm 150mm bırsuru kesım cesıdı var. 155 yada 100 taban capı olanı kullanabılırsın. konik yuvarlak köşeli ufo kesim gibi birçok kesim modeli var.
tabanı uygun yeterlı.6ınclerden herhangı bırını sec. amator oldugun ıcın suan ıyısını kotusunu farketme sansın zaten yok. zamanla onuda ayırt edersınız.