Hızlı Soru - Cevap

Mkmk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #28,381
135mm 125mm 155mm 150mm bırsuru kesım cesıdı var. 155 yada 100 taban capı olanı kullanabılırsın. konik yuvarlak köşeli ufo kesim gibi birçok kesim modeli var.
tabanı uygun yeterlı.6ınclerden herhangı bırını sec. amator oldugun ıcın suan ıyısını kotusunu farketme sansın zaten yok. zamanla onuda ayırt edersınız.
Hocam şunu öğrenmek istiyorum, benim makinenin taban çapı 150 mm. Bu makineye uygun sünger alırken taban çapı en az 150 mm mi olması lazım yada 135 mm taban çaplı sünger de olur mu?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hocam şunu öğrenmek istiyorum, benim makinenin taban çapı 150 mm. Bu makineye uygun sünger alırken taban çapı en az 150 mm mi olması lazım yada 135 mm taban çaplı sünger de olur mu?
Makinenizin ped tabla çapı 150mm ise 150mm(6") ped almanız lazım. Bazı pedlerin açıklama kısımda 150mm yazar bazılarında 6" yazar bazılarında 150/165 yazar. 150/165 yazan pedlerde 150mm pedin tablaya oturan cırtlı kısmıdır,165mm de pedin boyaya temas edecek yüzünün ölçüsüdür.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Çamur yağan yağmurlardan sonra çok bastırmadan quick detailer ile boyanın üzerinden geçmek ciddi kılcal çizik oluşturur mu? Aracı yeni yıkadıktan 1-2 gün sonra bu durum çok sinir bozuyor

Orhan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Uşak
Arkadaşlar merhaba. Liquid Elements T4200 Mk2 V2 15mm Orbital Polisaj Makinesi stokları tükenmiş herhalde. Tekrar ne zaman stoğa girecek bilgisi olan var mı?

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Kedi idrarı kokusu nasıl çıkar ne yapsam çıkmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ürünü bir araştırın derim Zefiran diye geçiyor koku problemine fayda ettiği söyleniyor kendim deneyimlemedim o yüzden net birşey diyemiyorum ama 100tl gibi fiyatı ucuz denemeye değer.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Kedi idrarı kokusu nasıl çıkar ne yapsam çıkmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de sirf bu yuzden koltuk yikama makinesi aldim ama ne yaptiysam kedinin ayni yere cis yapmayacak sekilde kokuyu cikaramadim, yukardaki urunu de siparis edip deneyecegim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ben de sirf bu yuzden koltuk yikama makinesi aldim ama ne yaptiysam kedinin ayni yere cis yapmayacak sekilde kokuyu cikaramadim, yukardaki urunu de siparis edip deneyecegim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enzim içerikli koku gidericileri kullanmanız gerekir.

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, herkese keyifli forumlar. Elimde 2019 yılından kalma Valet Pro Concentrated Car Wash Shampoo ürünü var. Araç ve ikamet değişikliğinden dolayı uzun süredir kullanmıyorum (Yaklaşık 6 yıl). Şimdi ise yeni bir otomobil aldım. Aracımı yıkayacağım ama bu kadar süre geçmesinden dolayı şampuanın zarar görüp görmediğinden (bayatlama, bozulma vs.) emin olamadım. Çoğu yerde yaptığım araştırmalar da sonuçsuz kaldı. Sizlere danışmak istedim. Yeni bir şampuan almalı mıyım? Yoksa elimdeki şampuanı (yaklaşık 2 lt.) mı kullanmalıyım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Keyifli forumlar dilerim.

guleryuzlukobra

Çaylak Detaycı
Üye
İl
.
Merhaba 6 yıl diyorsunuz, bozulma ve sorun yaratma potansiyeli çok fazla. Elinizdeki şampuanı lastik ve davlumbaz gibi yerlerin temizliğinde kullanabilirsiniz, kısacası kaportadan boyadan tuzak tutmanız çok daha iyi olacaktır. Maliyet fiyat performans odaklı konsantre bir şampuan işinizi fazlasıyla görecektir. Önerim; ADBL Yeti veya Vonixx V-FLOC olacaktır.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Pek bir sorun olacağını sanmıyorum, saklandığı koşullar iyiyse bence sorun olmaz. Renk, koku vb. kontrolleri çalkalayıp mutlaka yapın,
Çoğu Detailing ürünü ortam sıcaklığı ve nem vs. bağlı olarak düzgün saklanırsa 8-10 yıl ve üzeri gidiyor açıkcası.

Son düzenleme:

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Cilasız şampuanlarda genelde sorun oluyor. @_CaN_ hocamın dediği gibi testini yapıp uygunsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Düzgün şartlarda sakladıysanız büyük ihtimalle bozulmamıştır. 8 yıllık aynı ürün elimde mevcut zamanında 5 lt. bidonla almıştım hala canavar gibi.