Hızlı Soru - Cevap

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #29,021
@Dtmehmet Merhaba, İç aksamda plastik, deri ve halı için doğru oranlama ile koch chemie po kullanabilirsiniz. Plastik aksamların korunması için koch chemie ts deri aksamlar için ise koch chemie ls alabilirsiniz bu ürünler epey uzun süre gidecektir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bir önceki temizliğimde Detruner İnterior Matt koruyucu uygulamıştım kalıntısı kapı açma kolunda kalmış Adbl İnterior QD Unlimited ve K2 Pro Neutral 1:20 ile denedim görünürlüğü azalıyor kurulayınca tekrar belirginleşiyor ürün plastiğe işlemiş gibi GS gibi agresif bir ürünle deneme yapsam düzelme şansı varmıdır yoksa öyle kalırmı
koruma ürünlerini nasıl uygulayıp siliyorsunuz?

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Normalde cila kutusunu tavsiye ederim foruma özel indirimimizde var ancak orada stok yok. Detay marketim osmangazi şubesinde hepsinin stoğu var olarak görünüyor oradan indirimli olarak alabilirsiniz.

Detaymarketim düzenli stok güncellemesi yapmıyor o açıdan eleştiriyorum kendilerine de belirttim. Bilhassa bez ve fırça grubu.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
koruma ürünlerini nasıl uygulayıp siliyorsunuz?
Adbl tickler pede sıkıp plastiklere uyguluyorum uygularken ordaki ürün kalıntısını farkedememişim biraz araştırdım solvent veya polimer kalıntısı olabileceğini öğrendim kochchemie gs i 1:10 sulandırarak uygulamaya çalışacağım senin önerebileceğim başka bir yöntem varmıdır

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Adbl tickler pede sıkıp plastiklere uyguluyorum uygularken ordaki ürün kalıntısını farkedememişim biraz araştırdım solvent veya polimer kalıntısı olabileceğini öğrendim kochchemie gs i 1:10 sulandırarak uygulamaya çalışacağım senin önerebileceğim başka bir yöntem varmıdır
Pede fazla sıkıyor olabilirmisiniz oradaki kalıntı biraz fazla gibi görünüyor. Böyle bir üründe nasıl bu şekilde iz yapabiliyor anlayamadım. Bendede vardı bu üründen buna geçiş yapıcaktım korktum biraz :)
İzopropil alkol dene diyeceğim ama iç plastikte nasıl bir tepki verir bilemiyorum o yüzden birşey diyemiyorum

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pede fazla sıkıyor olabilirmisiniz oradaki kalıntı biraz fazla gibi görünüyor. Böyle bir üründe nasıl bu şekilde iz yapabiliyor anlayamadım. Bendede vardı bu üründen buna geçiş yapıcaktım korktum biraz :)
İzopropil alkol dene diyeceğim ama iç plastikte nasıl bir tepki verir bilemiyorum o yüzden birşey diyemiyorum
3 4 fıs sıktım pede Gs i sipariş vermiştim yarın gelir muhtemelen 1:10 oranda sulandırıp onla deneyeceğim olmassa 1:2 oranda ipa ile deneyeceğim inşallah bi çözüme ulaşırız

yalin

Acemi Detaycı
Üye

Winkel PTFE - Sunroof kızakları için

Koch Chemie MP - Uzun zamandır çeyizin eksik parçasıydı tamamladık.

Polham 2 litre şarjlı köpük pompası - Elimdeki 2 tane IK pompadan birini satıp yerini bununla doldurdum gelir gelmez denemesinide yaptım büyük kolaylıkmış umarım uzun süre arıza yapmadan kullanırım.

Luxor IPA - Saf IPA

Yaklaşık 1 senedir çeyiz gibi ürünleri düzdüm ve nihayet bu stoklardan sonra çok avantajlı bir ürün yada yeni dikkat çeken bir ürün olmazsa uzun süre bir ürün almayı düşünmüyorum.
Sunroof kuru yağlamayı kullandıktan sonra bilgi verirmisiniz?
sonuç alırsanız bende alacağım

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

İPA iç mekanda önerilmiyor hocam.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar , IK FOAM PRO 2+ Plus ile uyumlu uygun fiyatlı fiyat/performans şarjlı kompresör tavsiye edebilir misiniz?
uygun fiyatlı değil ama en iyilerinden biri xiaomi mi kompresör 2 forumda da kullanan bir kaç kişi var bende kullanıyorum fiyat fazla ama hem lastik şişirmede hemde köpük pompası ile kullanımda performansını çok beğendim ben

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende zaten iç temizliği ipa ile yapsın demedim lekenin üstünden ince bi geçsin manasında söylemiştim. İç mekanda ne tepki verir bilemediğim için önermiyorumda demiştim
Sanırım yanlış anlaşılma oldu; “IPA önerdiniz” demedim. Zaten ilk mesajınızda iç plastikte nasıl tepki vereceğinin bilemediğinizi yazmıştınız, ben de bu yüzden önerilmediğini belirttim.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Carpto Dabdab ı nereden aldınız.
Genelde stok görünmüyor?
Bir de kullanma fırsatınız oldu mu? Performansı nı merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam dabdab bende 1,5 senedir filan var ben çok memnunum. arac yüzeyindeki köpürtme performansı çok iyi. muadil başka ürünlerde kullandım ama sanki eldiveni hiç şampuanlı suya batırmamışsın gibi köpük performansı hiç yoktu

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Carpto Dabdab ı nereden aldınız.
Genelde stok görünmüyor?
Bir de kullanma fırsatınız oldu mu? Performansı nı merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cila kutusundan aldım, Güzel bir ürün kaliteli yumuşak bir ürün bilek ipi olması kullanışlı. Benim favorim olan 3 ürün ise GYEON Q²M Smoothie EVO, KLIN Dual Wash Mitt ve Carpro dabdab hepsi kaliteli güzel tavsiye ederim.

Cane

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Öncelikle herkese merhabalar. Aracımın cam çıtalarında bazı lekeler var. Bu lekelerin nasıl oluştuğunu bilmiyorum. ( Fotoğrafları aşağıda) Aceba lekeleri giderebilecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Birde araç komple ppf kaplı. Ppf üzerinde sudan kaynaklı ( beyaz renkli, muhtemelen kireç veya sert su mineralleri kaynaklı lekeler) olduğunu düşündüğüm lekeler var. Bunlar için de önerebileceğiniz ürün var mı?