Hızlı Soru - Cevap

Aiakos41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #29,061
fiyatı bu derece olmasa kullanacağım yegane şampuan, az bir miktarı oldukça fazla köpürüyor ve kayganlığı çok iyi gerçekten. yıkama eldiveni kendiliğinden kayıyor gibi. zamanında denemek için 1 litrelik almıştım keşke 5 10 litrelık alsaymışım. şu an valet pro concentrated kullanıyorum aynı kayganlığı yakalamak için reset 1 birim kullanılıyorsa valetpro 2 3 birim kullanmak gerekiyor öyle düşünün. eğer fiyatı önemli değilse asla pişman olmayacağınız bir ürün. Şimdiye kadar Carpro ürünlerinden Reset, Hydro2lite, Ech2O, Elixir, BugOut ve IronX kullandım, bunların içinde sadece IronX için daha uygun fiyatlı muadilleri seçilebilir diyebilirim. bir de elixir in dayanımı konusunda kötü yorum yapabilirim diğer ürünleri gerçekten kaliteli ve bence fiyatını hak eden ürünler.
Çok teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için 1 litre sipariş vereceğim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öncelikle herkese merhabalar. Aracımın cam çıtalarında bazı lekeler var. Bu lekelerin nasıl oluştuğunu bilmiyorum. ( Fotoğrafları aşağıda) Aceba lekeleri giderebilecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Birde araç komple ppf kaplı. Ppf üzerinde sudan kaynaklı ( beyaz renkli, muhtemelen kireç veya sert su mineralleri kaynaklı lekeler) olduğunu düşündüğüm lekeler var. Bunlar için de önerebileceğiniz ürün var mı?

@senturk35 ppf ile alakalı yazdıkları gayet açıklayıcı ve uygundur. Çıtanız sert plastik mi kauçuk mu ona göre cevaplayayım ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Leon aracımın koltukları hem deri hem alcantara temizliğini hangi ürün ile yapmam gerekiyor? Ayrıca koltuk yıkama makinesi ile temizlik alcantarada galiba önerilmiyor zarar vermeden temizliğini nasıl yapabilirim
koltuk yıkama makinesi kullanmanızda sakınca yok aksine öneriyorum. Kimyasal olarak dk chemie interior, koch po veya k2 velor kullanabilirsiniz. Varsa scrub ped ile mekanik temizliği yapıp vakumlayın. Ölçülü şekilde buhar da kullanabilirsiniz. Deri temizliğini önce yapın.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese merhabalar foruma yeni katıldım gerçekten çok fazla bilgi mevcut dünden beri araştırma yaptım. Aracım dışı için Karcher k3 mevcut autoglym polar blast-polar seal-magma mevcut ancak iç temizlik malzemelerim bittiği için onları yenilemeyi düşünüyorum.
Genel temizlik için fiyattan ziyade önerebileceğini ürünler var mı? halı paspaslar için würth aktiv clean yumuşak plastikler kapı içleri ve döşemeler için koch chemie markalarını araştırdım özellikle önerebileceğiniz marka ve ürün varsa çok sevinirim.
Aracım 2024 A200 sedan bu arada iç görsellerinin fotosunu da paylaştım
Şimdiden teşekkür ederim

Halı paspasları yoğun kimyasal temizleyici ile her sildiğinizde buharlaşarak aracın içine yayılır. Süpürüp nemli bez ile silip kullanabilirsiniz. Tozu ile baş edilmiyor kauçuk paspas öneririm. Aracın iç aksamını korumak için cam filmi yaptırmalısınız. Derilere ise şu aşamada deri kalkanı isimli ürünü kullanmanız yeterli. Harici iç aksama bir şey sürmenizi önermem bu araç için. Yıkamacıda yıkatıyorsanız tek parça bir ekran kadran koruyucu uygulatmayı tavsiye ederim. Alcantara periyodik temizliği için koch po, dk interior vya k2 velor, nemli beze sadece 2-3 fıs sıkarak silip bırakıyoruz. Kesinlikle ıslak değil, nemli olacak.

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba, amazon.com'dan detail ürünü alanınız oldu mu, sanal kart kabul etmiyor sanırım, kaç günde geliyor, gğmrüğe takılıyor my, tecrübe eden oldu mu hiç

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
rt kabul etmiyor sanırım, kaç
Arkadaşlar merhaba, amazon.com'dan detail ürünü alanınız oldu mu, sanal kart kabul etmiyor sanırım, kaç günde geliyor, gğmrüğe takılıyor my, tecrübe eden oldu mu hiç
amazondan eğer ki turkıye adresıne ben bunu gonderemem gıbı bır ıbare yer almıyor ıse gordugun fıyattan urununu alırsın ve kesınlıkle gumruk vs ugrasmazsın. kac gunde gelır kısmını zaten sana sıparıs ekranında gosterıyor.

Eser

Amatör Detaycı
Üye
amazondan eğer ki turkıye adresıne ben bunu gonderemem gıbı bır ıbare yer almıyor ıse gordugun fıyattan urununu alırsın ve kesınlıkle gumruk vs ugrasmazsın. kac gunde gelır kısmını zaten sana sıparıs ekranında gosterıyor.
Sanal kartta hata veriyor hocam, normal kart istiyor sanırım, teşeklürler cevabınız için

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
@Sefa46 hocam bu adbl fircalarinin sapını 3d yazıcıda yaptirsak olabilir mi? Fırça çapları çok iyiydi, yumuşaklıklari da. Üzülüyorum diğer iki başlık bana öyle boş boş bakınca. Keşke adbl bu seti tek saplı yapmasaymiş.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam bu adbl fircalarinin sapını 3d yazıcıda yaptirsak olabilir mi? Fırça çapları çok iyiydi, yumuşaklıklari da. Üzülüyorum diğer iki başlık bana öyle boş boş bakınca. Keşke adbl bu seti tek saplı yapmasaymiş.
Hocam distributorle bir konusayim eger tek alabiliyorsak 1 tane siparis gecirtiriz

Aiakos41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Araç içi korumada carpro perl kullanan var mı? Gördüğüm kadarıyla deri vs dahil her yerde kullanılıyor ve 1:5 seyreltiliyor araç içi için. Performansı nasıl acaba toz tutmaması vs?