Hızlı Soru - Cevap

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
foam lance ın buyugu.
dalgıc pompa sampuanlı suda. temız su ve dalgıc pompayı aynı hatta baglıyosun.ıkısını bır açtığında kopuk atıyor. sistemlik bişey yok burda. bunun yerine foam lance kullanırım

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kanka al benden de o kadar. Pek güvenemedim. @Sefa46 abi ne diyor acaba bu işe
Kardesim bence bu sekilde.uygun degil bu iş icin uretilen urunler.zaten var her sene meshur Patates,dis macunu,pril reklamlarindan sonra sampuan i one.cikardilar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Buğu önleme için önerdiğiniz ürün var mı hocam soft99 anti fog kullandım hiç memnun değilim.
Hocam tac system.kullanmistim zamaninda ama buğunun asil yapma nedenini bulamazsak malesef pek.ise yaramiyorlar.

Tac System Antifog
Sonax Antibesclagh güzeldir.

Aracin ici nemli ve islaksa
Klima nin yönlendirilmesi

En buyuk etkenler.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Yoğun yıkamada yapılır. Dalgıc pompa kullanmışlar. Başınçlı yıkama makinası içinde hidrofor ile yapılabiliyor.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
foam lanceniz kötü olabilir. Mjjc var bende tepede su ayarı var onu kısıp, sabunu da biraz fazla koyarsanız arabadan akmayan köpük oluyor.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Köpük yoğunluğu dikkatimi çok çekiyor. Foam lance de bu yoğunluk olmuyor.
Öyle bir olur ki şaşırırsınız, orta kalite bir foam lance, doğru şampuan kullandığınız taktirde traş köpüğü kıvamında kalın bir köpük elde edersiniz. Yoğun köpük elde etmek en kolay şey.

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
herkese merhabalar, temaslı yıkama için manuel köpük pompasıyla kullanabileceğim bir şampuan önerebilir misiniz? ön yıkamada k2 bora kullanıyorum. Valet pro foamula vardı ancak çok verim alamadım. PPF ya da seramik uygulaması bulunmuyor aracımda. Yıkama sonrası 3D final touch uyguluyorum genelde. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
herkese merhabalar, temaslı yıkama için manuel köpük pompasıyla kullanabileceğim bir şampuan önerebilir misiniz? ön yıkamada k2 bora kullanıyorum. Valet pro foamula vardı ancak çok verim alamadım. PPF ya da seramik uygulaması bulunmuyor aracımda. Yıkama sonrası 3D final touch uyguluyorum genelde. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Vonixx V-Floc temaslı yıkamada kayganlığı güzel ve manuel köpük pompasında iyi sonuç alabileceğiniz bir şampuan.

RickSanchez

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sefa üstadın önerisi üzerine magifoamdan vazgeçtik fra-ber neve aldık
Bu arada purple velvetin akışkanlığı ve kokusu değişmiş daha sıvı halde geldi

Merhaba hocam, far-ber i deneme şansınız oldu mu sonuç nasıl magifoam ile kıyasla?

Kopuk pompasına ne kadar ilave ederek kullandınız bunu da belirtirseniz çok sevinirim