Hızlı Soru - Cevap

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Öne çıkan konu #29,221
Sevgili detayseverler herkese iyi akşamlar. Mevcutta nilfisk core i150 modelini kullanıyorum. Bir cihaza daha ihtiyacım olacak mevcuttakini taşıma yapmak istemediğim için köy evine bir tane alıyım diyorum. Karcher k5 classic 145 barlık (7.300₺) modeli ile bosch aquatak 135 barlık (6.400₺) modeli arasında kaldım. Hangini almak mantıklı olur?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sevgili detayseverler herkese iyi akşamlar. Mevcutta nilfisk core i150 modelini kullanıyorum. Bir cihaza daha ihtiyacım olacak mevcuttakini taşıma yapmak istemediğim için köy evine bir tane alıyım diyorum. Karcher k5 classic 145 barlık (7.300₺) modeli ile bosch aquatak 135 barlık (6.400₺) modeli arasında kaldım. Hangini almak mantıklı olur?
Karcher K5 Al bence hepsiburadanin stok bittiginde o makina 12 binden asagi olmaz.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, aşağıdaki makine ya da benzerini kullanan var mıdır? Amacım arabaya komple polisaj ya da profesyonel bir şey değil, ufak tefek çizikler için lokal kullanacağım belki wax için de kullanırım. Kendi pedlerini değil daha bildiğimiz forumda konuştuğumuz markaların pedleriyle kullanmayı düşünüyorum ama tavsiye eder misiniz? Not: şarjlı olması önemli elektrikle kullanma imkanım pek yok.

Dawreek Şarjlı Polisaj MK12 - Fiyatı, Yorumları

ayc1616

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba
Koch Chemie Pol Star iç plastik ve torpido temizliğinde kullanılabilir mi? yoksa onun yerine koch chemie multi interior cleaner kullanmak daha güvenli ve daha mı doğru olur?