Hızlı Soru - Cevap

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,321
Hem kova şampuanı hemde ön yıkama şampuanı olarak kullanabileceğim şampuan var mı acaba? Yani tek foam lance ile önce ön yıkama yapıp, duruladıktan sonra foam lance nin içinde kalanı tekrar arabaya atıp temaslı yapmayı düşünüyorum.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hem kova şampuanı hemde ön yıkama şampuanı olarak kullanabileceğim şampuan var mı acaba? Yani tek foam lance ile önce ön yıkama yapıp, duruladıktan sonra foam lance nin içinde kalanı tekrar arabaya atıp temaslı yapmayı düşünüyorum.
Fra-ber neve, ön yıkama da modifiyeli alta foam ile, çift kova yikamada da kullanıyorum.

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2 Bela ürününü yazın ık foam ile önce ön yıkama için kullanıp sonrada kova yıkamasında kullanıyorum. Kışın biraz daha çözücülüğü güçlü ürünler gerekiyor ön yıkama için.

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar elimde 5 litrelik Kc Gs vardı bitmek üzere. Ürünü jant-lastik, paspas, davlumbaz, kapı eşiklerinde ve çok nadiren ön yıkama şampuanına bir miktar ekleyerek çoğu alanda kullanıyordum. Aynı işlevsellikte yeni bir ürün arıyorum. Liquid Elements ONE 4ALL ürünü var tavsiye eder misiniz ? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar elimde 5 litrelik Kc Gs vardı bitmek üzere. Ürünü jant-lastik, davlumbaz, kapı eşiklerinde ve çok nadiren ön yıkama şampuanına bir miktar ekleyerek çoğu alanda kullanıyordum. Aynı işlevsellikte yeni bir ürün arıyorum. Liquid Elements ONE 4ALL ürünü var tavsiye eder misiniz ? Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
Benimde gs stoğum bitmek üzere, onun yerinde adbl typhoon aldım Sefa beyden. Daha denemedim, memnun kalırsın dedi Sefa bey. Bu arada gs yi sadece davlumbaz, paspas ve motor bölümünde kullanıyorum. Ona göre adbl typhoon aldım.

Antalyalogy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, İstanbul ümraniye, çekmeköy, sancaktepe civarlarında suyu arabada leke bırakmayan, rahat bir şekilde aracımızı kendimiz yıkayabileceğimiz benzinlik/self servis yıkama istasyonu gibi mekan önerileri rica ediyorum.

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar İstanbul Anadolu yakası Kartal taraflarında aracıma polisaj yaptırabileceğim bir yer arıyorum. Araç Sandero Stepway 2023 model. Herhangi bir koruma vs yapılmayacak ön hazırlık işlemlerini demir tozu kil vs elimden geldiğince kendim yapmış olacağım, olabildiğince temel basit bir polisaja ihtiyacım var sadece. Yardımcı olabilecek veya işletme önerisi olan var mıdır ?

Son düzenleme:

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar dostlar. Yaza hazırlık için kuzenden karcher k2 aldım. Çamaşır makine hortumuyla bağlantı yapacağım uygun gibi gözüküyor. Tavsiyelere de açığım.

Asıl konu kısa tabanca ve köpük aparatına ihtiyacım var. Tavsiyelerinize açığım. Saygılar sevgiler

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar dostlar. Yaza hazırlık için kuzenden karcher k2 aldım. Çamaşır makine hortumuyla bağlantı yapacağım uygun gibi gözüküyor. Tavsiyelere de açığım.

Asıl konu kısa tabanca ve köpük aparatına ihtiyacım var. Tavsiyelerinize açığım. Saygılar sevgiler
Benim gördüğüm kadarıyla jo moyner kısa tabancası çok kaliteli fakat diğer markalara göre biraz pahalı

MarcoPolo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimde KFZ nin havlusu var kurulama performansı düştü su emiciliğini nasıl yükseltebilirim
Bez ve havlularınızı VP Microfibre Reviver tarzı özel mikrofiber şampuanlarıyla yıkadığınızı varsayıyorum. Çünkü normal deterjanlar agresif ve çözücü etkiye sahiptir.
Buna rağmen kullanıma bağlı olarak eski performansları yoksa asidik şampuanınız varsa uygun miktarda bunlarla yıkarsanız bir nebze canlandıracaktır.

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar bazı ön yıkama ürünleri köpük formda bazıları spray formda çalışmakta. Magifoam ürünüde köpük formda çalışıyor peki hiç sprey şeklinde deneyen oldu mu ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhabalar bazı ön yıkama ürünleri köpük formda bazıları spray formda çalışmakta. Magifoam ürünüde köpük formda çalışıyor peki hiç sprey şeklinde deneyen oldu mu ?
Köpük olarak kullanılan tüm ürünler sprey olarak da çalışır. Magifoamı sprey kullanabilirsiniz. Yüzeyde kurutmayın ve ilk denemede karışımı daha fazla seyreltin