Hızlı Soru - Cevap

Cüneyd

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #29,341

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle merhaba bahçe hortumu olarak karcherden almayı düşünüyorum ama fiyatı arada bıraktı başka önerisi olan var mıdır yoksa parasını hak eder uzun zaman işimi görürmü

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu pompalarda bazen oluyor hocam, nereden aldıysanız müşteri hizmetlerine yazın sonrasında gönderin 12 ay garantisi olması lazım değiştirirler diye umuyorum.
Benim şişede alt tarafında çatlak vardı basınç kaçırıyordu garanti için yazdığımda 12 ay yazmasına rağmen hem 6 ay hem de çatlak için kullanıcı hatası biz bişey yapamayız dediler.Pek arkasında durmuyorlar.

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Benim şişede alt tarafında çatlak vardı basınç kaçırıyordu garanti için yazdığımda 12 ay yazmasına rağmen hem 6 ay hem de çatlak için kullanıcı hatası biz bişey yapamayız dediler.Pek arkasında durmuyorlar.
Ben ilk aldığım zaman sorun yaşamıştım yardımcı olmuşlardı. İlk 14 gün demekki yardımcı olma süreleri :)

irfanziii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Selam. PO ile Golf 6'nın koltuk ve taban halısı temizliğini yapacağım. Koltuklar alcantara. Sulandırma oranı ne olmalı sizce ? Koltuk yıkama makinesiyle yapacağım. Ayrıca kapı ve tavan döşemesi için PO yerine sık sil bir ürün ne önerirsiniz ? Kronik sarkma yapan altı sünger tavan döşemeleri var golf6'larda.Çok sıkıntı :( Trim temizliği için Carpro InnerQD satın aldım deneyeceğim fakat sanırım koruma özelliği yok bu üründe. Bunun üstüne bir de koruma sıkmam gerekiyor mu acaba ? Nasiol Cabin Shine 'a ne dersiniz ? Cevap için şimdiden teşekkürler herkese.