Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #29,641
Carpro Perl ile GYEON Q²M Preserve arasında kaldım. hangisini önerirsiniz? aracımın plastik difizöründe ve motor içinde kullanıcam
Motor için Koch Chemie Motor Plast kullanıyorum bu ürünü beğendim. Benim aracımda dışta plastik olmadığından o tür bir ürün kullanmıyorum.

Gyeon Preserve motorda kullandım uyguladıktan sonra 1 kaç gün iyi sonra toz tutma ve motor sıcaklığı ile çabucak yüzeyden giden bir ürün.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
-Motor koruma için macwag motorcare kullanıyorum.
- Dış plastikler için valet pro black to the future kullanıyorum.
-iç plastikler için koch chemie top star kullanıyorum.

Hepsi de memnun olduğum ürünler.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Arkadaşlar bugüne kadar hızlı cila olarak turtlewax kullanıyordum ve memnundum. Tek sıkıntısı ne kadar silsemde ilk yıkamaya kadar yağlı bir tabaka bırakıyordu. Fakat bu ürün artık üretilmiyor sanırım. Yine hyrofobisi iyi, kayganlık hissi iyi parlaklık verecek kolay kullanılabilecek hangi ürünü önerirsiniz?

birde hem araç kaprtası hemde arada jantların demirtozunu almak için f/p olarak öneri alabilir miyim? Ben slopes w10 buldum ama 5lt si 1900 lira. 3-4 sene gider diye düşünüyorum

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Merhaba,

Bu hafta sonu çeşmeden ilk kez makinenin denemesini yaptım. Performans farkı hiç olmadı. Olduysada çok az olmuştur ben farkedemedim. Bilginize.
Hocam makinayı kısa tetik tabanca ile hiç su püskürttünmü. İnstada meraklıadam42 diye kullanıcı , kısa tetikle su tututtuğu video var. Kısa tetik tabancada tazzik ve su atım açısı iyi gibi görünüyor.
Meraklı Adam on Instagram: "Köpüğü Aç, Keyfine Bak Aracını yıkamak terapi gibi olsun ister misin Polham Hızlı Jak& Köpük Aparatı ile Tak. Köpürt. Durula. Bu köpükle yıkamak ayrı bir zevk! #polham #carcare #araçyıkama #detailinglife #reklam değildir. Ürün linki öne çıkanlarda . Yeni videolar için takip edelim."

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayır denemedim. Makine kuvvetli olmadığı için ve araç tavanının yıkarken kısa tetiğin iyi olmayacağını beni yoracağını düşünerek orjinal tabanca ve seti ile kullanıyorum.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşlar bugüne kadar hızlı cila olarak turtlewax kullanıyordum ve memnundum. Tek sıkıntısı ne kadar silsemde ilk yıkamaya kadar yağlı bir tabaka bırakıyordu. Fakat bu ürün artık üretilmiyor sanırım. Yine hyrofobisi iyi, kayganlık hissi iyi parlaklık verecek kolay kullanılabilecek hangi ürünü önerirsiniz?

birde hem araç kaprtası hemde arada jantların demirtozunu almak için f/p olarak öneri alabilir miyim? Ben slopes w10 buldum ama 5lt si 1900 lira. 3-4 sene gider diye düşünüyorum

Eğer basınçlı yıkamanız varsa ve foam lance kullaniyorsaniz autoglym polar seal yoksa vonixx hydrox pro yada koch chemie pw öneririm. Slopes w10 dan çok memnunum fiyatına göre kaliteli bir ürün. Yine adbl vampire de fiyat performans ürünüdür. Sefa beyde fiyatı uygun.

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Eğer basınçlı yıkamanız varsa ve foam lance kullaniyorsaniz autoglym polar seal yoksa vonixx hydrox pro yada koch chemie pw öneririm. Slopes w10 dan çok memnunum fiyatına göre kaliteli bir ürün. Yine adbl vampire de fiyat performans ürünüdür. Sefa beyde fiyatı uygun.
Foam lance var hocam ama daha elimde 12lt flowey şampuanım var. Yine şampuan almak gereksiz geliyor. Pw daha önce kullandım bence kalıcılığı çok az. Yinede teşekkür ederim

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Herkese selamlar forumda yazmayalı epey oldu, umarım herkesin keyfi yerindedir. Flowey İ2 den çok memnunum, araç içi temizlik harici robot süpürge deterjanı olarakta kullanıyorum, çünkü köpürmüyor. Fakat artık bulamıyorum. Bulabileceğim bir yer var mıdır? Ya da o ayarda önerdiğiniz bir ürün, marka vs

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhabalar, Siyah bir honda civic araca sahibim.

Kendim yıkama yapma hobisi edinmek istiyorum ancak şu aşamada bütcem biraz kısıtlı.

Yıkama makinem yok şampuan alıp kovada köpürterek önereceğiniz mikrofiber yıkama bezi ile yıkayıp daha sonrasında yine sizlerin önereceği kurulama havlusu ile kurulamak istiyorum.

Aracımda az biraz kılcal çizikler mevcut eğer önerirseniz ve ihtiyacın kesin var derseniz hızlı cila wax da uygulayabilirim sonrasında önerdiğiniz modelde.

İç için ise paspaslarımı temizlemek istiyorum göğüsü sürekli temizlemenin zarar verdiğini söylediler ama yinede önerilerinize açığım (Koch Chemie GS gibi ekipmanlar düzenli kullanımda zarar veriyor dediler). İç parlatma vs vs ürün önerilerinize açığım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler yeni başladığım için her konuda öneri vermeniz beni mutlu eder.

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Kaliteli ama çokta pahalı olmayan işimi görecek şekilde köpük pompası bakmak istedim sizce almalı mıyım gerekli mi ? yoksa çift kova tekniği ile şampuanlayıp oto yıkamada durulasam mı ? Eğer mantıklı bir harcama ise şu anda ürün önerilerinizi bekliyorum.
(NOT: Çok kısıtlı bütçem var eğer çok gerekli değilse bakım ürünlerine paramı ayıracağım)

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kaliteli ama çokta pahalı olmayan işimi görecek şekilde köpük pompası bakmak istedim sizce almalı mıyım gerekli mi ? yoksa çift kova tekniği ile şampuanlayıp oto yıkamada durulasam mı ? Eğer mantıklı bir harcama ise şu anda ürün önerilerinizi bekliyorum.
(NOT: Çok kısıtlı bütçem var eğer çok gerekli değilse bakım ürünlerine paramı ayıracağım)
Polham öneririm. Yıkamayı çok kolaylaştırıyor sağlam bir ön yıkama şampuanıyla. Benzinlik köpüğü gibi ne olduğu belirsiz ürün yerine kendi kaliteli köpüğünüzü yapıp uygulamaya olanak tanıyor, faydanıza.

RaGe

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam kendime ait yerim olmadığı için Bosch UniversalAquatak 36v-100 veya Einhell Hypresso 36/105 almayı düşünüyorum kullanıp memnun kalan var mı acaba? Veya hangisiniş tavsiye edersiniz?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hypresso veya muadili ürün ben de düşünüyorum acaba mantıklı olur mu diye. Geçen yıkamaya gittim benzinlikte 3 peron da boş rahat rahat yıkarım dedim tam çıkmaya yakın orasaki bir çalışanın hadi kaç saattir yıkıyorsun tarzında konuşmasıyla karşılaştım. Sıra olsa eyvallah yıkar çıkarım da bomboş zamanda bunun yapılması can sıktı.
Polham öneririm. Yıkamayı çok kolaylaştırıyor sağlam bir ön yıkama şampuanıyla. Benzinlik köpüğü gibi ne olduğu belirsiz ürün yerine kendi kaliteli köpüğünüzü yapıp uygulamaya olanak tanıyor, faydanıza.

RaGe

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hypresso veya muadili ürün ben de düşünüyorum acaba mantıklı olur mu diye. Geçen yıkamaya gittim benzinlikte 3 peron da boş rahat rahat yıkarım dedim tam çıkmaya yakın orasaki bir çalışanın hadi kaç saattir yıkıyorsun tarzında konuşmasıyla karşılaştım. Sıra olsa eyvallah yıkar çıkarım da bomboş zamanda bunun yapılması can sıktı.
Hocam bende aynı muameleye denk geldim. Pompacı arkadaşı istasyon görevlisine şikayet ettim sonuçta burada para karşılığı bir hizmet alıyoruz saygı gösteririz elbette ama boş istasyonda sırf oranın köpüğünü kullanmayıp suyunu kullandığımız için arkadaşlar vatan gibi savunuyor :) . Bende polham var köpük için kullanıyorum ama dediğiniz gibi benzinlikte jantları, lastikleri , davlumbazları yıkamak çok zor. Ön yıkama yapıp arkasından kova ile tekrar yıkayıp durulamakta vakit alıyor ister istemez göze batıyoruz bu sefer. Sırf bu yüzden bende bir cihaz alayım diyorum. Güneşte kurulamak cilalamak ise cabası.