Hızlı Soru - Cevap

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,681
POLHAM çok dandik olduğunu okudum yorumlarda ufak yere düşünce bile ucu kırılıyor yada 5 yıkamadan sonra çalışmıyor veya tankı akıtma yapıyor gibi onlarca şikayet vardı siparişi iptal ettim. Manuel alsam kaliteli daha mı iyi olur ?
ben başka bir markanın 2 litrelik şarjlı pompasını aldım iş görüyor ama dendiği gibi içi boşken yan yatabilir hepsinde dikkatli olmak lazım. fiyat performans olarak bakıyorum biraz da bu pompa işlerine. manuel olanı şarjlı kompresör ile modifiye etmeyecekseniz önermem çok yoruyor insanı.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
arkadaşlar elimde başka bir aracın uygulamasından kalan 7-8 ml kadar seramik var. bunu aracın camlarına uygulasam olur mu? kaput ya da tavana da uygulayabilirim fakat araca polisaj yapılmadığı için hem etkisi iyi olmaz hem de hata yaparsam düzeltme imkanım olmayabilir diye çekiniyorum
Selamlar Cam a Olmaz.

Yuzeye uygulayabilirsin Seramigin markasi nedir.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Selamlar,
1-2 senelik gölge ve serin yerde duran
- Vonix Blend Spray
- Autobrite magifoam
- Valet pro concentrated car wash
- Valet pro foamula 1
- Flowey R1
var elimde. Bunlarda herhangi bir bozulma vs. yaşanmış mıdır? Bunları kullanabilir miyim?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Selamlar,
- Vonix Blend Spray
- Autobrite magifoam
- Valet pro foamula 1
- Flowey R1
var elimde. Bunlarda herhangi bir bozulma vs. yaşanmış mıdır? Bunları kullanabilir miyim?
Gözle bir muayene edin .Bozulacağını zannetmiyorum. 5 yıllık pasta, 6 yıllık wax , enaz 4 yıllık şampuan var elimde. Halen kullanıyorum ihtiyaç halinde. Güneş görmüyorsa , rutubet ve aşırı sıcaklık yoksa birşey olmaz.

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
Gözle bir muayene edin .Bozulacağını zannetmiyorum. 5 yıllık pasta, 6 yıllık wax , enaz 4 yıllık şampuan var elimde. Halen kullanıyorum ihtiyaç halinde. Güneş görmüyorsa , rutubet ve aşırı sıcaklık yoksa birşey olmaz.
Teşekkür ederim hocam, güneş görmeyen serin ortamda durdular o yüzden bende çok sanmıyorum. En kötü ufak alanlarda deneyeceğim önce.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar,
- Vonix Blend Spray
- Autobrite magifoam
- Valet pro foamula 1
- Flowey R1
Selamlar Bölünmüş veya Sulandirilmis ürün degilse gölge alanda muhafaza edilmisse sorun olmaz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
bir arkadaş nanolexi nerden aldın diye buraya yazmış. modlar neden sildiniz mesajı? sorun mu var :)
Merhabalar.

Stoklari serelim bölümüne sadece ürün görseli ve alinan ürünleri paylasiyoruz,Görselligi bozmamak adina Sorulari sormak icin mesaji alinti yapip hizli soru cevap kismina sormamiz gerekiyor.

Sorularin geneli otomatik silinmektedir.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Araclarınızın multimedya ekranlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben beze az bişey cam temizleyici sıkıp siliyorum ama uzun vadede bir zararı olur mu?

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam 1.5L ile nasıl yetirebiliyorsunuz? Ben ailemizin Superb aracını Ik ile kaportayı ucu ucuna dönüyorum. Polhamıda jant ve davlumbazlarda kullanıyorum.

Polhamla belki 30-40 yıkama yapmışımdır. Hazne kabının plastiği çok dandik genelde çatlama yapabiliyor. Nazik davranmak gerekiyor.
Şarjından bahsettim hocam. 1,5 litre evet tavan ve lastikler dahil d sınıfı bir araca ucu ucuna yetiyor. Daha küçük araçlara ise rahat yetiyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar, bölünmüşten kastınızı tam anlamadım ama daha önce açıp kullandığım ürünlerdi. Herhangi bir sulandırma yok kullancağım zaman gerekenleri seyreltiyordum.
Bölünmüşten kastim 5 lt bidondan bölünüp kücük şişeye aktarilan ürünlermidir veya sulandirilmis kullanima bekleyen ürünlermidir anlamina geliyor.

Orjinal ambalajinda ise sorun yok ortalama 3/5 Sene gidiyor Pasta Grubu daha dayanikli 7/8 senelik urunler hala var Zymöl Waxlar 2017 den beri el degiştiriyor forumda hala saglam yani :)

KVV675

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İSTANBUL
Merhaba arkadaşlar çocuklar aracımın koltuğuna sakız yapıştırmışlar biraz temizledim ama beyaz lekesi kaldı bunu nasıl temizleyebilirim bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ederim