Hızlı Soru - Cevap

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Herkese selam, Valet Pro Foamula 1 5LT şampuan aldım ön yıkama ve ana şampuan olarak kullanacağım bilmiyorum belki bu hatadır ama yeni başladım zaten. Kaç ml su ve kaç ml şampuan koymalıyım ? Kwazar foamer 2lt köpük pompasında kullanacağım. Köpük köpük olmasını da çok severim traş köpüğü gibi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese selam, Valet Pro Foamula 1 5LT şampuan aldım ön yıkama ve ana şampuan olarak kullanacağım bilmiyorum belki bu hatadır ama yeni başladım zaten. Kaç ml su ve kaç ml şampuan koymalıyım ? Kwazar foamer 2lt köpük pompasında kullanacağım. Köpük köpük olmasını da çok severim traş köpüğü gibi.
Ortalama 40/50 ml koyarsan istedigin kivami alirsin tabi bu sürecte pompa biraz zorlanabilir yogun oldugu icin birde atım süresi kısalir bilgin olsun yogun atimda.

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
merhaba hocam, bu video size yardımcı olabilir :

ben ön yıkamada K2 Bela kullanıyorum, kir çözücülüğü daha yüksek ön yıkamaya daha uygun. Temaslı yıkama için valet proya geçiyorum.

alivasvialpp

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Yakın arkadaşım lacivert corolla aldı 2024 model. Arabada hare mevcut, pasta yaptırmak istemiyor. Kapatıcı-örtücü hangi ürünü önerirsiniz?

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Ortalama 40/50 ml koyarsan istedigin kivami alirsin tabi bu sürecte pompa biraz zorlanabilir yogun oldugu icin birde atım süresi kısalir bilgin olsun yogun atimda.
Teşekkür ederim. Bu köpük ön yıkama ve normal yıkamaya uyar mı ? Ph nötr ve wax koruyucu bi şampuan olduğu için kuvvetli olmadığını duydum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkür ederim. Bu köpük ön yıkama ve normal yıkamaya uyar mı ? Ph nötr ve wax koruyucu bi şampuan olduğu için kuvvetli olmadığını duydum.
Her ön yikama sampuanlari kova icinde kullanilir kullanilmaz diye bir kural yok ancak tabikide bir kova sampuani kayganligi beklememek lazim.

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
arkadaşlar merhaba. aracı sıfır alırken bayii kaputa ppf yapmıştı ve artık 3 seneyi devirdik çok kaliteli bir şey olduğunu düşünmediğim içinde sökmek istiyorum. bu işlemi yaparken nette sıcak su buhar vs kullanılıyor. dikkat etmek gereken noktalar konusunda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. hem aklında bu tarz sorunu olan arkadaşlarada yol gösterilmiş olunur diye düşünüyorum. söktükten sonra bi işlem yapılması gerekir mi yapışkan vs kalır mı tecrübelerinize ihtiyacım var

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar merhaba. aracı sıfır alırken bayii kaputa ppf yapmıştı ve artık 3 seneyi devirdik çok kaliteli bir şey olduğunu düşünmediğim içinde sökmek istiyorum. bu işlemi yaparken nette sıcak su buhar vs kullanılıyor. dikkat etmek gereken noktalar konusunda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. hem aklında bu tarz sorunu olan arkadaşlarada yol gösterilmiş olunur diye düşünüyorum. söktükten sonra bi işlem yapılması gerekir mi yapışkan vs kalır mı tecrübelerinize ihtiyacım var
Merhabalar geçen bi uygulama gördüm baya mantıklı gelmişti bana da ppfli kısımın üzerine kurulama havlusunu koyup üstüne kaynar su döküyor bi süre bekletip çok kolay bi şekilde söküyordu havlu suyu tuttuğu için uzun süre geniş alanı sıcak tutabiliyor direk sıcak su dökmek yerine bu daha iyi bi uygulama olabilir

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar geçen bi uygulama gördüm baya mantıklı gelmişti bana da ppfli kısımın üzerine kurulama havlusunu koyup üstüne kaynar su döküyor bi süre bekletip çok kolay bi şekilde söküyordu havlu suyu tuttuğu için uzun süre geniş alanı sıcak tutabiliyor direk sıcak su dökmek yerine bu daha iyi bi uygulama olabilir
Bu yöntem için kullanılacak havlu gözden çıkarılmış bir havlu olmalı o halde
Kaynar haldeki su mikrofiber bezin özelliğini yitirmesine yol açacaktır

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu yöntemi deneyecekseniz mikrofiber havlu yerine evdeki eski giyilmeyen ya da artık yer bezi olma yoluna girmiş kıyafetlerden de faydalanabilirsiniz

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro ech2o ne için kullanıyorsunuz? Kapı arası vb için mi kil kaydırıcı olarak mı?
Çok yönlü bir ürün, ben kapı aralarında, ya da yıkama sonrası kalan varsa final touch gibi, arada susuz yıkama için, arada da yıkama sonrası kurulurken yardımcı olarak kullanıyorum. Çok bereketli ve güzel bir urun.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro ech2o ne için kullanıyorsunuz? Kapı arası vb için mi kil kaydırıcı olarak mı?
Kuş pisliği ve yıkama sonrası kalan ufak tefek kirler için bagajda sürekli taşıyorum. Kapı içlerine, tam temizlenmeyen jantlara falan da çok iyi oluyor. Ürünü suyla karıştırıp hızlı detaylandırıcı olarak kullanıyorum, çevremdeki herkese de küçük şişelerde hazırlayıp veriyorum. Baya bereketli bir ürün