Hızlı Soru - Cevap

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Öne çıkan konu #29,841
Bu modelim basıncı çok düşük ben iade etmiştim. Hatta bu modelin yenisini çıkardılar. Ben 4820 almıştım ama şuan satışta yok sanırım. Onun basıncı bir nebze daha iyi ve nozulu değiştirilmiş foam lance ile gğzel köpük yapıyor.
Uzun süre kullanabildiniz mi ? Fazla para veresim yoktu ama cırt bir ürünse kerem hocamın dediği ürünlere bakacağım

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Uzun süre kullanabildiniz mi ? Fazla para veresim yoktu ama cırt bir ürünse kerem hocamın dediği ürünlere bakacağım
4 ay oldu alalı bir sıkıntı yok şimdilik. Ama ben genelde şampuan ve basınclı hızla cila atmak için kullanıyorum. Yıkama konusunda basıncı yetersiz geliyor hepsinin.

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
Merhaba, soft99 color evolution renkli cila (kırmızı) daha önce kullanan ya da ürün hakkında bilgisi olan var mı? Hafif çizikleri doldurmada işe yarar mı, görselini eklediğim koyu kırmızı "elixir red" metalik renkli araca uygun mudur ve bu aracın kırmızı renkli dış plastik kısımlarında ürünü kullanabilir miyim?

Rasetsu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,
Snow foam için f/p olarak hangi marka şampuanı önerirsiniz. Newmix için köpük performansı iyi deniliyor ancak kir sökmesi ile ilgili tartışmalar mevcut. Önerilerinizi alabilir miyim.