Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #29,981
Dostlar aracım sürekli güneşte kalıyor ,2023 model , güneş yanığı kaç yılda oluşur acaba , önlem almak için ne yapmalıyım.
Selamlar

Araciniza düzenli olarak boya koruma uygulamasi.yapin dayanimi guzel kati wax veya Sprey wax uygulayin

Yaz Aylarinda Agac altinda fazla bekletmeyin.Ekstradan Naylon Branda Kullanmamaniz iyi olur.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Uğur Can Uysal @lampsy @thelastjulien

Ugur Vonixx Blend Yüzeye tutunamamis olabilir bunuda bir degerlendir.

Cok kez kullandik.sorun yasanmadi metodlari bir kez daha denersin yazisiriz burdan.

Vonixx V Floc u Kovada Maksimum 10 Lt Suya 40 Ml gecmeyecek sekilde deneyin

10 Lt 30 Ml
5LT 15 Ml

Seklinde kullanmayi deneyin birde basincli tabanca ile kovada guzel bir kopurtme yapiniz.Sampuan cok yogun tam.cözülemiyor olabilir.

Deneyince tekrar yazisalim :)

pencetr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Kil+Demirtozu Temizligi

Parlaklik ve Derinlik icin olmasi gereken standarttir.

Üründen Maksimum dayanim parlaklik alabilirsiniz hocam.

Polytop Perdelemez zaten ekstra su iticilik sagliyor ama alttaki fussoya bir katkisi olmaz fazla parlaklik acisindan vs.
sağol abi
yüzeye kil+demirtozundan sonra soft99 uygulayıp üstüne nasiol seramik kaplama yapsam peki işe yararmı perdeler mi abi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
tmmdır abi sağolasın şampuan olarak v floc kullanıyorum yukarda etkisini azaltır diyenler var ama bi sıkıntı yapar mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok yok etkisini azaltmaz diger arkadaslara da yazdim bir onceki mesajda sampuan ölcegini biraz dusurmelerini soyledim.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
selam gençler, aslında ciddi bir sorunum yok, ama 1500.sayfada var olmak istedim:smilex:

suni deriye sahip araçlarda deri temizliği için koch chemie gs, mzr, flowey l2 gibi temizleyicilerim var, bunlardan hangisini hangi oranda seyreltmek uygun olur?

bir de arkasına koruyucu olarak Vonixx HIDRACOURO düşündüm, veya deri kliniğin ürünü nasıl olur?

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Hocam selamlar. Flowey İ2 derilerde güvenli ve iyi iş çıkarıyor, ben uzun yıllardır aracın tüm iç kısmında kullanıyorum çok memnunum. Soft ve güzel temizlik yapan bir ürün. Kir durumuna göre İ2 ile sonuç alamazsanız sulandırma oranına dikkat ederek kc Mzr deneyebilirsiniz ama derilerde kc gs kullanmanızı önermiyorum ciddi sert bir ürün. Koruma konusu ise tamamen tercih meselesi siz hangisini isterseniz :) Ama ben olsam Vonixx tercih ederdim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
iyi akşamlar

araca soft99 fusso uygulayacam hiç kil temizligi yapmadım aracta kılcal cizikler var soft kil yapsam sıkıntı yaratırmı yada kil yapmadan sadece demir tozu temizligi yapsam etkisini görürmüyüm

birde arabayı her hafta cmtesi yıkıyorum her yıkamada polytop hızlı cila kullansam perdelermiyim yoksa faydalı olur mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben çizik riskine karşılık kil yapmadan demirtozu yapıp üzerine fusso yapıyorum dayanımı gayet iyi oluyor. tabi ki kil yapılınca daha iyi olur ama çizik riskine girmek istemiyorsanız doğrudan da demirtozu üstüne yapılabilir