Hızlı Soru - Cevap

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Ph nötr olduğu için hem cilde uygun hem koruma dostu.
Bugün temaslı yıkama sonrası vonix blend adaya veda etti. V-floc ile temaslı , adbl yeti ile ön yıkama yaptım. Yeti de bir sorun olmadı fakat temaslı yıkama sonrası kaportanın bir çoğu bölümünde boncuklama etkisi gitti.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün temaslı yıkama sonrası vonix blend adaya veda etti. V-floc ile temaslı , adbl yeti ile ön yıkama yaptım. Yeti de bir sorun olmadı fakat temaslı yıkama sonrası kaportanın bir çoğu bölümünde boncuklama etkisi gitti.
Birebir aynı durum hocam, blend kullandıktan sonra yeti ile ön yıkama sonrasında v-floc ile temaslı yıkama yaptığımda boncuklamanın gözle görülür azaldığını görüyorum

enesengun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANTALYA
Sprey wax olarak mı uygulamıştınız bir de ne kadar süre geçmişti wax uygulamasından sonra

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yanlış hatırlamıyorsam V-flocc sodyum hidroksit içeriyor. Bu da korumayı azaltmasına neden oluyor. PH nötr olsa da korumaya etki edebilen bir ürün. Kullananların bilgisi olsun.

brescia

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhabalar herkese iyi günler ve keyifli forumlar dilerim.
2014 opak beyaz Clio 4 aracım var. Araç büyük ihtimal hayatında hiç kil temizliği görmedi

kil temizliği öncesi sıralama şu şekilde olacak:
- ön yıkama
- çift kova temaslı yıkama
- demir tozu temizliği
- ardından kil temizliği

Polisaj yapmayacağım, ilk defa kil uygulaması yapacağım araştırdığım kadarıylada killerin de çeşitleri varmış. Bazıları agresif polisaj öncesi uygulanması gereken, bazıları hafif kirler bazıları da orta agresif killer. Bilmediğim bir işlem ondan ötürü kara cahil olarak direkt al giriş yapmak istemedim sizlere bir sormak istedim. Marka olarak 1 2 yerde CarPro Mild Clay ve Bilt Hamber Auto Clay önerildiğini gördüm. Sizlerin de önereceği ürün ve vereceğiniz tavsiyeler varsa bilmek isterim.