Hızlı Soru - Cevap

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #30,181
Böyle bir karşılaştırma ne kadar doğru bilmiyorum. Arabalar için özel vergiler söz konusu ama bu tarz aletler için özel vergi uygulaması var mı emin değilim. Paramızın nereye gittiği sonucunu çıkarabiliriz.

Fİyat farkı elbet var ama sizin dediğiniz kadar değil. Akülü ile aküsüz fiyatları karşılaştırmışsınız.

Atmış olduğunuz cihaz Solo (Aküsüz) olan model Tr de şu an 7700 tl.

Bosch Universalaquatac 36V-100 Yıkama (Solo)

Gümrükten geçen her ürünün bir vergilendirmesi var tabiki.

emrejdm

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar. Bir arkadaşımdan shark stainstriker marka koltuk yıkama makinesini ödünç alıp aracın koltuklarını ve tabanını yıkamayı planlıyorum.
Daha önce koltukları bu şekilde hiç yıkamadım. Tavsiye edeceğiniz bir uygulama, kimyasal ya da dikkat edilmesi gereken bir durum var mıdır?

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koltukları ilk önce süperge ile tozunu pisliğini al
Sonrasında koltuğu suyla her taradfini ıslat

Benim kumaş koltukta favorim flowey İ2 ama o artık ülkemize gelmiyor onun yerine koch gs-mzr 1/10 sulandır ve ıslak koltuğa püskürt arkasından sert olmayan fırçayla ovala
Finalde makineyle çek
Püf nokta ; makinenin çekme aparatından temiz suyu görene kadar su püskürtme - çekme yani durulama işlemine devam et

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Benim kumaş koltukta favorim flowey İ2 ama o artık ülkemize gelmiyor onun yerine koch gs-mzr 1/10 sulandır ve ıslak koltuğa püskürt arkasından sert olmayan fırçayla ovala
Finalde makineyle çek
Püf nokta ; makinenin çekme aparatından temiz suyu görene kadar su püskürtme - çekme yani durulama işlemine devam et
Hocam Flowey İ2 interior cleaner değil miydi? Elimzde az bişey kaldı ona göre koltukta kullanıcam :) Vp Carpet Cleaner'dan iyi midir?

emrejdm

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Finalde makineyle çek
Teşekkür ederim hocam.

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar iyi akşamlar. Bosch aquatak kullanan varmı acaba? Tabancadaki Çevirip çıkardığımız uzun sopa zor çıkıyor 3 ay oldu olmadı cihazı alalı bunu yağlamakmı gerekli. Hatırladığım kadarıyla ilk aldığımda beyaz gres vardı orada.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dostlar selam,

3d paspas kenarı içe kıvrılan/yapısı bozulan var mı?
Sahler paspasa ne olduysa kenarlar içe kıvrılmış, şekli kaymış. Çözümü olan var mıdır?

tonysoprano

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese merhabalar. Fırça arayışındayım

Araç içi detay fırçaları set halinde de olur
Lastik fırçası
Jant Fırçası
Halı fırçası arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

dobrakobra

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abiler merhaba. Biraz acemiyim cila vs konusunda. Arabaya Soft99 Fusso wax yapmayı düşünüyorum öncesinde demirtozu temizliği şart mı acaba

emrejdm

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gyeon şampuan kullanan arkadaşlar Bathe mi Bathe+ mı kullanıyorsunuz?

Kova ile yıkamada bu seferde Gyeon Bathe serisi denemeyi düşünüyorum.
Düzenli sio2 katkılı hızlı cila kullanıyorsanız Bathe+'a pek ihtiyacınız yok. Ben 1-2 yıkamada bir Wet Coat uyguladığım için Bathe tercih ettim.
İkisi birlikte güzel sonuç veriyor. Bathe'nin özellikle kayganlığını seviyorum. Kokusu da güzel.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Düzenli sio2 katkılı hızlı cila kullanıyorsanız Bathe+'a pek ihtiyacınız yok. Ben 1-2 yıkamada bir Wet Coat uyguladığım için Bathe tercih ettim.
İkisi birlikte güzel sonuç veriyor. Bathe'nin özellikle kayganlığını seviyorum. Kokusu da güzel.
Bathe yine de parlaklık veriyor diyorlar doğru mu?

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar. Yaklaşık 5 aydır aracımı yıkayamamıştım. Araçta yoğun trafik filmi oldu haliyle. Geçen hafta yıkadıktan sonra piano black marşpiyellerdeki bu puslu mat görüntü geçmedi. Shiny garage water spot remover denedim, olmadı. Koch fse var elimde. Onu da denesem mi? Polisaj olmadan düzeltme şansım nedir? Araç 6 aylık bu arada :D